Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει τoν ενεργό πολίτη του Bαθυλάκκου τον κ. Παύλο Μεχτερίδη

16 Αυγούστου 2023
17:15

Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει στην παράταξή μας τoν ενεργό πολίτη του Bαθυλάκκου τον κ. Παύλο Μεχτερίδη.

Ο φίλος Παύλος είναι δραστήριος και δυναμικός, άνθρωπος της εργασίας ενώνει τη φωνή του με όσα πιστεύουμε, όσα πράττουμε, όσα προσδοκούμε.

Έτσι τώρα ξεκινάμε μαζί με τον Παύλο νέες δράσεις, νέα πορεία, νέα δημιουργία με κοινούς στόχους, κοινά σχέδια, κοινούς αγώνες γιατί ο τόπος μας έχει μέλλον με τη “Γέφυρα στο μέλλον”

Καλό κουράγιο και καλό αγώνα σε όλους μας.

8 σχόλια

  • Kαλά η γέφυρα έχει παραπάνω υποψηφίους από τη Στάση στο Βαθύλακκο;
    Tελικά η στάση έκανε τελική στάση στο Βαθύλακκο και δεν πέρασε καν απο τη γέφυρα Σερβίων.

  • Δηλαδή οι άλλοι υποψήφιοι δεν είναι δραστήριοι και άνθρωποι της εργασίας; Η είναι περρισευματα όπως τους χαρακτηρίζετε;
    Όσο για τους υποψηφίους 17:44 , σε δύο μήνες τα λεμε

  • Δήμαρχος που δεν δέχεται κριτική και λειτουργεί στη λογική του αλάθητου του πάπα.

    θα βγεί γιατί απλά δεν υπάρχει εναλλακτική με αξιώσεις.

    Η μόνη εναλλακτική είναι η Σπυρίδου αλλά χλωμό να την ψηφίσουν οι σερβιωτες.

    • ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
      ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 19.33
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΛΡΑΤΗΣΕΙΣ
      ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ “ΣΥΝΟΡΑ” ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ

  • Αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί που στηρίζουν Ελευθέριου από το Βαθύλακκος έχουν ενσυναίσθηση η απλά στο βωμό του συμφέροντος θυσιάζουν ακόμη και τη μάνα τους…
    Υπάρχουν βέβαια και οι κομπλεξικοί …αυτοί που δεν τους έδωσε σημασία η Σπυριδου και κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή!
    Ακόμη και να ξεφτιλιστούν !!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.