Ο βανδαλισμός στην επιχείρηση υποψήφιου δημάρχου (Σταύρος Καμπουρίδης) αποτελεί ντροπή και όνειδος για μια δημοκρατική κοινωνία (του Θ. Θεοδωρίδη)

15 Αυγούστου 2023
23:41
Ο βανδαλισμός στην επιχείρηση υποψήφιου δημάρχου (Σταύρος Καμπουρίδης) αποτελεί ντροπή και όνειδος για μια δημοκρατική κοινωνία. Φαινόμενα σαν και αυτό μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω.
Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες.

5 σχόλια

  • Πώς γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι τα κίνητρα είναι πολιτικά και όχι μια αντιδικία μεταξύ ιδιωτών.
    Αλλά, σας πήρε ο πόνος για τη δημοκρατία, που, φυσικά, δεν βλέπετε να βιάζεται από τις παρακολουθήσεις, τις δυσθεώρητες τιμές τις ακρίβειας και τόσα άλλα, για τα οποία θα έπρεπε να βρίσκεστε “στα κάγκελα”, μόνο, επιλέγετε να αναπτύξετε ευαισθησία για λίγο σπρέι, που δεν ξέρετε γιατί το έριξε κάποιος.
    Και εις κατώτερα.

  • Κι είναι υπεύθυνος για την ακρίβεια ο Καμπουρίδης για να του βάψουν με σπρευ την επιχείρηση? Και που ξέρεις εσύ ότι είναι αντιδικία μεταξύ τους ? Εκ του πονηρού όλα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.