kozan.gr: Πιστοποιητικά συμμετοχής από την Περιφερειακή Αρχή σε όσους παρακολούθησαν το 3ο εργαστήριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στον Πεντάλοφο Βοΐου – Στη σύσταση Σχολής Παραδοσιακής Δόμησης & Σχολής της Πέτρας στον Πεντάλοφο στοχεύει η Περιφερειακή Αρχή (Φωτογραφίες & Βίντεο)

21 Αυγούστου 2023
14:59
Με στόχο τη διάσωση και ανάδειξη της τέχνης της πέτρας και της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Δήμο Βοΐου, το 3ο εργαστήριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στον Πεντάλοφο Βοΐου. 38 φοιτητές και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν και παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τα σχετικά μαθήματα.

 

14 σχόλια

  • Ολος ο πλανητης ζηταει προγραμματιστες και ο δικός μας σκορπαει λεφτα σε εκπαιδευση για να μαθουμε να φτιαχνουμε πετρινα γεφύρια. Κολλημένος οσο δεν πάει με τις ιδεες του εχει φέρει την περιοχη 100 χρόνια πίσω. Ψηφιστε οποιον αλλον θελετε και στείλτε τον να βοσκάει κοτες σε κηπάκους για το καλό των παιδιών σας.

    • Εσύ πρέπει να είσαι τουλάχιστον Πρύτανης … Αφού καταλαβαίνεις τον τρόπο επιμόρφωσης νέων αλλά και επαγγελματιών μεσα απο την εμπειρία χτιστάδων στο όμορφο Άνω Βοιο. Μπράβο στο Περιφερειάρχη που το στήριζε και το στηρίζει! Βγάλτε το γράσο απο τα μάτια ξανά Κασαπίδης.

    • Εμείς δεν θα τον ψηφίσουμε. Με τα υδρογόνα και τα πέτρινα πεζοδρόμια σε όλους τους νομούς δεν θα πάει καλά. Αμανάτιδης με χίλια. Εγώ ψηφίζω τον Αλέξη Σάρρανίδη.

    • Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι!
      Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία!
      Μπράβο και πάλι μπράβο στους έμπνευστές και στους διοργανωτές!
      Μπορεί να μην υπάρχει σωτηρία, υπάρχει όμως ελπίδα!

  • Πολλούς ψηφοφόρους έχει ο Περιφέρειάρχης Σίγουρη η νίκη του. Αμανατίδης που να τους φτάσει. Ο Κασαπιδης με τη γέφυρα και με τα σεμινάρια απέκτησε πολλούς πόντους.

  • Πόσοι απο τους μαθητες ειναι απο την Δυτικη μακεδονια? Για πες μα στοιχεία Γιώργο? Συμπτωση ο καθηγητης που εφερες για την γεφυρα στα σερβια ο ιδιος και για το εργαστηρι στον Πενταλοφο.

    • Τα λεει στο Βίντεο καταγωγες, 4 απο Αθηνα , 2 απο θεσσαλονικη , 2 απο Γιάννενα και 2 απο Βοιο …. Εδωσε 12 χιλιαρικα και εκπαιδευσε ατομα εκτος Περιφερειας μιας και εδω ολα τα παιδια μας εχουν απο δεκα δουλειες και δεν ξερουν τι να διαλεξουν.Ρε τι φυντανι ειναι αυτος ο ανθρωπος ζει στο δικο του φανταστικό κόσμο. Κολληματα σε λεβαντες,υδρογονο, γεφυρια και τριανταφυλλα

  • Στο βοϊο παρακολούθησαν τα σεμινάρια στην Κοζάνη δόθηκαν τα πιστοποιητικά.
    Ύστερα φταίω εγώ να πω που το βρήκατε αυτό το φιντάνι….
    Δείτε μήπως έχει και κάνα ψηφαλάκια από πίσω.

  • Όταν τα ακουμπάτε στους δημοφιλής προορισμούς Μέτσοβο,Αράχωβα, Ζαγοροχώρια, λέτε τι υπέροχα που είναι όλα και σε εμάς δεν γίνεται τίποτα και έχουμε καταστρέψει τα πάντα και άλλα τέτοια ωραία..
    Όταν όμως γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις-προβολές για την περιφέρεια μας μούγκα στην στρούγκα, κακία και κύριε ελέησον.
    Μια ζωή να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.

    Μπράβο στην Περιφέρεια που διοργανώνει και πραγματοποιεί τέτοιου είδους προγράμματα. Συγχαρητήρια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.