Νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό του Γιάννη Κοκκαλιάρη “Μαζί για την Κοζάνη”

16 Αυγούστου 2023
20:13

Ονομάζομαι Καγκελάρη Μαρία του Κωνσταντίνου και της Φωτεινής. Γεννήθηκα το 1980. Είμαι παντρεμένη με τον Κυκκίδη Κωνσταντίνο του Στυλιανού και έχουμε δύο παιδιά. Εργάζομαι στο ΕΚΑΒ από το 2010.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη και τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» στο τοπικό του Δρεπάνου γιατί το χωριό μας όπως και η πόλη της Κοζάνης αξίζουν τα καλύτερα.

Ονομάζομαι Τσιλιγκαρίδου Ιωάννα. Γεννήθηκα στην Τυφλίδα Γεωργίας το 1980. Το 1987 μετά από κατατακτήριες εξετάσεις  εισήχθη  στο τμήμα πιάνου  από όπου αποφοίτησα με επιτυχία το 1994 και την ίδια χρονιά λόγο μετακόμισης στην Ελλάδα συνέχισα τις σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης. Το  1998 αποφοίτησα παίρνοντας πτυχίο με την διδάσκον καθηγήτρια Στυλίδου Στέλλα. Εργάστηκα αφιλοκερδώς ως συνοδός στις τάξεις τραγουδιστών και πνευστών, εγχόρδων. Παράλληλα εργάστηκα ως συνοδός και καθηγήτρια πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών και Ωδείο Νομαρχιακής  αυτοδιοίκησης Φλώρινας  , Ωδείου Αμυνταίου. Το 2012 απέκτησα ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΙΑΝΟΥ . Το 2017 απέκτησα και Πτυχίο μονωδίας Άριστα παμψηφεί.

Έχω συμμετάσχει σε μουσικά δρώμενα της πόλης μας και της Θεσσαλονίκης – στην « Γιορτή Πολυγλωσσίας (ως γνώστης 5 γλωσσών) σε αφιέρωμα γλωσσών της Καυκάσου και Ανατολικής Ευρώπης με ερμηνεία των τραγουδιών από τις περιοχές αυτές.

Επίσης υπήρξα ιδρύτρια της χορωδίας «Φίλοι της Παράδοσης»  του ομώνυμου συλλόγου Κοζάνης που είχε συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της Πολυγλωσσίας στην Κοζάνη αλλά και την Θεσσαλονίκη για 2 συνεχόμενα χρόνια με  αφιέρωμα στο παραδοσιακό  ελληνικό τραγούδι  και σε άλλες τοπικές εκδηλώσεις της πόλης μας (όπως επίσημο άνοιγμα πλατείας της Κοζάνης και εποχιακές γιορτές της πόλης και του Νομού).

Ιδρύτρια παιδικής και  εφηβικής χορωδίας Εκκλησίας  Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Κοζάνης, χορωδίας Συλλόγου παιδιών με ειδικές ανάγκες «Ηλιαχτίδα».

Επίσης το διδακτικό έτος 2015-2016  με συνεργασία και βοήθεια της Διεύθυνσης (κ.Τζουκα ,την τάξης βιολιού-Αχιμπάλοβα Λ. , προπαιδείας Κουκουμπέσης Σ. και των παιδιών από την δική μου παιδική χορωδία νηπιαγωγείου Πρωτοχωρίου  στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης  για πρώτη φόρα  λειτούργησε ως  τμήμα χορωδίας – χορωδία Νηπίων με επιτυχία.

Τα έτη 2015,2016 συμμετείχα ως πιάνο ερμηνεία σε εκδήλωση,  με τους Βασίλη Τραϊφόρο , τον Νίκο Κουρού,  την Δέσποινα Μακεδόνα, αφιερωμένη στην Σοφία Βέμπο στην πόλη της Πρέβεζας και στον Φιλοπρόοδο σύλλογο της Κοζάνης.

Εμφανίσεις στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της «Κιβωτού» Κοζάνης με σύνολο βιολιών της κ.Αχιμπάλοβα Λ..Ίδρυση χορωδίας γυναικών  Στέγη  Παιδιού Άγιος  Στυλιανός  και χορωδίας Αμέα .

Εργάζομαι στο ωδείο  Πτολεμαΐδας και στο Δωκ Κοζάνης ως καθηγήτρια πιάνου και φωνητικής και είμαι μέλλος  Στέγη παιδιού Άγιος Στυλιανός Κοζάνης.

Πιστεύω στην δύναμη ανθρώπινης ψυχής στην προσφορά και αλληλεγγύη και πως η τέχνη και η κουλτούρα μπορούν να φέρουν κοντά τους ανθρώπους.

Έτσι συμπορεύομαι με τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη.

 

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.