Ο Κωνσταντίνος Κιτμιρίδης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα είναι υποψήφιος με την Ενότητα

18 Αυγούστου 2023
15:05
Ο Κωνσταντίνος Κιτμιρίδης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό μας!
Ο Κώστας κατάγεται από το Κλείτος και ζει στην Κοζάνη.
Είναι συνταξιούχος της ΔΕΗ. Για αρκετά χρόνια συμμετείχε στο συνδικαλιστικό κίνημα. Διετέλεσε πρόεδρος στην Ένωση Τεχνικών ΑΗΣ Καρδιάς.
Είναι ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλείτους στον οποίο και διετέλεσε πρόεδρος.
Η περιοχή μας εισέρχεται σε μια νέα περίοδο. Τα νέα δεδομένα περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, τις συνέπειες που αυτή φέρνει στον πρωτογενή τομέα και τα ζητήματα πολιτικής προστασίας.
Το παραγωγικό μοντέλο της περιοχής αναδιαμορφώνεται με στόχο την ανάπτυξη, την πρόοδο, την ευημερία.
Προχωράμε μαζί για να κρατήσουμε τους νέους μας εδώ, προχωράμε μαζί για ένα δήμο ισχυρό και καινοτόμο με υπηρεσίες φιλικές και προσβάσιμες από όλους, προχωράμε με Ενότητα.

24 σχόλια

  • Κρίμα Κώστα και σε είχα σε καποια εκτίμηση..!
    Πως είναι δυνατόν να πήγες με δον έναν από τους δυο καταστροφείς της Κοζανης και της δυτικής Μακεδονίας.! Δηλαδή με το Μαλουτα το δίδυμο αδερφό του Κασαπίδη που υποτάχθηκαν προσκυνημένοι στην καταστροφική πολιτική του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για τον τόπο μας.!!!
    Διπλό κρίμα που είσαι και μέλος της Ν Ε Κοζανης του ΣΥΡΙΖΑ.!
    Αλλά το ξεπούλημα δε θα τ αφήσει ο κοσμος της Κοζανης να περάσει έτσι..!

  • Επιστράτευση παλαιών Πασοκων στον από ΠΑΣΟΚ προερχόμενο εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Κοζάνης
    Τι άλλο θα κάνεις ρε Λάζαρε για να βγεις

    • Όταν οι δέξιοι έβγαζαν άλλο εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ δε σε πείραζε, τώρα το θυμήθηκες. Θα σαι κι εσύ αγανακτισμένος πρώην ΠΑΣΟΚ…

  • Εχω μια απορια..Όλοι απο το κλειτος συνταξιούχοι της ΔΕΗ είναι….πήρανε και τις μπαμπατζικες αποζημιώσεις και όλα μια χαρά….καλή επιτυχία…

  • Δείξε μας το έργο σου Λάζο..

    Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ γνωρίζουν αυτά που φωναζες στο δημοτικό συμβούλιο. Ας θυμηθούμε

  • Τι έγινε Κιτμιριδη;;
    Από πολέμιος νεογενιτσαρος Συριζαιος, του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ…μήπως περιμένεις και την στήριξη Κιναλιστων ;;;

  • “Η περιοχή μας εισέρχεται σε μια νέα περίοδο. Τα νέα δεδομένα περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, τις συνέπειες που αυτή φέρνει στον πρωτογενή τομέα και τα ζητήματα πολιτικής προστασίας.
    Το παραγωγικό μοντέλο της περιοχής αναδιαμορφώνεται με στόχο την ανάπτυξη, την πρόοδο, την ευημερία.”

    Ο δήμος Κοζάνης όρισε ειδικό συνεργάτη τον κύριο Παλάσκα συνταξιούχο της ΔΕΗ. Αυτοί είναι οι νέοι που θα αλλάξουν τον τόπο;

  • Ο/Η Ευτυχώς για τον τόπο ο επόμενος δήμαρχος και τα παιδιά του θα είναι κάτοικοι Κοζάνης λέει:

    Δεν μπορεί κανείς να εμποδίσει οποιονδήποτε να οραματίζεται… αρκεί να μην οραματίζεται από το 1990 ως σήμερα 😊😊😊😊😊

  • Κιτμιρίδη μας αφήνει παγερά αδιάφορους η συμμετοχή σου. Η επιρροή σου στους εργασιακούς χώρους και στους συνταξιούχους συναδέλφους, τελείως ανύπαρκτη… Για σένα και για τον Μαλούτα υπάρχει χώρος στην αυτοδιοίκηση μόνο μέσω της 7ης τέχνης (κινηματογράφο, θέατρο κλπ.) . Μπορείτε να εγγραφείτε στο θεατρικό εργαστήριο των Κασμιρτζίδων που το διευθύνει ο πρωτομάστορας του θεατρικού καρναβαλιού, κ. Πλόσκας… Και εκεί να αναλάβετε όποιους ρόλους θέλετε (π.χ ο Μαλούτας όχι μόνο δήμαρχος, αλλά και υπουργός και εσύ ό,τι επιθυμείς)…

  • Ο Μαλούτας έχει Γκούμα, Κιτμιρίδη και πολλούς συριζαίους που βοηθάνε κρυφά.
    Ο Γιάννης δηλώνει Σύριζα για να πουλήσει ανεξαρτησία αφού έχει μαζέψει τους μισούς δεξιούς (οι άλλοι μισοί στον μούτο).
    Ο Αγάπιος έχει φανερά τον μισό Σύριζα.
    Τελικά ο μόνος που δεν δηλώνει τίποτα αλλά του φορτώνουν τα παπαγαλάκια όλες τις καταστροφές που προκάλεσε ο Αλέξης είναι ο Κουζιάκης.

    • Αυτό και αν είναι κατόρθωμα για το χάρη. Να τον λένε συριζα χωρίς να καταφέρει να έχει το συριζα μαζί του! Σκέψου τι θα κανει στο δημο..

  • Ρε τι ζόρι τραβάτε με τον κιτμιριδη και τους δεητζηδες και τους δημοκρατικούς ? Δεν έχουν δικαίωμα να βάλουν υποψηφιότητα ? Ο Κώστας είναι έμπειρο στέλεχος δυναμικός και θα βοηθήσει το δήμο .

  • Έβριζε το Μαλούτα με τα χειρότερα λόγια και έκανε ασκήσεις επί χάρτου “..για να απαλλαγούμε από αυτόν ,να ανασάνει ο τόπος ..” και τελικά κατεβαίνει υποψήφιος μαζίτου!!!
    Προφανώς του μίλησε ο Μαλούτας και τον έπεισε πως είχε άδικο!
    Τέτοια πειθώ ο δήμαρχος κύριοι!
    Και εις ανώτερα Κιτμιρίδη!

  • Με τον Μαλούτα ρε Κιτμιρίδη; Αυτόν που έτρεχε πίσω από τον Μητσοτάκη; Εσύ ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ; Με τον Μαλούτα την Ελπίδα και τον Παλάσκα . Κρίμα γιατί άλλα μας έλεγες στην τέφρα του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ.
    Τελικά όλοι το ίδιο είστε.
    Καλά λέει ο ποιητής: Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις…..
    Ντροπή

  • Κιτίδης,Κιτμιρίδης,Τσιγκίστρας μαζί για την τελική νίκη!
    Πιο γραφικοί και από την Σαντορίνη!
    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Λοβέρδος!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι