Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: “Όταν ήταν να πάρουν την άδεια τραπεζοκαθισμάτων εκεί στο ‘φρύδι” της πλατείας μας βεβαίωναν ότι  θα υπάρχει αστυνόμευση χώρων. Οι αρμόδιοι αδρανούν γιατί; Ποίοι προστατεύουν αυτά τα συμφέροντα;”

14 Αυγούστου 2023
19:42
—-Παρόλο της οχλήσεις μας προς τις αρμόδιες αρχές της Κοζάνης το φαινόμενο συνεχίζεται ..κατάληψη όδευσης και πέριξ αυτής από τα νόμιμα με καθίσματα, ομπρέλες, ντουλάπες.
Όταν ήταν να πάρουν την άδεια τραπεζοκαθισματων εκεί στο ‘φρύδι” της πλατείας μας βεβαίωναν ότι  θα υπάρχει αστυνόμευση χώρων
Οι αρμόδιοι αδρανούν γιατί ??
Ποίοι προστατεύουν αυτά τα συμφέροντα ??
 

22 σχόλια

  • Η δημοτική ως γνωστό τζάμπα αναπνέουν εν ώρα εργασίας ! Μόνο να γράφουν στο χαρτακι κρυφά καμία πινακίδα και να πμ στην γωνία μετά να το γράψουν και επεί στρέψουν να αφήσουν την κλήση μην τους δει κανένας να δουλεύουν. ! Λαζαρακοοο ετοιμάσου

  • Στην Πτολεμαΐδα να δείτε τί γίνεται. Πεζοδρόμιο δεν υπάρχει, πεζόδρομοι δεν υπάρχουν. Στην πλατεία μερικοί έχουν ξεφύγει των δεοντων.Μουσική στο διαπασών με πόρτες ανοιχτές, συναυλίες και dj έξω από μαγαζιά. Η αστυνομία ανύπαρκτη, και ό Δήμος κάνει τα στραβά μάτια. Ένα μπαχαλο, μετά σου λένε ανάπτυξη και να γίνουμε Ευρώπη. Η καγκουριλα στο μεγαλείο της.

  • Κοζάνη, τόπος να μη ζεις!! Ντροπή μεγάλη η εικόνα της πόλης μας…καθόλου σεβασμός σε μητέρες με καρότσια, άτομα με κινητικά προβλήματα, ηλικιωμένους…

  • Εάν γίνει καμία μήνυση από ΑΜΕΑ με την συμπαράσταση της ΕΣΑΜΕΑ και τα τραπεζοκαθίσματα θα φύγουν και πρόστιμα θα επιβληθούν, όπως προβλέπει ο εθνικός και ευρωπαϊκός οδηγός του Πολίτη με αναπηρία. Αλλά οι κακοί της υπόθεσης θα είμαστε εμείς, τα ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΦΟΥΡΚΑ ΧΡΕΙΑΖ.

  • Εικόνες ντροπής σε βάρος ανθρώπων που χρήζουν σεβασμού από όλους μας. Κάντε την ζωή τους πιο εύκολη στα μαγαζιά σας, απλά να τους θυμάστε γιατί υπάρχουν εκεί έξω με δικαίωμα στην καθημερινότητα.

  • Στην νομιμοποίηση των τραπεζοκαθίσματων στο φρύδι η τροχαία ήταν αντίθετη. Το ίδιο και η πυροσβεστικη αν δεν κάνω λάθος. Ο σύλλογος ΑΜΕΑ επίσης εξέφρασε την αντίθεση του στο δημοτικό συμβούλιο. Ακόμα και ο Ερμής ήταν από επιφυλακτικός εώς αντίθετος. Ο νέος κανονισμός που προέβλεπε την νομιμοποίηση καταψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο 3 φορές. Τελικά αφού κατάφεραν και τακτοποίησαν τα ‘φκατς’ τα παιδιά συνεχίζουν να παρανομούν με την δημοτική αστυνομία που πληρώνεται από εμάς να σφυρίζει αδιάφορα. Αλλά η ελληνική αστυνομία γιατί το επιτρέπει άραγε; Δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι αναρμόδια; Μήπως πρέπει να απευθυνθείτε εκεί;

  • Ο νέος κανονισμός μπορεί να προέβλεπε την τοποθέτηση τραπεζοκαθισματων στο φρύδι αλλά σε όλα τα υπόλοιπα σημεία που είχαν τοποθετηθεί επιπλέον τραπεζοκαθίσματα λόγο covid επαναφέρονται στον αρχικό τρόπο λειτουργίας τους. Αυτός που προβλέπει και η άδεια του κάθε καταστήματος. Κύριοι της Δημοτικής Αστυνομίας θα κάνετε την δουλειά σας; Από τον δήμαρχο πληρώνεστε ή από το ελληνικό δημόσιο; Ποιανού τα συμφέροντα εκπροσωπείτε; Των πολιτών ή της δημοτικής αρχής που ετοιμάζετε για εκλογές; Μήπως ξεχάσατε ότι ο Μητσοτάκης σας έδιωξε σε μια νύχτα όταν ήταν υπουργός; Που ήταν ο δήμαρχος τότε θυμάστε;

      • Ποια είναι η δουλειά της; Να ελέγχει μόνο τα παρκομετρα;
        Αν έκανε τη δουλειά της δεν θα υπήρχε αυτό το χάλι στην Παυλου Μελά.
        Ποιον ενόχλησαν που παρκάρει πάνω στον κεντρικό δρόμο της πόλης για να πάρει καφέ και σχηματίζεται ουρά από πίσω του. Πότε ενόχλησαν όσους παρκάρουν στην τρίτη λωρίδα, άνοδο, μπροστά στο Γερμανό…Πότε έλεγξαν τις ζώνες στάθμευσης των αυτοκινήτων που προμηθευουν τα μαγαζιά με αποτέλεσμα αυτά να σταματάνε στη μέση του δρόμου.
        Κάτι παρόμοιο συμβαίνει στη Γκερτσου.

      • Φυσικά και δεν την κάνει. Δείτε τι γίνεται στο στενό μέσα στον ΟΤΕ. Μεσημέρι βράδυ δεν μπορείς να το διασχίσεις; Προβλέπεται στον κανονισμό αυτό; Το ίδιο και στο κατηφορικό στενό στο κέντρο. Το ίδιο και σε όλα τα στενά. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και όπως το θέλει. Μπανανία κανονική κατάντησε η Κοζάνη με δικιά της ευθύνη

  • Μια απλή παραπομπή της υπάρχουσας κατάστασης, στην Κεντρική Επιτροπή Προσβασιμότητας του υπουργείου περιβάλλοντος και ενέργειας (ΥΠΕΝ) χρειάζεται. Μετά θα βρουν αυτοί ποιος ευθύνεται και ποιος κάνει τα στραβά μάτια.

  • τόσο καιρό δε μας έλεγαν οτι έρχονται σορηδόν οι τουρίστες και δεν έχουν να καθήσουν. οτι επιτέλους γίναμε Λάρισα κα Μπαρτσελόνα! Άντε κακόβουλοι δε βλέπετε την ανάπτυξη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι