Η Μαρίνα Γκέκα θα είναι υποψήφια με την “Ενότητα”

21 Αυγούστου 2023
11:10

 

Η Μαρίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Είναι κόρη του Ηλία Γκέκα και της Βασιλικής Πλιάτσιου. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Παλιανόπουλο, διπλωματούχο ηλεκτρολόγο μηχανικό, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακή ειδίκευση στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη από το ίδιο Ίδρυμα.

Έχει ασκήσει το επάγγελμα του αρχιτέκτονα μηχανικού ως ελεύθερη επαγγελματίας σε ιδιωτικά έργα, σε τεχνική εταιρία δημοσίων έργων αλλά και ως εξωτερική συνεργάτης μηχανικός σε φορείς του δημοσίου.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2008 και εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας (2017, 2021).

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις και έργα στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον.

Αναβαθμίζουμε τους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους, αυξάνουμε την επιφάνειά τους, δημιουργούμε νέους χώρους πρασίνου και αναψυχής, πάντα με τον πολίτη στο επίκεντρο.

Νέοι άνθρωποι, δημιουργικοί, εντάσσονται στην ομάδα της Ενότητας και γίνονται συμμέτοχοι στο όραμα μας για την Κοζάνη του 2030.

 

12 σχόλια

    • εδώ σου γράφει στο βιογραφικό ότι κάνει αργομισθίες στον Δήμοπάντα με τον πολίτη στο επίκεντρο… τι δεν καταλαβαίνεις??? και εσύ σκέφτεσαι την μεταδημότευση… τρατζικ

  • Άψογη συνεργάτης επί σειρά ετών.
    Μπορούν τέτοιοι άνθρωποι να στελεχώνουν ψηφοδέλτια σε όλες τις πόλεις;
    Ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία γιατί το αξίζει!

  • Σοβαρή συνάδελφος, ικανότατη και πάντα εξυπηρετική, όποτε χρειάστηκα με βοήθησε και συνεργαστήκαμε άψογα. Νέα με όρεξη. Καλή επιτυχία Μαρίνα.

  • Τέτοιες υποψηφιότητες είναι όντως αξιέπαινες. Άτομα με προσήλωση, επιμονή και εργατικότητα.
    Καλή επιτυχία!

  • Είχαμε τη τύχη να συνεργαστούμε δύο φορές σε ιδιωτικά έργα. Μας κατατόπισε πλήρως και φέραμε εις πέρας και τα δύο έργα με επιτυχία και συνέπεια.
    Καλη δύναμη Μαρίνα!

  • Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι αξιόλογη;Πόσα χρόνια έχει να δουλέψει;Πριν μια επταετία ήταν καλή συνεργάτης.Μια ακόμα θεσουλα για το συμφέρον.

  • Τίμια, τυπική και εργατική.
    Πριν 3 χρόνια συνεργαστήκαμε για το εξοχικό μας. Μόνο καλή δύναμη να ευχηθούμε και καλό αγώνα στο κορίτσι αυτό!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.