Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Παναγιωτίδη για την Τοπική Κοινότητα Ξηρολίμνης με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

19 Αυγούστου 2023
14:53

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιο σύμβουλο για την τοπική Κοινότητα Ξηρολίμνης τον Γιάννη Παναγιωτίδη.

Ο Γιάννης Παναγιωτίδης γεννήθηκε στη Βέρνη της Ελβετίας, μεγάλωσε και ζει στην Ξηρολίμνη.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας.

Από το 2004 εργάζεται ως πλήρωμα διάσωσης ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ. Είναι εκπαιδευτής κοινού στις πρώτες βοήθειες και εκπαιδευτής στα ΙΕΚ Δυτ. Μακεδονίας.

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας έτσι ώστε αυτά να αποτελούν ζωντανά και υγιή κύτταρα ενός δυναμικού Δήμου και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Ξηρολίμνης με τον Γιάννη Παναγιωτίδη.

 

Κοζάνη 19/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.