Η ομάδα θεάτρου Χ-αίρεται κάνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, καθώς και σε ομάδες/φορείς για συμμετοχή στο 1ο παραλίμνιο Φεστιβάλ Θεάτρου, Μουσικής και Παράλληλων Δράσεων “ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΓΙΟΡΤΕΣ, Φεστιβάλ που γεφυρώνει”. 

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 29-30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2023 δίπλα στη λίμνη Πολυφύτου, με τη συνεργασία των Δήμων Κοζάνης – Σερβίων – Βελβεντού, και το open call αφορά όσους/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως:

 

α) μέλη της θεατρικής ομάδας με συμμετοχή στις πρόβες και την παράσταση. Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη θεατρική εμπειρία.

 

β) εθελοντές/ριες του Φεστιβάλ κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του (υποδοχή καλλιτεχνών, ταξιθεσία, οργανωτικά ζητήματα κλπ) .

 

γ) συμμετέχοντες στις παράλληλες καλλιτεχνικές και περιβαλλοντικές δράσεις του Φεστιβάλ, είτε ως μεμονωμένοι καλλιτέχνες, είτε ως φορείς – συλλογικότητες των τριών παραλίμνιων Δήμων

 

* Οι πρόβες για την παράσταση θεάτρου ντοκουμέντο θα πραγματοποιηθούν στην Κοζάνη και θα διαρκέσουν από 25 Αυγούστου έως και 30 Σεπτεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί η παράσταση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, καλέστε άμεσα στο 6989142363 Στέλιος Χλιαράς, ή στο 6973990563 Εύη Μιμίκου, ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο fb Χ-αίρεται ομάδα θεάτρου