Ο Χρήστος Νιόπλιας για την υποψηφιότητά του με τον Γιώργο Αμανατίδη

22 Αυγούστου 2023
21:01

Σαν ελεύθερος επαγγελματίας που ζει και δραστηριοποιείται στην Δυτική Μακεδονία πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να απογοητεύεται και να θυμώνει παρακολουθώντας την καθημερινή απαξίωση της περιοχής μας.Του τόπου που αγαπήσαμε ,που δημιουργήσαμε την οικογένειά μας ,επενδύσαμε επιχειρηματικά και κυρίως χτίσαμε τα όνειρα μας.

Ήρθε η στιγμή που συνειδητοποίησα όμως ότι απλά κρίνοντας πίσω από μία οθόνη δεν μπορεί να αλλάξει κάτι ,πρέπει να διεκδικήσουμε την αλλαγή!

Ας αφήσουμε πίσω μας τις προκαταλήψεις και όλους εκείνους που διαδραμάτισαν ενεργό ρόλο στη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση και ας προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο , ώστε να αφήσουμε στα παιδιά μας την επιλογή αύριο να μπορούν να μείνουν στον τόπο μας και όχι να ψάχνουν ένα καλύτερο αύριο κάπου άλλου!
Ας δημιουργήσουμε όλοι μαζί τις συνθήκες για αυτό

Από το 2001 έχω μάθει ως ελεύθερος επαγγελματίας και κυρίως μέσα στα δύσκολα χρόνια της κρίσης να βρίσκω λύσεις και να προχωράω μπροστά ως άνθρωπος ,ως οικογενειάρχης ,και ως επαγγελματίας.

Αποφάσισα λοιπόν μετά από ώριμη σκέψη να συμμετέχω στην ανοιχτή πρόσκληση -πρόκληση που μου απηύθυνε ο Γιώργος Αμανατιδης με κύριο γνώμονα το καλό του τόπου μας “Για την συμμαχία και την ανάπτυξη”

18 σχόλια

  • Έκανες την καλύτερη επιλογή.Και δε θα χάσεις.Ο κόσμος αναγνωρίζει και κρίνει πολύ καθαρά πλέον.Αμανατίδης από την πρώτη Κυριακή.Καλή επιτυχία Χρηστάρα!!!!

  • Μ’ αρέσει που αναπτύσσεται ένας προβληματισμός για το αύριο και επιλέγεις να κατέβεις με τον Αμανατίδη και την κουστοδία, που το μόνο πους τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και το προσωπικό συμφέρον!!!
    Με λίγα λόγια, “μας κούφανες”!

    • Είμαστε απ’τις φτωχότερες και λιγότερο ανεπτυγμένες περιφέρειες. Τα παιδιά μας ξενιτεύονται και τα εγγόνια μας θα πεινάσουν. Η σημερινή περιφερειακή αρχή απέτυχε. Οι μεγαλοστομίες και βεβαιώσεις του τύπου ” Το υδρογόνο είναι η λύση” την ώρα που οι πολιτικές τους παγώνουν και φτωχοποιούν τους πολίτες , έχουν ως αποτέλεσμα η κατάρρευση να επιταχύνεται.

      Χαρης Κάτανας

      Για να μην ξεχνιόμαστε…

  • 1ο σχολιο 21:04, 2ο σχολιο 21:06, 3ο σχολιο 21:08. Γραφετε που γραφετε μονοι σας αφηστε και λιγο τον χρονο να περναει.Καρφωνεστε.

    • Κατανοτρολ γιατί δεν σκέφτεσαι ότι η ανάρτηση έγινε 21:01 και λογικό είναι να υπάρχουν αυτά που λες μιας και ο κόσμος σχολίαζε σχεδόν ταυτόχρονα.Ο Χαρούλης τι κάνει;Κλαίει για τον Νιόπλια η κλαιει που θα βγει τελευταίος;Και κάτι ακόμη.Εσυ προδίδεσαι με τέτοιες αναλύσεις.Καμμία ψήφο μάζεψε γιατί το ρεζιλίκι του αφεντικού σου πλησιάζει….

  • Όποιος είναι με την ομάδα Αμανατίδη είναι τυχερός. Σας ζηλεύω διότι νιώθετε τη δημιουργία και την πολιτική όπως θα έπρεπε να είναι δηλαδή προσφορά στον τόπο μας.
    Μπράβο μαγκα

  • Μπράβο ρε Νιόπλια έχεις κότσια τελικά!! Χρειάζονται άνθρωποι στην τοπική αυτοδιοίκηση πετυχημένοι με όραμα και λαχτάρα για τον τόπο μας.

  • Δηλαδη σε προβληματίζει η κατάντια του τόπου μας, αλλά ψηφίζεις ΝΔ και Αμανατιδη που σε έφεραν σε φτωχοποιηση και να ζεις με pass και ακριβό ρεύμα και πανάκριβο σούπερ μάρκετ 🤣🤣🤣🤣🤣
    Για ξαναπιάστο λιγο απο την αρχή αυτόν τον προβληματισμό σου για να δω κάτι 😁😁😁

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι