Αναγνώστης του kozan.gr, από την Κοζάνη, ρώτα τους αρμοδίους: “Τι θα γίνει επιτέλους με τη διαδικασία που αφορά τον προσωπικό βοηθό ΑμεΑ;”

16 Αυγούστου 2023
12:55

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΟΗΘΟ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ…………… ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ?? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ??? ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ?????? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 2023???? ΝΙΩΘΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗ……………… Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΒΟΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ”….

3 σχόλια

  • Δεν είναι θέμα συλλόγων ΑΜΕΑ το πρόβλημα. Ξεκίνησε πιλοτικά με 1000 ΠΒ ΑΜΕΑ στην Αττική και άλλους 1000 στην υπόλοιπη επικράτεια της Ελλάδας τον Απρίλιο, αλλά με προϋποθέσεις, ηλικία,βαριές αναπηρίες και άλλα. Το 2024 υποσχέθηκε η κυβέρνηση ότι το πρόγραμμα του προσωπικού βοηθού θα υλοποιηθεί σε όλη την επικράτεια για όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Μακάρι να το πράξει γιατί τα λεφτά θα είναι από κονδύλια της ΕΕ. Είμαι ένας πατέρας οικοδόμος με 68% αναπηρία, με γιο 5 χρόνων με 80% σπάνια αναπηρία, μονογονεϊκή οικογένεια. Μακάρι να υλοποιηθεί το πρόγραμμα γιατί κάποιοι έχουν πραγματικα την ανάγκη του προσωπικού βοηθού.

  • Οι σύλλογοι – ομοσπονδίες – συνομοσπονδίες ότι θες πες δίνουν την εντύπωση ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΥΣΕΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…. εμφανίζονται μόνο όταν έχουν ΒΑΖΑR τα Χριστούγεννα ή καμία αποκριάτικη εκδήλωση ή στις 3 Δεκεμβρίου κάθε έτους ημέρα ατόμων με αναπηρία.
    Μας έδωσαν μια αύξηση ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ στα αναπηρικά επιδόματα και όλα καλά……. μη μιλάτε συνεχίστε να μας ψηφίζετε όταν υπάρχουν εκλογές και κάποτε και αν …… θα σας τα κάνουμε…..(ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ – ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ – ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ – Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ)……

    Μας έκαναν την «χάρη» να μας βάλουν πιλοτικά το 2023 σαν Περιφέρεια στο πρόγραμμα του Προσωπικού Βοηθού και ακόμη περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες….. Πότε ??? τον Δεκέμβριο του 2023????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ………. ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ………..

    Φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα των ενεργειών τους ότι όλος ο σχεδιασμός ήταν σε πλήρη εναρμόνιση με τις εκλογές…………. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ…………

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.