Δύο νέες υποψηφιότητες για το συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» του Γιάννη Κοκκαλιάρη

17 Αυγούστου 2023
19:27

Ονομάζομαι Αργύρης Παφίλης του Δημοσθένη και της Φρόσως. Γεννήθηκα στην Κοζάνη τον Απρίλιο του 1986, όπου και κατοικώ. Είμαι παντρεμένος και έχω τρεις γιους. Εργάστηκα αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και από το 2016 υπηρετώ το Πυροσβεστικό Σώμα. Είμαι εκλεγμένο μέλος στην Τοπική Κοινότητα  του Δήμου Κοζάνης από το 2019.

Θέτω υποψηφιότητα με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη και το συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» γιατί πιστεύω ότι μαζί θα  καταφέρουμε να λύσουμε τα προβλήματα αυτού του τόπου στο οποίο μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

.

Ονομάζομαι Λαβασσάς Ιωάννης του Νικολάου και τις Ειρήνης. Γεννήθηκα στο Κρασνοντάρ τις Ρωσίας 17/9/1982. Το 1990 με το άνοιγμα των συνόρων και την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης μετακομίσαμε στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στην Λευκόβρυση όπου και ζήσαμε για 10 χρόνια. Από το 2000 είμαι κάτοικος Κοζάνης όπου και τελείωσα το 3ο λύκειο το 2001. Αποφοίτησα από το  ΤΕΙ Λάρισας ως τεχνολόγος γεωπόνος ζωικής παραγωγής. Από το 2015 συνεχίζω την δουλειά του πατέρα μου ως ελεύθερος επαγγελματίας στις λαϊκές αγορές(είδη προικός). Είμαι παντρεμένος με την Δέσποινα Γεωργιάδου από το 2021 και έχω έναν γιο.

Αποφάσισα σε αυτές τις εκλογές να είμαι υποψήφιος με την παράταξη «Μαζί για την Κοζάνη» γιατί πιστεύω ότι Μαζί με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη μπορούμε να πάμε την πόλη μας μπροστά.

 

12 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.