Υποψήφιος με τον Λάζαρο Μαλούτα ο Κωνσταντίνος Ματσαρίδης

21 Αυγούστου 2023
10:37
Με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Ματσαρίδη με το συνδυασμό μας.
Ο Κώστας γεννήθηκε στο Δρέπανο όπου και ζει. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κοκκινίδου και έχουν 3 παιδιά.
Είναι γεωργοκτηνοτρόφος και ιδιοκτήτης μίας από τις πλέον σύγχρονες κτηνοτροφικές μονάδες στην ΠΕ Κοζάνης.
Ο Κώστας είναι ένας ενεργός πολίτης. Το 2019 ήταν υποψήφιος για το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα είναι υποψήφιος με την Ενότητα!

16 σχόλια

  • Μέγιστο λάθος φίλε Κωνσταντίνε.Οταν για τρία χρόνια κατηγορείς, και κάνεις γόνιμη κριτική στην Τριανδρία τού δήμου Κοζάνης για συγκεκριμένες ενέργειες τους, δεν βάζεις υποψηφιότητα με αυτούς που κατηγορείς, όσο και εάν κάποιοι μεγαλύτεροι σου σε πιέζουν !!! Η κάλπη θά δείξει!!!

  • Η Καλύτερη επιλογή του Μαλούτα. ο Κώστας ένας άνθρωπος εργατικός, έντιμος και μπεσαλής με ουσιαστική άποψη για τις δυσκολίες του Δρεπάνου και του δήμου γενικότερα. Η υποψηφιότητά του ενδυναμώνει τον συνδυασμό και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την ανάγκη όλων των συνδυασμών να εντάξουν στο ενεργητικό τους ανθρώπους τόσο ποιοτικούς .

    • Δεν είναι εκλογές περιφέρειας, όπου ό συγχωριανός μας είχε βάλει υποψηφιότητα, με τόν υποψήφιο πού στήριζε ή ΝΔ, στον φυσικό του χώρο δηλαδή,και είχαν πέσει όλοι πάνω του. Εδώ Κώστα όλα είναι διαφορετικά και κάποιοι πιο “έμπειροι” ίσως νά έκαναν λάθος εκτίμηση…….

  • Θυμάμαι στα επεισόδια με αν θα δοθούν ή όχι οι εκτάσεις του Τ.Κ.Δρεπάνου ήταν ενάντια στην πολιτική της ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΜΑΛΟΥΤΑ.. Άντε να ‘χαμε να λέγαμε…

  • Ο καλύτερος υποψήφιος όλων.εργατικος και αυτοδημιούργητος.
    Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η λογική.
    Καλή επιτυχία!

  • Πώς θα ψήφισε ένας δρεπανιωτης??Από την Μία πλευρά είναι τα νέα τα παιδιά με όρεξη για δουλειά και το απέδειξα στα τέσσερα χρόνια, και από την άλλη πλευρά είναι οι συνταξιούχοι και οι βολεμένοι του μαλούτα… Πάντως εγώ στηρίζω τα νέα τα παιδιά γιατί πραγματικά δουλέψαμε για το χωριό μας….

  • Μάλλον κάποιοι που βιάστηκαν στο Δρέπανο, τρώγοντας τον παπά να γίνουν λαγοί, θα αρχίσουν τα ηρεμιστικά
    Πάει και το Δρέπανο φανιάη
    Άι δεν πειράζ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.