Η επίσημη ανακοίνωση της “Ενότητας” για την υποψηφιότητα του Μιλτιάδη Μαγγιρίδη

19 Αυγούστου 2023
10:35
Ανακοινώνουμε σήμερα τη συμπόρευσή μας με τον Μιλτιάδη Μαγγιρίδη.
Ο Μίλτος είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός. Πρόεδρος της Κοινότητας Κοίλων από το 2010, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος το 2019.
Στο πλαίσιο της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου διετέλεσε αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, ενώ από τον Γενάρη του 2022 είναι αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.
Με τον Μίλτο τα χρόνια αυτά είχαμε μία άριστη συνεργασία. Χτίσαμε μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης.
Ενώσαμε τις δυνάμεις μας και δουλέψαμε με συνέπεια και υπευθυνότητα για να αντιμετωπίσουμε τα σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας.
Υλοποιήσαμε δράσεις και πρωτοβουλίες, αναπτύξαμε λύσεις καινοτόμες για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη και την αναβάθμιση του αστικού και περιαστικού περιβάλλοντος του Δήμου μας.
Μαζί πετύχαμε πολλά, μαζί θα καταφέρουμε ακόμη περισσότερα.
Καλωσορίζουμε τον Μίλτο στην ομάδα της Ενότητας!

28 σχόλια

  • Τζάμπα είναι η φαντασία κύριοι!! Ποια άριστη συνεργασία ποια είναι τα πολλά που πετύχατε και για ποια εμπιστοσύνη μας μιλάτε; αξιοπρέπεια άγνωστη για εσάς λέξη δυστυχώς

  • Μπορείτε να καταγράψετε τα προβλήματα καθημερινότητας που επιλύσατε ώστε να έχουμε μια εκτός από οπτική και μισ γραπτή καταγραφή του τι επιτυχατε

  • Αντί να βγάζουν φωτογραφίες έξω από το δημαρχείο ας πάνε να βγάλουν σε ένα οποιοδήποτε δασάκι, όλα τα ίδια χάλια έχουν, γύρω από την πόλη. Να θαυμάσουμε το ενδιαφέρον και των δύο για το περιβάλλον και την καθαριότητα.

  • Εμείς οι κάτοικοι της Ν. Καρδιάς θα κρίνουμε τον Μαγγιρίδη ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ. Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΑΓΓΙΡΙΔΗ για τη Ν. Καρδιά είναι μια υποψηφιότητα χαμηλών κοινωνικών προσδοκιών. Η τρέχουσα θητεία του Μαγγιρίδη για τη Ν. Καρδιά είναι στο μέγιστο βαθμό ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ. ΟΙ Καρδιώτες, το μεγαλύτερο μέρος του φετινού καλοκαιριού δεν είχαν πρόσβαση στα μεγάλα πάρκα του χωριού, λόγω του ύψους των χόρτων που ήταν δυο μέτρα και κοβόντουσαν μετά από δημόσιες παρεμβάσεις των κατοίκων μέσω του kozan.gr. Οι Καρδιώτες θα κόψουν το αυτοδιοικητικό οξυγόνο της αυτοδιοικητικής εξουσίας του Μαγγιρίδη. Η Καρδιά ήταν κι είναι το πιο εγκαταλελειμμένο, το πιο υποβαθμισμένο χωριό του δήμου Κοζάνης. Φυτρωμένα αγριόχορτα στα πλακάκια των πεζοδρομίων, αποκρουστική και αηδιαστική εικόνα πλατείας. Στην Καρδιά υπήρξε η καταβαράθρωση των πάντων, με ευθύνη φυσικά για να είμαστε δίκαιοι και των δύο μοναδικών τοπικών συμβούλων που ψηφίστηκαν από το 95% των κατοίκων της Κ. Ευδοκίας Γκέκα και του Κ. Σάββα Γρηγοριάδη.

  • Επίσης μπάρμπα Λάζο ο Μίλτος πριν τον <> σε κατηγορούσε όπου κι αν βρίσκονταν …Μετά οι καρέκλες σας έκαναν να αγαπηθείτε σφόδρα ! Βρε ποιον δουλεύετε ? Μαυρο μαύρο μαύρο…

    • Οι μεσσίες οι μεσίτες και όλοι εμείς που εκλεγουμε ανθρώπους απλά …επείδη έπαιζαν μπάλα ολοι μας εχουμε ευθύνη. Πρέπει όλοι να ξερουν οτι οι κυριοι τακτοποιησαν μεχρι και τα δισεγγονα τους και τα δικα μας παιδια ειναι ανεργα.

  • Τελικά για τον κύριο Κολοβό καμία ανακοίνωση! Ισχύουν αυτά που σε καταλογίζει κύριε Μαλουτα ή είναι συκοφαντίες! Μία απάντηση για να μπορούν να σε υπερασπιστούμε οι ψηφοφόροι σου.

  • Το πόσο άριστη ήταν η συνεργασία σας άσε να το κρίνουμε εμείς.. το μόνο κοινό που έχετε εσείς οι δύο είναι τι κάνετε ωραίες κωλοτούμπες, είστε συνεταιράκια και ότι καταστρέψατε την πόλη μας. Θέλω να ξέρετε πόσο παίζετε με τη νοημοσύνη μας τόσο τόσο θα μαυρίζει το ψηφοδέλτιο σας..(Φ/π) καληνύχτα σας..

  • Θυμάμαι τον Κυριάκο, τον Βαγγέλη και τον Μίλτο στον καφέ της Τρίτης …όπου αποφασίζονταν τι θα ψηφίζουν οι υπόλοιποι 38 δημοτικοί σύμβουλοι ….

  • Στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης, εκατοντάδες αδέσποτοι ταλαιπωρημένοι σκύλοι αποφάσισαν να μεταναστεύσουν από την Κοζάνη εις ένδειξιν διαμαρτυρίας.

  • Μαγγιρίδης και Μαλούτας ενώνουν τις δυνάμεις τους για εγγυημένο αποτέλεσμα αποτυχίας! Από το χειρότερο στο χείριστο…

  • Μα πως είναι δυνατόν να σας αγάπησε έτσι ξαφνικά κύριε Μαλουτα ο κύριος που στις προηγούμενες εκλογές ήταν αντίπαλος σας!?!?!?

  • Όλα στην κάλπη πληρώνονται. Για όλους. Δεν αργεί ο καιρός. Γιατί και η κοροϊδία έχει και τα όρια της αγαπητέ αντιδήμαρχε του χειρότερου Δημάρχου της ιστορίας της πόλης. Σας περιμένουμε με χαρά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.