O ιατρός Αναστάσιος Φούντογλου θα είναι υποψήφιος με τον Γιώργο Αμανατίδη

22 Αυγούστου 2023
09:32

Καμιά φορά δεν θέλει και πολλή σκέψη. Όσο και να ζυγίζεις αυτές τις αποφάσεις, λόγω αναβλητικότητας, μέσα σου πάντα θα βρίσκεις περισσότερα αρνητικά να βάλεις στο ένα ζύγι από όσα θετικά χρειάζονται, έστω για να το ισορροπήσεις. Κι έτσι στο τέλος παίρνεις την απόφαση με το συναίσθημα γιατί η διάθεση για προσφορά είναι πάθος και τα πάθη ως γνωστόν απεχθάνονται να τους κάνει κουμάντο η λογική! Το ξέρεις άλλωστε εκ των προτέρων πως η έκθεση έχει το κόστος της κακοπροαίρετης κριτικής, της διαβολής πολλές φορές, εκείνης της ασίγαστης ανάγκης των ανθρώπων να σε κονταίνουν για να σε φέρνουν στα μέτρα τους, ιδιαίτερα όσων τα συμφέροντα έχεις θίξει. Από την άλλη όμως υπάρχουν και οι άλλοι άνθρωποι που σε πιστεύουν, που σε παρακινούν να αφήσεις επιτέλους την βολή του καναπέ σου και τις ησυχίες του για να μπλέξεις με τις κοινές ανησυχίες όλων μας. Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι στη ζωή σου, διότι οφείλουν να είναι… Είναι οι άνθρωποι που έχεις ήδη ζυγίσει και τους έχεις ήδη πιστώσει με εκείνη την ανιδιοτέλεια των ανθρώπων που ενώ ξέρουνε πως είναι σημαντικοί και έχουνε πετύχει πολλά μπορούν την ίδια στιγμή να το αναγνωρίσουν αυτό και στους άλλους.

Άλλωστε αυτή είναι και η ουσία της πολιτικής. Γιατί όσο άσχημο όνομα και αν προσπάθησαν κάποιοι να της φορτώσουν η πολιτική θα είναι πάντοτε αυτό το νοιάξιμο των ανθρώπων για το κοινό καλό, ιδιαίτερα των ανθρώπων που με ανιδιοτέλεια αντιλαμβάνονται πως δεν αρκεί να προκόβουνε οι ίδιοι χωρίς να προκόβει ο τόπος στον οποίον αναπνέουμε όλοι μας! Για αυτούς λοιπόν. Για τους δέκα, είκοσι, εκατό, όσοι είναι βρε αδερφέ. Για όσους πιστεύουν πως μπορείς να αλλάξεις λιγάκι τον κόσμο γύρω μας, να βάλεις κι εσύ ένα λιθαράκι σε αυτό το νοιάξιμο για το κοινό καλό.

Για αυτούς λοιπόν. Με τον Γιώργο Αμανατίδη στην ανοικτή πρόσκληση που έχει απευθύνει για την «Συμμαχία για την Ανάπτυξη».

64 σχόλια

  • Τίποτα λιγότερο από μια παλικαρίσια φωνή που αξίζει να είναι στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου! Σε ευχαριστούμε που κατεβαινεις!

      • Ποια νέα γενιά και ποια τυχη;Όλη από
        την Μεσσιανη κατεβαίνουν με τον Αμανατιδη.Προσοχη μην χάσετε τους ψήφους μεταξύ σας

        • Υπομονη μη χανετε την ψυχραιμία σας. Είσαι τοσο ασχετος που δεν τον ξέρεις. Ήμουν συμμαθητήτρια του στην Κοζάνη και ήταν άριστος μαθητής. Έπραξε και τώρα “άριστα”.

          • κ. Φούντογλου διαχρονικά τα πάθη μας έκαψαν.
            Η εμπάθεια είναι κακό πράγμα.
            Όλο ζημιές κάνει.

            Η λογική μας λείπει στην εποχή μας γιατί κυριαρχουν ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ , ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΣ . . ΣΤΑ ΠΑΘΗ .

          • ωχχχχχ, μας έκαψε μέχρι στιγμής η αριστεία, στο σούπερ μάρκετ, στο καύσιμο, στην ηλεκτρική ενέργεια, στα δάση…..πλέον ακούμε αριστεία και ψάχνουμε μέρος να κρυφτούμε

    • ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. !!

      ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ .

      ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΣΥΜΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

      Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ

      ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΕ !!!!!!!!!!!

      • ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΥΑΛΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΤΑΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΠΡΩΗΝ.
        ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΕΔΩ ΖΗΤΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

        • Και ο Αμανατίδης δυο μήνες πριν έλεγε ότι στηρίζει τον Κασαπίδη… αυτός έκανε την κωλοτουμπα γιατί τον πίεσαν είπε. Απογοήτευση νέος άνθρωπος να στηρίζετε έναν αναξιόπιστο κωλοτούμπα με θολά κίνητρα

  • Τελικά η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν πιάνει στα παλικάρια. Μπράβο Φούντογλου. Και μόνο για αυτή σου την απόφαση θα τρέξω για σενα.

    • Είπε πάλι το τρολ του Κάτανα.Κοίτα να εξασφαλίσεις θέση στον Χαρούλη, γιατί μαθαίνουμε ότι άρχισαν τα ζεϊμπέκικα με τον Κασαπίδη, μόλις λίγες μέρες μετά το βαλς τη Ενωσης.

  • Οι ποιοτικοί υποψήφιοι κοσμούν το ψηφοδέλτιο σου Αμανατίδη. Και μόνο για όσα έγραψε με άγγιξε. Θα σε ψηφίσω γιατρέ!
    Τώρα έγινε ξεκάθαρο για μένα.

  • Άλλη μία “δυνατή” παρουσία στο ψηφοδέλτιο Αμανατίδη ! 1ο – 2ο ράφι ο ένας 4ο-5ο-6ο ράφι ο άλλος , ούτε στοιχηματική εταιρεία δεν αναλαμβάνει να βγάλει ποσοστά !

  • Έκανες το βήμα που όλοι περιμέναμε. Ασχολήθηκες με τα κοινά. Σε θέλουμε την επόμενη μέρα ως επόμενη Περιφερειακή Αρχή. Μαζί σου διότι οι γενναίοι γράφουν ιστορια

  • Επιλογές από το αποτυχημένο μητρώο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και από όσους δεν αξιοποιήθηκαν κεντρικά και πικράθηκαν. Πέρα από την επιστημονική και συγγραφική αξία που δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσω, ο ενθουσιασμός για την τότε κίνηση Μητσοτάκη με το μητρώο και οι αναρτήσεις από πολλούς δεν είναι και τόσο μακριά στη μνήμη όσο νομίζουν ορισμένοι. Σε προσωπικό επίπεδο να ευχηθώ στον γιατρό καλή επιτυχία και δύναμη και να θυμίσω ότι οι δημόσιοι άντρες κρίνονται για τις δημόσιες τοποθετήσεις τους χωρίς αυτό να αποτελεί “διαβολή”.

  • Ο Αμανατίδης συγκέντρωσε τους πιο ικανούς τεχνοκράτες! Υπάρχουν διαμάντια κρυμμένα που χρειάζονται τον κατάλληλο άνθρωπο να πεισθούν για να λάμψουν και στην πολιτική!Σε ευχαριστούμε γιατρέ!

  • “Είναι οι άνθρωποι που έχεις ήδη ζυγίσει και τους έχεις ήδη πιστώσει με εκείνη την ανιδιοτέλεια των ανθρώπων που ενώ ξέρουνε πως είναι σημαντικοί και έχουνε πετύχει πολλά μπορούν την ίδια στιγμή να το αναγνωρίσουν αυτό και στους άλλους”
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  • Κασαπιδη αγορασε φρεζα και καλαμποκι απο τωρα. Ο κηπακος και οι κοτουλες σε περιμενουν. 20 χρονια σε ταιζουμε τζαμπα ηρθε ο καιρος να κανεις και κατι.

  • Σε θέλαμε υποψήφιο και ευτυχώς αποφάσισες να είσαι με τον επόμενο Περιφερειάρχη και όχι με το δίδυμο Κατανα-Κασαπιδη. Δεν θα μπορούσες να είσαι αλλού παρά εκεί που το μέλλον ορίζει.

  • Τα σεβη μου πρωτα από όλα σε σενα Φουντογλου.
    Αμανατίδη εχεις την πιο δυνατή ομαδα! Ο Νομός Κοζάνης έβγαλε τον επόμενο Περιφερειαρχη

  • H πιο ουσιαστική και ειλικρινής δήλωση υποψηφιότητας που διάβασα μέχρι σήμερα. Δεν σας γνωριζω προσωπικά σας εκτιμώ όμως ήδη.

    • Αφηστε τον ανθρωπο. Απλα τωρα καταλαβε το διαζυγιο με τη βαση του κομματος που ο ιδιος επιδιωξε. Μετα απο 20 χρονια φτανει πια.

  • Μετά από τόση πολλή σκέψη και με τη ζυγαριά στο χέρι πιστεύω πως επικράτησε το φιλότιμο, λόγω κοινής καταγωγής, και πέραν αυτού ουδέν. Ας είναι όμως κάτι είναι και αυτό, στις μέρες μας.

  • Αμανατίδη εχεις την πιο δυνατή ομαδα!

    Όλη τη τετραετία ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ σιγή ιχθύος σε θέματα
    – πατρίδας (Σκόπια -Αιγαίο, εθνική αποστείρωση στην παιδεία)
    -Ορθοδοξίας (αν έχεις τέτοιες εμπειρίες)
    -οικογένειας ( διαστροφικές τάσεις στο οικογενειακό δικαιο)
    – δημοκρατίας (ελευθερία Τύπου-αναστολή υγειονομικών)

  • Με ξεπερνά το γεγονός ότι η συσπειρωμένη ΝΔ κουναει το δάχτυλο στους δήθεν αντάρτες ενώ στο ψηφοδέλτιο Κασαπιδη υπάρχουν υποψηφιότητες από τον αριστερό χώρο ….αυτό δεν τους πειράζει;;;;εκεί κάτω κεντρικα ΝΔ ξυπνήστε πιάστε το σφυγμο του τόπου .ή μήπως όλα γίνονται επίτηδες για να βγάλουν εκτός μια και καλή αυτόν που ΔΕΝ ήθελαν ;;;;
    Μήπως μετά ο Μητσοτάκης θα καμαρώνει το δικό του παιδί τον Αμανατίδη;;;
    Όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Ας μην τρώμε κουτοχορτο.
    Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτατο

  • Εκεί δεν έχει τσιτατα και φωτοβολίδες δεν έχει ειρωνίες και φιλοσοφίες εκεί θέλει έργο που θα κριθεί σε 5 χρόνια…Εισασταν μόνο δηλώσεις και εσύ και ο φίλος σου συνυποψήφιος..Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που χρειάζονται έργα

  • Τολμάς και μιλάς για έργο εσύ?4 χρόνια τελευταίοι σε αποροφητικότητα.4 χρόνια καταστροφή για τον τόπο.4 χρόνια κοτούλες και ροδόνερα.4 χρόνια ο απόλυτος αυταρχισμός της Αυτού Εξοχότης Κασαπίδη. Μιλάς εσύ? Σε ενόχλησε που βλέπεις Φούντογλου και Γκοβεδάρο μαζί? Θα τους καμάρωνες όμως αν ήταν στον υπερσυνδυασμό της MARVEL με τους Σουπερ ήρωες, τον Γκούφη και τον Σκρουτζ. Αλλά λυπάμαι. Τα χαμένα χρόνια για τον τόπο μας πέρασαν. Υπάρχει πλέον Ελπίδα (όχι η Ζεμπελιάδου)

    • Η ελπίδα δηλαδή έρχεται από τον βουλευτή ΝΔτιας που δεν έβγαλε άχνα για την κατάσταση στην περιφέρεια επί μια 4ετια?

  • με τον Γιώργο Αμανατίδη

    Όλη τη τετραετία σιγή ιχθύος σε θέματα
    – πατρίδας (Σκόπια -Αιγαίο, εθνική αποστείρωση στην παιδεία)
    -Ορθοδοξίας (αν έχεις τέτοιες εμπειρίες)
    -οικογένειας ( διαστροφικές τάσεις στο οικογενειακό δικαιο)
    – δημοκρατίας (ελευθερία Τύπου-αναστολή υγειονομικών)

  • Ο γιατρός είναι απ’ καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει
    Αλλά θέμα πολιτικής δεν είναι σωστός
    Αφού όλοι ξέρουμε ότι είσαι Νέα Δημοκρατία
    Βάζεις τελευταίες μέρες υποψήφιος.
    Γιατρέ κάνε την ακύρωση σου
    Για να τα έχεις με τον κόσμο καλά με όλους…

  • Αλήθεια ρε σεις;
    Αφού είναι τόσο σίγουρη η νίκη σας γιατί δεν τον βγάλατε βουλευτή εκεί στην Κοζάνη αυτόν τον δήθεν τεχνοκράτη και άριστο αλλά ήρθε τρίτος και καταιδρωμενος; Να είστε σίγουροι ότι έτσι θα είναι η σειρά και τώρα. Και κανονίστε με τις βλακείες σας να μας φέρετε τη Ζεμπιλιαδου. Μιλάτε για πρώτο ράφι; Εδώ γελάμε.πρωτο ράφι οι δήθεν παρεξηγημένοι αντιπεριφερειάρχες που βγήκαν στο αντάρτικο γιατί δεν έμειναν τέσσερα χρόνια στη θέση τους; Ρε συνέλθετε γιατί το χαστούκι που θα φάτε θα είναι τόσο μεγάλο που δε θα ξέρετε που να κρυφτειτε μετά. Α και που είστε ; Πείτε του να βγάλει και αγγελία για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο ο από τυχημενος βουλευτής που θέλει τώρα να μας σώσει,. Και μια τελευταία ερώτηση:ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΆΤΗΣ;

    • Γιατί ρε μεγάλε αν εκλεγεί η Ζεμπλιαδου τι κακό θα σας βρει. Αντε να βρεις κάνα λαγούμι να κρυφτείς που στηρίζεις τον πιο αποτυχημένο, το άτομο που κατέστρεψε το μέλλον του τόπου με την ασχετοσύνη του, τον επαγγελματία πολιτικό που έμαθε να ζει από τον ιδρώτα μας. Αντε μαστο κι εσύ κι αυτός κι όλη η παρέα σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.