Το πρώτο βίντεο – spot της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, ως υποψήφια Περιφερειάρχης, με “καρφιά” για Κασαπίδη & Αμανατίδη: ” Είμαστε τελευταίοι στην απορροφητικότητα – Tέσσερα χρόνια ούτε κουβέντα για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση. Νομίζουν ότι θα μας ξεγελάσουν. Πλασάρονται σαν Μεσσίες ενώ είναι μεσίτες” (Bίντεο)

17 Αυγούστου 2023
14:40

Το πρώτο βίντεο – spot της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, ως υποψήφια Περιφερειάρχης, με “καρφιά” για Κασαπίδη & Αμανατίδη

95 σχόλια

    • Και τώρα; Χαίρεσαι και καμαρώνεις τον απόγονο της μεγάλης οικογένειας που έμεινε μόνος και κάνει ό, τι θέλει ε; Αφού ρε κατά βάθος βασιλικοί είστε και γουστάρετε να σας εξουσιαζουν οικογένειας πλούσιων, τις εκλογές τι τις θέλετε; Για ξεκάρφωμα;

    • Και με τι σχόλια έφτασε ο Κασαπιδης και οι κύριοι της κυβέρνησης την περιοχή μας στην τωρινή κατάσταση? Από ότι φαίνεται σας άρεσαν παραπάνω. Έχετε να πείτε κάτι επί της ουσίας ή εδώ τελειώνει η ανάλυση?

      • 9 χρόνια μιλάει συγκεκριμένα και λεπτομερώς με στοιχεία. Το βίντεο είναι επίσης πολύ συγκεκριμένο και δείχνει την αληθινή κατάσταση του τόπου. Η εικόνα είναι αδιάψευτος μάρτυρας. Συνεχίστε να εθελοτυφλείτε…

  • Αυτο με τους Μεσσιες ειναι δικο σου; Το “μεσίτες” εξυπνο.
    Αλλά δυστυχως Ζεμπι τριτη φορα αντιπολιτευση δεν θα παρουμε. Σε αφήνουμε να χαίρεσαι

    • Εσύ δηλαδή είσαι τόσο ικανοποιημένος με τον Κασαπιδη και την κυβέρνηση που δεν κρατιεσαι από το να μη σχολιάσεις? Σε πιστέψαμε..

    • Και νομίζεις ότι αν χάσει η Ζεμπιλιάδου θα χάσει αυτή; Πρόβατα έ πρόβατα 770εκ€ έπρεπε να απορροφήσει ο εκλεκτός σας σε δυο χρόνια και απορρόφησε 61χιλιάρικα… ψηφίζεται εσείς και την πληρώνουμε όλοι. Μόνο Γεωργία τώρα δαγκωτό!

      • Έτσι διεκδικείτε την ψήφο των πολιτών?Αποκαλώντας τους πρόβατα? Βρίζοντας τους πάντες? Συγχαρητήρια για τον πολιτικό σας πολιτισμό. Εύγε για άλλη μια φορά.

        Για αυτό ψηφίζουμε Αμανατίδη.

  • Ας ανοίξουμε όλοι τα αυτιά μας και τα μάτια μας για να ακούμε τι γίνεται. Αυτή η παραίτηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές δεν ταιριάζει στην κεντροαριστερά. Όχι άλλο δεξιό θέατρο του παραλόγου.

    • Η Ζεμπιλιάδου είναι η μόνη ΕΛΠΙΔΑ για την περιοχή, και εκφράζει απόλυτα όπως φαίνεται από το βίντεο τις θέσεις της κεντροαριστεράς. Είναι η μόνη ΕΛΠΙΔΑ ενάντια στο ξεπούλημα του το τόπου, την ώρα που οι Γιώργηδες, ο κανονικός και ο λαγός, κάνουν μασάζ στον Κούλη!

  • Η καλύτερη παρουσίαση που είδα! Η πιο σοβαρή υποψηφιότητα για τον τόπο, με συγκεκριμένα επιχειρήματα και προτάσεις! Καιρό είχα να δω τόσο καθαρό βλέμμα και να ακούσω τέτοιες αλήθειες για αυτά που ζούμε! Προσωπικά με κέρδισε με την ειλικρίνια της!

    • Δεν μιλάμε για μυθιστορήματα εδώ…¨Καιρό είχα να δω τόσο καθαρό βλέμμα…¨.Γιατί που ήταν η Γεωργία τόσο καιρό? Στο Βουπερταλ και δεν την έβλεπες? ΕΛΕΟΣ!!!

    • Ωραίους παραλληλισμούς. Εύγε. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ απο την 1η Κυριακή για να σταυροκοπιεστε ολη μερα στις 8/10.Θα σας μάθουμε και το Πατερ ημών.

