Η ομάδα θεάτρου Χ-αίρεται κάνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, καθώς και σε ομάδες/φορείς για συμμετοχή στο 1ο παραλίμνιο Φεστιβάλ Θεάτρου, Μουσικής και Παράλληλων Δράσεων “ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΓΙΟΡΤΕΣ

18 Αυγούστου 2023
17:59
Κανένα σχόλιο

 

Η ομάδα θεάτρου Χ-αίρεται κάνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, καθώς και σε ομάδες/φορείς για συμμετοχή στο 1ο παραλίμνιο Φεστιβάλ Θεάτρου, Μουσικής και Παράλληλων Δράσεων “ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΓΙΟΡΤΕΣ, Φεστιβάλ που γεφυρώνει”. 

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 29-30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2023 δίπλα στη λίμνη Πολυφύτου, με τη συνεργασία των Δήμων Κοζάνης – Σερβίων – Βελβεντού, και το open call αφορά όσους/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως:

 

α) μέλη της θεατρικής ομάδας με συμμετοχή στις πρόβες και την παράσταση. Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη θεατρική εμπειρία.

 

β) εθελοντές/ριες του Φεστιβάλ κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του (υποδοχή καλλιτεχνών, ταξιθεσία, οργανωτικά ζητήματα κλπ) .

 

γ) συμμετέχοντες στις παράλληλες καλλιτεχνικές και περιβαλλοντικές δράσεις του Φεστιβάλ, είτε ως μεμονωμένοι καλλιτέχνες, είτε ως φορείς – συλλογικότητες των τριών παραλίμνιων Δήμων

 

* Οι πρόβες για την παράσταση θεάτρου ντοκουμέντο θα πραγματοποιηθούν στην Κοζάνη και θα διαρκέσουν από 25 Αυγούστου έως και 30 Σεπτεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί η παράσταση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, καλέστε άμεσα στο 6989142363 Στέλιος Χλιαράς, ή στο 6973990563 Εύη Μιμίκου, ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο fb Χ-αίρεται ομάδα θεάτρου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι