Με χαρά και αφοσίωση σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του δημοτικού συμβούλου στον δήμο Εορδαίας, με τη στήριξη του συνδυασμού Ενωμένη Εορδαία. Έχω αποδείξει, από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, οτι πιστεύω στη δύναμη της κοινής προσπάθειας και της συνεργασίας, αυτό που ονομάζω “ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΔΑΙΑΣ”. Ο συνδυασμός μας είναι ένας χώρος όπου συναντώνται ανθρώποι με διαφορετικές αφετηρίες, αλλά με κοινό στόχο: τη βελτίωση της ζωής μας στον δήμο Εορδαίας.
Είμαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσω τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο δήμος μας. Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις, όπως έχω αποδείξει στην επαγγελματική και προσωπική μου πορεία, γιατί πιστεύω πως κάθε πρόκληση είναι μια ευκαιρία για να αναζητήσουμε και να προωθήσουμε νέες λύσεις και νέες ιδέες. Στην εποχή της μεταλιγνιτικής περιόδου, την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της περιοχής, την ζητούμενη αναβάθμιση των πανεπιστημιακών σχολών Υγείας και την βέλτιστη αξιοποίηση της δυναμικής του συγκροτήματος της πρώην ΑΕΒΑΛ, επιβάλλεται να τα διαχειριστούν πρόσωπα με όραμα, με μεράκι, με καινοτόμες ιδέες. Με τον συνδυασμό της εμπειρίας μου και της δέσμευσης μου να προσφέρω το μέγιστο δυνατό για την υλοποίηση του προγράμματος μας, είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν δήμο καλύτερο για όλους μας.
Θέλω να ακούσω τις φωνές και τις ανησυχίες των πολιτών μας, να συνεργαστώ με εσάς και να εργαστώ για να προωθήσουμε προτάσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο μας.
Ευελπιστώ στη στήριξή σας και ζητώ την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτήν τη σημαντική προσπάθεια μαζί με τον επικεφαλή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Παναγιώτη Πλακεντά.