      • Η αλαζονεία πάει σύννεφο στο στρατόπεδο Αμανατίδη.. Μια βδομάδα σας πήρε.. Και το παίζετε και καλά σοβαροί.. Πέσαν γρήγορα οι μάσκες..

  • την κοματική ταυτοτητα κυρια Γεωργια να την αφησουν ολοι οπως λετε
    Τη δικη σας την αφησατε ποτέ άραγε ;
    Μηπως οταν το ΠΑΣΟΚ εγινε 6% και δεν μοιραζε καρεκλες πχια ;
    Τοτε την αφησατε ;
    Πως να την αφησετε ομως – Τοσα χρονια σε θεσεις ευθυνης χωρις διαδικασίες απλα ως δεξί χέρι του Παρη
    και αφου δεν ειχε αλλο πΑΣΟκ το ριξατε στην πολιτκή , μαλλον για να περναει η ωρα στην δημοσια υπηρεσια σας που δεν γνωριζουμε σε τι εργαζεστε και ποσο ασχολείστε

    Πειτε οτι θετε λοιπον εμπειρια εχετε – μην ακουμπάτε ομως θεματα για αλλους που εσεις διδαξατε τοσα χρονια

    καλη επιτυχια και να χαιρεστε τα εγγόνια σας μεχρι τα βαθια γεραματα!

    • Η Ζεμπιλιάδου μπήκε παντού με διαδικασίες καθαρές και με αξιολόγηση! Με open.gov έγινε γραμματέας και ευτυχώς γιατί εκτίναξε το ΕΣΠΑ. το ίδιο και όπου πήγε! Άλλοι έγιναν γενικοί διευθυντές απο το πουθενά . Είμαστε μικρός τόπος και ξέρουμε!

        • Ο Αμανατίδης ΝΔ δεν ήταν πριν δυό μήνες, όπως και ο Κάτανας ανεξάρτητος; Τριπλό τόλουκ α λα Κομανέτσι και οι δυο τους!

        • Τι σε κανει να πιστευεις οτι ο Αμανατιδης διαφερει και δεν ειναι κωλοτουμπας? Επειδη το αφεντικο του εκει κατω τον διεγραψε τυποις και τον ονομασε ανταρτη φαγατε παλι τον σανο οτι ξαφνικα εγινε και οντως ανταρτης που επαναστατησε?
          Τοσο ντουρμουκια ειστε?
          Και οι πετρες το ξερουν οτι μετα τις εκλογες θα τον ξαναπαρει πισω η ΝΔ και δεν ετρεξε τιποτα ολα καλα.

  • Αν έχεις όρεξη να δουλέψεις πρέπει να μπορείς να υποστηρίξεις τον νέο Περιφερειάρχη. Η εξίσωση του με το. Κασαπιδη αποτελεί ένα κρίμα για έναν άνθρωπο με άποψη όπως εσύ. Αφήστε τις κασαπιδικες μικροπολιτικες κατά μερος

    • Η Ζεμπιλιάδου με τον άνθρωπο που 4 χρόνια βουλευτής χειροκροτούσε τομ Κασαπίδη; Που έλεγε ότι είναι καλός Περιφερειάρχης; Τι σχέση έχει η Γεωργία με τους ψεύτες και τους καιροσκόπους

  • Ζεμπιλιαδου θα μπορούσες να μιλήσεις εάν ο Κουκουλοπουλος και η Καλλιόπη Βεττα δεν έπαιρναν τηλέφωνο να βρουν υποψήφιους για σένα.
    Οπότε μεσίτης άλλων είναι ο κομματικός εντολοδόχος

    • Η Ζεμπιλιάδου οργώνει την Περιφέρεια και κάνει ψηφοδέλτιο. Ο Αμανατίδης έχει τον Μαυροματίδη που έβαλε το μισό ΤΕΕ. Πανικός να κρατήσει τη θεσούλα του την καλοπληρωμένη ο Δημητράκης.

    • Ένας είναι ο Κάτανας ο κωλοτούμπας! Γεωργία μπράβο! Η παρουσίαση είναι ότι πιο σοβαρό έχουμε ακούσει και δει σ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα

  • Πολύ δυναμικό και “τσεκουραατο” βίντεο, όπως ακριβώς είναι και η κ. Ζεμπιλιάδου! Και επιτέλους και μια γυναίκα! Ας κερδίσει ο/η καλύτερος/η για τον τόπο… Καλή επιτυχία!

