Συμπολίτης μας εκφράζει μέσω του kozan.gr το παράπονό του για ένα “φαινόμενο” που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Κοιμητήρια του Αγ. Γεωργίου Κοζάνης

16 Αυγούστου 2023
19:59

Ονομάζομαι Καρανάσιος Ιωάννης. Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο στα κοιμητήρια του Αγίου Γεωργίου Κοζάνης να πηγαίνει κάποιος ή κάποιοι και να δυναμώνουν το φως/τη φλόγα στα καντήλια των δικών μας ανθρώπων που αναπαύονται με αποτέλεσμα να βρίσκουμε μετά τα καντήλια κατάμαυρα. Ακόμη σπάνε κάθε τι που μπορεί να κάνει κάποιος για να ομορφύνει το χώρο κοντά στο μνήμα του δικού του ανθρώπου, όπως φυτεύοντας σε θέση που δεν ενοχλούν κάποια λουλούδια! Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό; Αθλιότητα ή ψυχική διαταραχή; Παρακαλώ πολύ να σταματήσει αυτό το φαινόμενο γιατί μόνο πόνο και θλίψη προκαλεί στον καθένα μας. Ευχαριστώ πολύ.

8 σχόλια

  • Το ότι είναι ψυχική διαταραχή δεν το συζητάμε. Αλλά πρέπει κάποιος να παρέμβει. Η αστυνομία σε πρώτη φάση, ο δήμος σε δεύτερη.

  • Το ότι γίνονται πολλά στα μνήματα είναι γνωστό και ποιο πολύ με ενοχλούν οι κλοπές, μου έχουν πάρει καντήλια και λουλούδια σε γλάστρες, αλλά το πρόβλημα με το καντήλι που μαυρίζει το έπαθα πολλές φορές και το έψαξα λίγο παραπάνω γιατί είχα αγανακτήσει, αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα μνήματα που τα βλέπει ο ήλιος όλη μέρα ανεβάζουν πολύ θερμοκρασία και δυστυχώς μεγαλώνει η φλόγα μόνη της με τα γνωστά αποτελέσματα. Έκατσα πολύ ώρα και το περίμενα όταν είχε ήλιο και το έβλεπα να αυξάνεται μόνο τού.

  • Σιγουρα θα επρεπε να εχουν γινει ολοκλξρωμενες παρεμβάσεις στον χωρο, μια επισκεψη και θα καταλάβετε Κ.Π

  • Μπατε σκύλοι αλέστε όλες η πόρτες είναι ανοιχτές έχουν κρεμάσει είναι τόσο άχρηστοι από το δήμαρχο μέχρι της υπηρεσίες που δεν τους ενδιαφέρει να της επισκευάσουν και πριν πέσει το σκοτάδι να της κλεινου.
    Α ξέχασα θα κάνουν ανακαινίση τώρα θα της κάνουν.

  • Φιλε μου,δεν νομίζω οτι κάποιος το κάνει αυτό που λές γιατί συνέβαινε κ στο μνήμα της μάνας μου και ήταν απο τα λάδια!!! Μόλις τα άλλαξα με πιο ακριβά σταμάτησε εδω και καιρό…

  • Απάντηση από το προηγούμενο παράπονο μου λάδι (υγρό) βάζουμε εδώ κ 26 μήνες το ίδιο κ δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα όσο ότι με την ζέστη αναιβενει το δέχομαι γιατί το παρακολούθησα κ εγώ αλλά με τον καύσωνα δεν είχε πρόβλημα όσο για τίς αρπαγές γλαστρών το έπαθα κ εγώ αλλά σπάζουν κ αυτά που έχω φυτέψει κ δεν ενοχλεί καθόλου αφού έχω ρωτήσει τά παιδιά που δουλεύουν στα κοιμητήρια που να τα φυτέψω. Ευχαριστώ πολύ

    • Υπάρχουν πολλοί περίεργοι στα μνήματα που κάνουν ζημιές και κλοπές χωρίς κανένα λόγο απλά γιατί το μυαλό και η ψυχή τούς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Κάποιες “κυρίες” είναι γνωστές αλλά δεν πέσαν ακόμα στον κατάλληλο άνθρωπο να το φτάσει στο τέρμα για να καταλάβουν ότι αυτό λέγεται βεβήλωση και τιμωρείται από τον νόμο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.