kozan.gr: Βανδαλισμοί στο γραφείο τελετών του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Σ. Καμπουρίδη στο Δρέπανο (Φωτογραφίες)

15 Αυγούστου 2023
15:43

Βανδαλισμοί στο γραφείο τελετών του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Σ. Καμπουρίδη στο Δρέπανο. Έγινε καταγγελία και θα κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστων από τον Σ. Καμπουρίδη.

11 σχόλια

  • Ο πολιτικός πολιτισμός των πολιτικών αντιπάλων ενός υποψηφίου Δημάρχου. Για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο μάλλον κάτι σωστό γίνεται από αυτόν και κάποιοι έχουν αρχίσει να φοβούνται. Αυτά όμως έχουν αντίθετα αποτελέσματα, για αυτό ας είναι λιγότερο πολιτικά αχρειοι.

  • Ότι και να κάνουν δεν μπορούν να σταματήσουν τον αγώνα για ένα καλύτερο Δήμο ! Απλά να βλέπει ο κόσμος πως συμπεριφέρεται το κατεστημένο όταν αισθάνεται ότι χάνει την καρέκλα .Σταύρο προχωράμε ακόμα πιο δυνατά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι υπερηφάνεια. Ο τόπος χρειάζεται παλικάρια που θα πρωτοστατήσουν στην αναδημιουργία και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο !

  • Και …ένα άρωμα μέντας άρχισε να απλώνεται πάνω από τον δήμο της Κοζάνης…το νέο ρεύμα προόδου και ανάπτυξης του κ.ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗ άρχισε να ανησυχεί το παλιό βολεμενο κατεστημενο του τόπου….και η απάντηση τους…βανδαλισμοί…αυτό που ξέρουν καλά και πού εφαρμόζουν με επιτυχία στον τόπο μας τόσα χρόνια…κοιτοντας το ΕΓΩ τους…καιρός να αλλάξει αυτό…μόνο το ΕΜΕΙΣ θα μας σώσει γιατί αυτός ο τόπος ανοίκει σε όλους μας.

  • Το λυπηρό δεν είναι μονάχα ότι αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν, το λυπηρό είναι πως σίγουρα έξω από κάποια εκκλησία φωτογραφήθηκαν σήμερα…👏🏻

  • Αστόησε να ποτίσει τις γλάστρες έξω απ το μαγαζί ο υποψήφιος Δήμαρχος. Φανταστείτε να έχει και τίποτα σοβαρές ευθύνες ο συγκεκριμένος…..χαχαχαχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.