  • Κα Ζεμπιλιάδου η παρουσία σας στη περιφερειακή αρχή, σώζει την αξιοπρέπεια του θεσμού.
    9 χρόνια εσάς ακούμε και βλέπουμε να αγωνίζεστε.
    Σας ευχαριστούμε και σας στηρίζουμε

  • Κριμα κ Γεωργία για τήν κακή κριτική πού κάνετε τά ίδια πράγματα λέτε τόσα χρόνια μάλλον σού πάει γάντι ή αντιπολίτευση συνεχίστε έτσι τό αποτέλεσμα είναι δεδομένο καλό κουράγιο.

    • Τι έγινε σας πείραξε που κάποιος μιλάει ξεκάθαρα; Τουλάχιστον η Ζεμπιλιάδου προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικράτειας γιαυτο το πανηγύρι με τα φωτοβολταϊκά. Η Γεωργία όταν λέει κάτι το εννοει! Γιαυτο αυτή τη φορά μόνο Γεωργία!

  • Τα ίδια και τα ίδια. Καταγγελτικός λόγος χωρίς προτάσεις. Ιδανική για αντιπολίτευση. Κρίμα. Έστω και την ύστατη στιγμή περιμεναμε κάτι διαφορετικό

    • Δες το βίντεο και μετά να σχολιάζεις. Έλεος με τις αερολογίες σας και την καραμέλα που σας εκθέτει . Μόνο προτάσεις κάνει η Ζεμπιλιάδου

    • Γεωργία απο σένα περιμένουμε να ακούσουμε αλήθειες. Αυτός που το έγραψε αυτό δεν άντεξε να δει το βίντεο μέχρι τέλους. Οι προτάσεις σου με ουσία. Είμαστε μαζί σου αυτή τη φορά!

  • Τώρα αρχίζει το πανηγύρι! Θέλουμε live debate στο kozan.gr του Γιώργου, του Λαγού και της Γεωργίας! Να πέσουν οι μάσκες! Κύριε Σαμαρά αναμένουμε!

    • Αχ να χαρείς αν δεν γνωρίζεις την πορεία ενός ανθρώπου μην μιλάς, βγάλε μας τις ώρες εργασίας των άλλων δύο να τις προσθέσουμε και να σαι σίγουρος ότι θα πάρεις και ρέστα…

  • Ούτε οι Συριζαιοι δεν σε θέλουν Γεωργία, βάζουν στο ψηφοδέλτιο μαϊντανους, τα πιο δυνατά στελέχη από έξω για να μην χρεωθούν την ήττα

    • Την προπαγανδα σου στο Κασαπιδεικο και στο Αμαντιδεικο ανωνυμε οχι στην Ζεμπελιαδου
      αν δεν την ηθελαν δεν θα την στηριζε ο Συριζα οπως ανακοινωθηκε πριν λιγες μερες.

  • Κυρία Ζεμπελιάδου για να τελειώνουν τα ψέμματα. Αληθεύει ότι δώσατε χέρια με τον Κάτανα περίπου 15 μέρες πριν σε σπίτι υποψηφίου σας για συμπόρευσή σας απέναντι στον Αμανατίδη σε πιθανή 2η Κυριακή? Απαντήστε μας λοιπόν ευθέως. Τι θα κάνετε αν δεν είστε 2η Κυριακή? Θα στηρίξετε κι εσείς αυτόν που κατακεραυνώνετε τόσα χρόνια? Θα δούμε άλλη μια κωλοτούμπα? Η εκτίμησή μου στο πρόσωπό σας ήταν διαχρονική και θα παραμείνει. Πάντα σας θεωρούσα πολύ σοβαρή.

  • Συγχαρητήρια σε μία πολιτικό που τη χαρακτηρίζει η τιμιότητα και το πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο μας! Με τη νίκη!

  • επιτέλους και κάποιος που μιλάει για τα προβλήματα και τις δυνατότητες της περιοχής και οχι για κομματικές κοκορομαχίες. πιστεύω ότι και οι πολίτες θα σκεφτούν πριν αποφασίουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια υπεύθυνη φωνή και τους δοκιασμένους – αποτυχημένους, η περιοχή δεν αντέχει άλλους κοψοχέριδες την επαύριο των εκλογών !

  • Συνέπεια, ήθος και σαφή πολιτική πρόταση από την Ζεμπελιάδου για την έξοδο της Δ. Μακεδονίας από την ύφεση, την κρίση και την ανεργία που δημιούργησαν οι συνυποψήφιοι αντάρτες και μη.

  • Ανοίξτε τα αυτιά σας, η ζεμπιλιαδου είναι η μόνη λύση σε αυτό που ζούμε, δεν αποφασίζεται για εσάς αποφασίζετε για τα παιδιά σας για το μέλλον τους. Ο Αμανατιδης απέτυχε σαν βουλευτής και τώρα προσπαθεί για περιφέρεια, από δήμαρχος κλητήρας….

  • Εχουνε φαει μπολικο σανο τελικα οι….41 τακατο
    τον εναν τον θεωρουν ανταρτη που επαναστατησε ταχα απ την γραμμη της ΝΔ και τον αλλο μεχρι προτεινος τον ειχαν για μεσσια που θα τους εσωζε με τις λεβαντες τους κηπους και τις κοτες
    αχαχαχαχαχαχα καημενη Δ.Μακεδονια σε κλαινε τα ματακια μου για τους σωτηρες που σου τυχανε. Τελικα καλα λενε καποιοι για φευγα ειμαστε μονο απο δω , δεν υπαρχει σωτηρια. Ας κατσουν τα παππουδια και οι δεξιοβολεμενοι να κοιτανε τα δεντρα και τους ερημωμενους δρομους αφου ουτως η αλλως απ το 19 μεχρι σημερα πανω απο 2,500 ανθρωποι εφυγαν απο δω.

  • Η Ζεμπιλιαδου είναι η μόνη που αποδεδειγμένα νοιάζεται για τον τόπο της!Τι να πρώτο θυμηθούμε για τους αντιπάλους της στην μαρτυρική τετραετία που πέρασε ο τόπος μας…..Την βίαιη απολιγνητοποιηση και την αποζημίωση που εκδόθηκε φαινομενικά για την ΠΔΜ ,αλλά κατέδειξε αλλού,σε περιοχές που δεν έχουν καμία σχέση με λιγνητη,για στήριξη της βαριάς βιομηχανίας της χώρας……Την ανεργία….Τα ανύπαρκτα έργα υποδομής….Τις προμήθειες άλατος για το οδικό δίκτυο και τα πολυμηχανηματα ….Την έλλειψη έργων υποδομής……την ανεξέλεγκτη κατασκευή ΑΠΕ, με ότι συνέπειες έχει αυτό για το περιβάλλον και το μικροκλιμα…..Τα 40αρια…..Την υποβάθμιση δομών υγείας…..
    Όλα αυτά έγιναν με τις ευλογίες των δύο κυρίων, από διαφορετική θέση μεν αλλά στην ίδια κατεύθυνση δε.
    Η μόνη που έκανε προσφυγή για το καλό της περιοχής!!!!
    Η μόνη επιλογή για να βγούμε από το αδιέξοδο!!
    Γεωργία Ζεμπιλιαδου =μονόδρομος για την ΠΔΜ !!!!

    • Το καταλαβαίνεις ότι προσβάλλεις την κα Νανοπούλου Αμανατιδικό τρολ έ; Έχετε και άλλο παρακάτω εκεί στο ευκαιριακό μαγαζάκι με τις καρέκλες σε τιμή ευκαιρίας;

      • Από ποτε η αλήθεια είναι προσβολή,δεν το καταλαβαινω…όπως η Νανοπουλου έχανε..έβαζε και…παλι…έχανε το ίδιο ακριβως κάνει και η Ζεμπελιαδου….μην σε ενοχλεί η αλήθεια….και κυρίως μην κανεις ότι,δεν καταλαβαίνεις….

        • Η κα Ζεμπιλιάδου έχει μια σταθερή πορεία στον ίδιο πολιτικό χώρο εδώ και μια δεκαετία. Αυτό όχι μόνο την τιμά, αλλά δείχνει το ήθος και την αξία της. Και φυσικά δεν έχανε, γιατί πάντα εκλέγεται ως αντιπολίτευση. Αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίζει, όσο και να σε ενοχλεί η αλήθεια και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, αν δεν είσαι το γνωστό τρολ του κωλοτούμπα, είναι η πορεία κάποιων άλλων που κάθε φορά πηγαίνουν όπου φυσάει ο άνεμος προκειμένου να πιάσουν καρέκλα! Και κατά πόσο αυτός ο καιροσκοπισμός κάνει καλό στον τόπο!

  • Διαβάζοντας τα αρνητικά σχόλια καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα ότι τον Αμανατιδη τον έχει πιάσει ένα άγχος με την Γεωργία (και δίκαια) γιατί είναι καθαρη με ξεκάθαρους στόχους και πίστη στα λεγόμενα της τόσα χρόνια. Αυτος από ΝΔ, υποψήφιος βουλευτής, κάνοντας κολωτουμπα στον αέρα, εκεί που μας έλεγε ένα μήνα πριν τι καλή που είναι η ΝΔ να την ψηφίσουμε, τώρα της κάνει αντιπολίτευση!!!! Αν είναι ΝΔ όπως λέει να στηρίξει την επιλογή του αρχηγού του αλλιώς να μας ζητήσει συγγνώμη που μας ζήτησε ένα μήνα πριν να τους ψηφίσουμε και τον εμπιστεύτηκαμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.