kozan.gr: Ο Κώττας Παναγιώτης από την Καστοριά, νυν περιφερειακός σύμβουλος με τον Καρυπίδη, θα είναι υποψήφιος με την Γ. Ζεμπιλιάδου για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

16 Αυγούστου 2023
09:20

 

Ο Κώττας Παναγιώτης από την Καστοριά, νυν περιφερειακός σύμβουλος με τον Καρυπίδη, θα είναι υποψήφιος με την Γ. Ζεμπιλιάδου για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

11 σχόλια

  • Αντί να ασχολείσαι με τα δικά μας, κοίταξε την παράταξη σου που είναι χωρισμένη στα δύο και όπως φαίνεται πρώτη θα βγει η Ζεμπιλιάδου!!!
    Δεύτερο διάλεξε όποιο Γιώργο θέλεις!!!

  • Απλά Μαθηματικά:

    -1ος Γύρος
    Κασαπίδης 25%
    Αμανατίδης 30%
    (ΣΥΝΟΛΟ ΝΔ 55%)
    Ζεμπιλιάδου 40% (ΣΥΡΙΖΑ + ΠΑΣΟΚ)
    Λοιποί 5%

    – 2ος Γύρος
    Αμανατίδης 45%
    Και επειδή ο σκληρός πυρήνας Κασαπίδη δε θα στηρίξει Αμανατίδη…
    Ζεμπιλιάδου 55% θα είναι η νέα περιφερειάρχης

    • έχουμε τον μεγαλύτερο εκλογικό αναλυτή του κοσμου…εδώ γελάνε κει οι πέτρες…το πολιτικό έκτρωμα με την ζημπιλιαδου ούτε 15%δεν θα φτάσει.το ποσοστό του συριζα κατά 90% στον συνδυασμό του πρασου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.