Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Κατερίνας Γκαντιά με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

16 Αυγούστου 2023
13:20

Η Κατερίνα Γκαντιά γεννήθηκε στην Κοζάνη όπου και ζει.

Είναι Εκπαιδευτικός Βρεφονηπιοκόμος και υπηρετεί στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κοζάνης.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στις «Δημιουργικές Τέχνες & Εμψύχωση» κι έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα εξειδίκευσης στην «Ειδική Αγωγή» από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης και είναι μέλος της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης, του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, της Μικτής και της Παραδοσιακής Χορωδίας καθώς και του Συνόλου Κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης.

Είναι παντρεμένη με τον μουσικοπαιδαγωγό Σάκη Κουκουμπέση κι έχει δύο παιδιά.

Όραμά της είναι ένας δήμος με οικολογική συνείδηση.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, η Κατερίνα Γκαντιά θα είναι υποψήφια με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις».

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.