Eπιστολή από τον Σπάρτακο στον Περιφερειάρχη: “Zητά την έκτακτη σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής, με σκοπό να συνδιαμορφώσουμε την ¨υποδοχή¨ του Πρωθυπουργού”

7 Ιουλίου 2017
15:49

Έκτακτη σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής

Κύριε Περιφερειάρχη

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενόψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή μας, σε σχέση με τα ενεργειακά ζητήματα που μας αφορούν άμεσα, ζητά την έκτακτη σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής, με σκοπό να συνδιαμορφώσουμε την ¨υποδοχή¨ του Πρωθυπουργού.

Για το Σωματείο Παραγωγής

Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΔΕΗ Α.Ε.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Μόσχου Μόσχος Μάστορας Αθανάσιος

6 σχόλια

  • Δηλαδή θα γράψετε μαντινάδα μαζί με τον Καρυπίδη και θα την τραγουδίσετε να σας δείξει ο Αλφα και ο Σκαι;

  • Ελπίζω ότι θα είναι ανάλογη της υποδοχής Μητσοτάκη που ως θέσει έχει την πώληση όλων.ΔΕΗ ΑΔΜΗΕ ΕΛΛΑΔΑ.

  • Προτείνω να ντυθούν σουλιωτισες οι Σπαρττακαίοι και να χορέψουν σημειολογικά το χορό του Ζαλόγκου οταν έρθει ο πρωθυπουργός που είναι απο Ήπειρο μεριά !! Τζαβέλαινα θα είναι ο Ηπειρώτης Φάνης καραμπικας και Κόγκας δράκος ο Σακης μάστορας !! Στο κουγκι καλόγερος ο Μοσχος μόσχου και το φυτίλι θα ανάψει ο Παύλος Μουρατιδης ,, τη σκηνοθεσία της παράστασης που θα δώσουν για τα μάτια του κόσμου να κάνει ο Θεμις μομουλιδης για να μην υπάρξουν απρόοπτα !!!!

    • Εχεις εμπειρια βλεπω σε σκηνοθεσιες τετοιου ειδους. Εχεις κανει σιγουρα συνεργατης – τοπικος δερβεναγας του Σαμαρα, τοτε που απελυε κοσμο, δεν εξηγειται αλλιως.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.