Ο Χρήστος Ευαγγέλου, από την Φλώρινα, πρώην Αντιπεριφερειάρχης επί θητείας Γ. Δακή, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Αμανατίδη

15 Αυγούστου 2023
10:28

Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητοί συμπολίτες

Με σεβασμό αλλά και με αίσθημα ευθύνης, θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τον Συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη.

Εξαιρετικά δύσκολη απόφαση ομολογώ, γιατί μετά από μία μακρόχρονη παρουσία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση στο νομό μας, όπου διετέλεσα αιρετός Δήμαρχος, Αντινομάρχης Φλώρινας και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, προβληματίστηκα πάρα πολύ για το αν θα έπρεπε να συμμετέχω ή όχι στην προσπάθεια αυτή.

 Όμως η τιμητική πρόσκληση και η πρόταση που μου έγινε από τον Γιώργο Αμανατίδη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του (και τον ευχαριστώ για αυτό) και φυσικά γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του ανθρώπου, την επιστημονική του κατάρτιση, την συσσωρευμένη εμπειρία που διαθέτει, αλλά και την δυνατότητα και την επάρκειά του, πιστεύω πως είναι αυτός που μπορεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο ως εκλεγμένος Περιφερειάρχης τα θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης στην Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας.

Όλα αυτά αποτέλεσαν τον καταλύτη, που με έπεισαν τελικά και με οδήγησαν στην απόφασή μου να συστρατευτώ μαζί του σε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα.

Θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια και να ζητήσω εκ νέου την στήριξή σας.

Γι αυτό σας ζητώ να συμμαχήσουμε μαζί για τη Δυτική Μακεδονία του μέλλοντος , τη Δυτική Μακεδονία των ευκαιριών και της πρότυπης ανάπτυξης που δικαιούται και που της αξίζει να έχει σε όλους τους τομείς.

Δίπλα λοιπόν στον Γιώργο Αμανατίδη που θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος και ο ικανότερος ως Περιφερειάρχης για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας. Συμμαχούμε λοιπόν για την ανάπτυξη στην νέα εποχή που προβάλλει, συμμαχούμε για τη νέα πενταετία στη Δυτική Μακεδονία, για να πετύχουμε ένα καλύτερο μέλλον με ισχυρή ανάπτυξη στον τόπο μας.

Η Δυτική Μακεδονία Μπροστά.

Με εκτίμηση

Ευαγγέλου Χρήστος – Μαθηματικός

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

8 σχόλια

  • Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του ως Αντιπεριφερειάρχης που ήταν. Τον είχαμε συναντήσει και έδωσε λύση. Αξιοπρεπεστατος.
    Συγχαρητήρια Αμανατίδη.
    Ευχομαι η Ζεμπιλιάδου να κατεβάσει ανάλογες υποψηφιότητες ώστε το Κατανοκασαπιδικο μόρφωμα να είναι στη θέση που του αρμόζει για να απαλλαγούμε από την πρώτη Κυριακή

  • τώρα τι τιμή μπορεί να σας δώσει ένας αποστάτης που πρόδωσε τους δικούς του 10.850 ψηφοφορους και θα το ξανακάνει δεν ξέρω !!!

    • Ήπιες τίποτα; Όταν πινουμε τον Δεκαπενταύγουστο καθόμαστε ήρεμοι και απολαμβάνουμε την κατανοκασαπιδο φαρσοκωμωδια

    • Την τιμή του Κατανα δεν μας είπες.Όσο για το παραμυθι της αποστασίας 10 μηνες που ο Κατανας και οι παρατρεχάμενοί του ήταν αποστάτες δε σε ένοιαζε έτσι?Τώρα το θυμήθηκες…Ωραίος…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.