Ελληνικότητα, Μακεδονικοτητα, Οικουμενικοτητα (Μία οφειλόμενη απάντηση στον Γ. Αδαμίδη του Θεοφιλου Παπαδόπουλου))

21 Αυγούστου 2023
11:22

Η Πατρίδα μας δεν έχει κανένα λόγω να μπει στην διαδικασία να αποδείξει την Ελληνικότητα του Μέγα Αλέξανδρου. Αυτό το γνωρίζει το ΟΛΟΝ της Οικουμένης.

Πρόσφατα στην προσωπική του σελίδα στο f/b ο κ. Αδαμίδης έκανε μία ανάρτηση με ειρωνικό και υποτιμητικό σχολιασμό που είχε αποδέκτες όλους εμάς που είμαστε ενάντια στην προδοτική και καταστροφική συμφωνία των Πρεσπών.

Κ. Αδαμίδη ο πατριωτισμός δεν τσουβαλιάζεται και δεν είναι προς κατανάλωση.

Ο “εκσυγχρονισμός”, ο μισελληνισμός και η δουλικότητα που εσείς πρεσβεύεται με τον πολιτικό σας χώρο, είναι ξένος προς τον απανταχού Ελληνισμό.

Σας προτείνω βέβαια να διαβάσετε με πολύ προσοχή το βιβλίο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη: ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ. Θα καλύψετε πολλά από τα κενά σας!!!

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δρέπανο, Αύγουστος 23

 

 

 

9 σχόλια

  • Αυτό είναι για τους λεγόμενους ιδεολόγους με τεράστιες ιδεοληψίες αλλά καμία ιδέα… Κυρίως από την πλευρά της δήθεν αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ!!!Όπως έλεγε κι ο Ανδρέας… Ευτυχώς είναι κι ο Μιχάλης εδώ!!!
    Αφιερωμένο και στον συνδυασμό Τόπος να Ζεις, που δε μίλησε ποτέ για τη συμφωνία των Πρεσπών!!!

    • 1.Αφιερωμένο και στον συνδυασμό Τόπος να Ζεις, που δε μίλησε ποτέ για τη συμφωνία των Πρεσπών!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
      2. Κυρίως από την πλευρά της δήθεν αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ!!! ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ

      Αλλά ας δούμε και τα έργα της «πατριωτικής» δεξιάς:
      -18-9-20 Ζάεφ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε αγώνες γιά εμάς» !!!!
      -29.09.2020:Σε λίγο θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, μια Επανάσταση η οποία εμπνεύστηκε από την Αμερικανική Επανάσταση !!! Θα ξαναγράψει την Ιστορία ;
      -«Η Ευρώπη πάνω από τα εθνικά μας συμφέροντα»! αναφερόμενος στο ζήτημα της ενεργειακής κρίσης.

      Η Ν.Δ. εργάστηκε, KAI ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ, συστηματικά για την εθνική αποστείρωση των Ελλήνων.

      ανένταχτος στο χώρο της Αριστεράς (ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ -ΑΡΔΗΝ-ΡΕΣΑΛΤΟ)

  • Σας συγχαίρω κ. Θεόφιλε. Με λίγα λόγια δώσατε ισχυρό χαστούκι στον εθνομηδενιστή (;) Αδαμίδη. Άξιος πολλών επαίνων !

  • Κάποιοι ακροβατούν επικίνδυνα στη σανίδα που γράφει πατριωτισμός από τη μια, αλλά η άλλη της κρυφή όψη είναι αυτή του εθνικισμού.
    Φίλε Θεόφιλε,εάν ανατρέξεις στη σύγχρονη ιστορία δεν θα βρεις καλύτερο παράδειγμα πατριωτισμού απ’ αυτό των αγωνιστών από διάφορες γωνιές της γης, στην Ισπανία ενάντια στους φασίστες εθνικιστές του Φράνκο. Δεν θα βρεις καλύτερο παράδειγμα από τους αλληλέγγυους που αφήνουν καριέρα και πατρίδα και στηρίζουν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες στα πρώτα τους βήματα σε διάφορες γωνιές της γης.
    Αυτά που μας χωρίζουν είναι λίγα και ανούσια αλλά αυτά που μας ενώνουν πολλά και ουσιαστικά. Θα είμαστε από την ίδια πλευρά της ιστορίας;

  • Ο Γιάννης χαμιτζιδης που εμφανίζεται και ξιφουλκεί σαν νέος Μακεδονομαχος (εκ του ασφαλούς βέβαια) αναφέρει στο σχετικό με τη Μακεδονία βιβλίο του το εξης:
    Έλληνας που οι πρόγονοι του δεν γεννήθηκαν δεν έζησαν και δεν αγωνίστηκαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν έχουν δικαίωμα να ονομάζονται Μακεδόνες:
    Δηλαδή κ Θεόφιλε σύμφωνα με τον κ Χαμιτσιδη ούτε αυτός ούτε εσυ και οι πρόγονοι σας μπορούν να ονομάζονται Μακεδόνες , αφού οι πρόγονοι σας ήταν πρόσφυγες του Πόντου και δε γεννήθηκαν ούτε πολέμησαν για τη Μακεδονία.
    Άντε συνέλθετε επι τέλους κι αφήστε τον ψεύτοπατριωτισμό σας μηπως και μπορέσουμε να ζήσουμε επι τέλους ειρηνικά με τους γειτονικούς λαούς και κάνουμε καμία προκοπη. .!

  • Διαβάστε ή ξανεδιαβαστε «τα μυστικά του βάλτου» της συντηρητικής γενικότερα Πηνελοπης Δέλτα για να ανοίξετε λίγο τα «γκαβά» σας για τη Μακεδονία ..! και για την ιστορικότητα της συγκροτησης της Μακεδονίας διαβάστε και λίγο Στράβωνα , Αρισνο, θουκιδιδη , Ηροδότου , ισως αν προλάβετε να πάρετε καποια στοιχεία κι από τον Νικόλας χαμοντ για την ιστορία της Μακεδονιασ μήπως και ξεστραβωθείτε..!

    • ΣΚΟΠΙΑ
      ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ»
      Ξέσπασε κατά του ψευδομακεδονισμού ο Σκοπιανός δημοσιογράφος Μπράνκο Γκερόσκι, αρχισυντάκτης της Plus Info και της εφημερίδας Σλόμποντεν Πέτσατ. Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, 2018

  • Εκτος κι αν προτιμάτε κ Θεόφιλε υπερπατριώτη , τον εναέριο χώρο της Αλβανίας και της βόρειας Μακεδονίας να τον έλεγχε ο Ερντογάν με ή χωρίς την εντολή του ΝΑΤΟ και των αμερικανών.!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.