Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει ένα νέο μέλος τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας Λιβαδερού, τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής Νικόλαο Μίχο

17 Αυγούστου 2023
21:46

Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει ένα νέο μέλος,τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας Λιβαδερού, τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ.Νικόλαο Μίχο ο οποίος έχει θητεύσει στις περισσότερες σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Ο φίλος Νίκος εμπειρότατος άνθρωπος της αυτοδιοίκησης είναι δραστήριος και δυναμικός, ενώνει τη φωνή του με όσα πιστεύουμε, όσα πράττουμε, όσα προσδοκούμε και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Λιβαδερού.

Έτσι τώρα ξεκινάμε μαζί με τον Νίκο νέες δράσεις, νέα πορεία, νέα δημιουργία με κοινούς στόχους, κοινά σχέδια, κοινούς αγώνες γιατί ο τόπος μας έχει μέλλον με τη “Γέφυρα στο μέλλον”

Ναι!!!Μαζί και με τον Νίκο μπορούμε να κάνουμε περισσότερα!!!

Καλό κουράγιο και καλό αγώνα σε όλους μας.

16 σχόλια

  • Νίκο, συμφωνείς με όσα πιστεύουν, όσα πράττουν και όσα προσδοκούν εκεί στην γέφυρα;
    Επειδή σε γνωρίζουμε καλα, μάλλον δεν γνωρίζεις καλά τι πιστεύουν, τι επραξαν και τι προσδοκουν.
    Μάθε πρώτα και αποφάσισε κατά την κρίση σου.

  • Ατομο με εμπειρια και γνωση.Ατομο με διαθεση για προσφορα.Ατομο με νεες προτασεις,αλλα και λυσεις ωστε να βελτιωθει η καθημερινοτητα και η ποιοτητα ζωης των δημοτων.Καλη επιτυχια.

  • ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ «ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ, ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ» ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ «ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ» ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΑΛΑΟΥΣΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΟ 2019 («ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ» ΕΛΕΓΕ)
    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΛΠ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΚΛΠ!!!!!!!!

  • 08:55 σας έπιασε πανικός, γιατί τους υποψήφιους της Α’ Εθνικής τους παίρνει ο Ελευθερίου και σε σας αφήνει τα τσικό, αλλά δεν πειράζει έχετε τα μαργαριτάρια του Κωνσταντόπουλου.

    • ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
      Η ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
      ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

      (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Ε…)

  • 11:26 από ύφος και ήθος σε εσάς του ψηφοδελτίου περισσεύει, διάβασες σχόλια δικά σας εδώ στο kozan; στο aivres;
    Ολα τα καλά εσείς τα έχετε, ενώ εμείς είμαστε άχρηστοι.
    Μπορείς να μου πεις γιατί συμμετέχουν πρωτοκλασάτα μαργαριτάρια του Κωνσταντόπουλου στο ψηφοδέλτιο της Σπυρίδου;
    Ασπάστηκαν ξαφνικά τις θέσεις της και εκπέμπουν ευγένεια και καλοσύνη.
    Ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε

    • Για τους ίδιους λόγους που οι Βλαχάβας, δρογουτης, Καραγιάννης νικολαιδου , Λεωνίδας, (παλιό και σάπιο το 2019 κατά τον Ελευθερίου) τώρα πάνε με τον ελευθεριου

      Κανένας δεν χαρακτήρισε άσχημα υποψηφίους του Ελευθερίου. Η κριτική στην δημοτική αρχή είναι πολιτική.

  • Μπλέκεις Νικόλα! Πριν πέντε χρόνια μπορεί να σε πετούσαν πέτρες ,το παλιο και σάπιο γαρ . Τώρα ναι καινούριο,προοδευτικό,νέες ιδέες,…όλα αυτά σωστά!! Πολύ καλά έκανες! ..αν εξασφαλίσει ς για πέντε χρόνια την απόσταση, καλά έκανες!! Διαφορετικά δεν έχεις θέση εκεί, δεν κολλάς με εκείνο το..σηναφι!!!

  • Πώς χαρακτηρίζουν τους υποψηφίους οι ψηφοφόροι, και όχι μόνο ψηφοφόροι, του Ελευθερίου:
    Οι υποψήφιοι της Σπυρίδου: ηλικιωμένοι,παρωχημένοι, άπειροι, απολοιφαδια, υπολείμματα, περισσεύματα
    Εάν όμως είναι υποψήφιοι του Ελευθερίου τότε τα ίδια άτομα με τα ίδια χαρακτηριστικά χαρακτηρίζονται ως εμπειροι, παραγωγικοί, νέοι με ορεξη, δραστήριοι, εργατικοι
    Αυτοί είναι οι διοικούντες. Τέσσερα χρόνια διχασμού, “δικοί μας” και “δεν μας ψήφισαν”, ντόπιοι και τουρκουλια, σερβιωτες για χωριαταραιοι. Και όχι μόνο. Πόλεμο με τους Κοζανίτες, πόλεμο με τους βελβεντινους.
    Έτσι θέλουν να διοικήσουν ένα τόπο που έχει ανάγκη την ενότητα την μετριοπάθεια.
    Ας επιστρέψουμε στο ΗΘΟΣ και την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ
    ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

  • 00:10 πω πω πω!!!!! Στάζεις μέλι για την συμπολίτευση ύφος και ήθος, πολιτισμός, πρέπει να κάνουμε παρέα να μας τα μάθεις.
    Κατά τ’ άλλα τα “περισσεύματα” και τα “τσικό” σας πείραξε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.