O Δανιηλίδης Απόστολος για την υποψηφιότητά του με τον Γιώργο Κασαπίδη

17 Αυγούστου 2023
14:13

Ονομάζομαι Δανιηλίδης Απόστολος, του Αθανασίου και της Φανής, είμαι 29 ετών με καταγωγή από το χωριό Εμπόριο, του Δήμου Εορδαίας.

           Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, με μεταπτυχιακό στην διαχείριση μυοσκελετικών τραυματισμών και εξειδίκευση στην σχολική ψυχολογία και την ειδική αγωγή. Έχω εργαστεί σε ιδιωτικά σχολεία ως καθηγητής φυσικής αγωγής, καθώς και σε χώρους γυμναστηρίων.

Αυτή τη περίοδο εργάζομαι ως προπονητής ποδοσφαίρου σε γυναικεία ομάδα (Γ’ εθνική) με πιστοποίηση από την UEFA,  και ως προπονητής  στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Ως νέος (29 ετών) που μένει στη Δυτική Μακεδονία και γνωρίζοντας τα ζητήματα που απασχολούν την νεολαία εκ των έσω, αποφάσισα να ζητήσω την ψήφο σας με σκοπό να εργαστώ προσφέροντας και εγώ το καλύτερο δυνατόν, για τον τόπο μας και τους νέους ανθρώπους του.

Θεωρώ ότι τα ζητήματα – προβλήματα του τόπου μας, δεν είναι υπόθεση των άλλων αλλά δική μας ευθύνη. Είναι ώρα, λοιπόν, οι νέοι άνθρωποι να βγούμε μπροστά, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να προσφέρουμε με τις δυνάμεις, τις ιδέες, τα θέλω και τα οράματά μας στην επίλυσή των προβλημάτων που υπάρχουν.

Ως νέος, που γνωρίζει και βιώνει όσα απασχολούν τη νεολαία, θεώρησα πως έχω χρέος να προσπαθήσω και να προσφέρω το καλύτερο δυνατόν, για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Θεωρώ ότι τη στιγμή αυτή είναι χρέος μου έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, να ενώσω και εγώ από την πλευρά μου τις δυνάμεις μου με τον Γιώργο Κασαπίδη, πιστεύοντας πώς όλοι μαζί είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε και να δώσουμε μια νέα πνοή στον τόπο μας, έτοιμοι να ξεκινήσουμε μία «Πορεία Δημιουργίας» δίνοντας ελπίδα και προοπτική σε όλους μας και στη Δυτική Μακεδονία !

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.