Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητοί συμπολίτες

Με σεβασμό αλλά και με αίσθημα ευθύνης, θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τον Συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη.

Εξαιρετικά δύσκολη απόφαση ομολογώ, γιατί μετά από μία μακρόχρονη παρουσία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση στο νομό μας, όπου διετέλεσα αιρετός Δήμαρχος, Αντινομάρχης Φλώρινας και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, προβληματίστηκα πάρα πολύ για το αν θα έπρεπε να συμμετέχω ή όχι στην προσπάθεια αυτή.

 Όμως η τιμητική πρόσκληση και η πρόταση που μου έγινε από τον Γιώργο Αμανατίδη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του (και τον ευχαριστώ για αυτό) και φυσικά γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του ανθρώπου, την επιστημονική του κατάρτιση, την συσσωρευμένη εμπειρία που διαθέτει, αλλά και την δυνατότητα και την επάρκειά του, πιστεύω πως είναι αυτός που μπορεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο ως εκλεγμένος Περιφερειάρχης τα θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης στην Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας.

Όλα αυτά αποτέλεσαν τον καταλύτη, που με έπεισαν τελικά και με οδήγησαν στην απόφασή μου να συστρατευτώ μαζί του σε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα.

Θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια και να ζητήσω εκ νέου την στήριξή σας.

Γι αυτό σας ζητώ να συμμαχήσουμε μαζί για τη Δυτική Μακεδονία του μέλλοντος , τη Δυτική Μακεδονία των ευκαιριών και της πρότυπης ανάπτυξης που δικαιούται και που της αξίζει να έχει σε όλους τους τομείς.

Δίπλα λοιπόν στον Γιώργο Αμανατίδη που θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος και ο ικανότερος ως Περιφερειάρχης για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας. Συμμαχούμε λοιπόν για την ανάπτυξη στην νέα εποχή που προβάλλει, συμμαχούμε για τη νέα πενταετία στη Δυτική Μακεδονία, για να πετύχουμε ένα καλύτερο μέλλον με ισχυρή ανάπτυξη στον τόπο μας.

Η Δυτική Μακεδονία Μπροστά.

Με εκτίμηση

Ευαγγέλου Χρήστος – Μαθηματικός

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος