Αλλες 3 υποψηφιοτητες για τον Γιωργο Αμανατίδη – Ανάμεσα τους κι ο Χρήστος Νιομπλιας ο οποιος μεχρι προτινος ηταν στο πλευρο του Χαρη Κατανα και διαχωρισε τη θεση του οταν ο τελευταίος αποφασισε να συμπραξει με τον Γ. Κασαπιδη

22 Αυγούστου 2023
13:21

Αγαπητοί Δυτικομακεδόνες, φίλες και φίλοι,

 

η παράταξη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη», με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη, ανακοινώνει τα επόμενα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και διεκδικούν την ψήφο των Δυτικομακεδόνων, ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

 

Α/Α

Ονοματεπώνυμο

Περιφερειακή Ενότητα

Επάγγελμα/Ιδιότητα

1. Καλύβα Ελένη, Κοζάνης, Οικονομολόγος, Γεν. Δ/ντρια Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης

2 Νιόπλιας Χρήστος, Κοζάνης, Επιχειρηματίας

3. Φούντογλου Αναστάσιος, Κοζάνης,Ιατρός

 

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε ελεύθερα μαζί μας για να συνδράμετε στην κοινή μας προσπάθεια τηλεφωνικά στο 2461022500 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected].

 

 

«Συμμαχία για την Ανάπτυξη» Κοζάνη 22/8/2023

 

34 σχόλια

  • Και οι 3 είναι πολύ δυνατές υποψηφιότητες !!
    Εύγε στον Αμανατίδη που καταφέρνει να συγκροτήσει τόσο δυνατό ψηφοδέλτιο

  • Πραγματικά η κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας από αυτές τις εκλογές θα είναι μνημειώδης. Αποτυχημένες πολιτικές και πρακτικές θα μας ξεβρακώσουν (εννοω όλουςς τους Έλληνες). Αν δε συσπειρωθεί η κεντροαριστερά πάμε καρφί για άκρα δεξιά. Γαλάζια αποτυχία παντού. Λαός που μετά την κρίση αφέθηκε στην τύχη και πιστεύει το παραμύθι Μητσοτάκη. Κρίμα.

    • Έχεις συναίσθηση του τι γράφεις ? O Μητσοτάκης είναι ακροδεξιός ? Τέτοιες ανοησίες λέγατε και προεκλογικά και φτάσατε στο 17% αλλάξτε αφήγημα γιατί θα πάτε λιαν συντόμως στο 5% και ο Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός για δώδεκα χρόνια .

  • Ο Κάτανας είναι ένας υποψήφιος σύμβουλος περιφερειακός για τον Κασαπιδη τιποτε περισσοτερο. Μάλιστα από ότι λεει γνωστός αστέρας του Κασαπίδη δεν θα εκλεγεί διότι άρχισε το παιχνίδι της επόμενης ημερας. Η μάχη γίνεται αν βγουν δευτεροι (μπορει λόγω Ζεμπιλιαδου να βγουν τριτοι) για το ποιος θα ειναι εκτός του Κασαπίδη στα εδρανα της αντιπολίτευσης.

  • Μητσοτάκη είσαι μεγάλος μάγκας τελικά. Καθάρισες στεγνα τον Κασαπίδη κανοντας τον να πιστεψει οτι τον στηριξες

  • Γιώργο δυναμικά. Ο Κασαπίδης στο ράφι. Ούτε δεύτερη τον βλέπω. Αντε για να σταματήσουν οι αναθέσεις στον Πεντάλοφο με εκπτώσεις σχεδόν μηδενικές Φρόντισαν καλά.Η αντιπολίτευση όμως χαμπάρι δεν παίρνει. Βγες να βάλεις τάξη. Πέντε χρόνια Περιφερειαρχης ο Έξυπνος και δυναμικός Αμανατιδης.

    • “Πέντε χρόνια Περιφερειαρχης ο Έξυπνος και δυναμικός Αμανατιδης.”
      Χαχαχαχα… Δεν είστε πολύ καλά!
      Είπαμε αλλά εσείς το τερματίσατε…

  • Δεν συμπληρώνει Ο Αμανατίδης.

    Γράφει από κάτω όποιος θέλει να γραφτεί στο ψηφοδέλτιο να πάρει τηλ.

    Φοβερή ανάρτηση.

    • Μην πονάτε βρε αυλικοί
      67 άτομα ανακοίνωσε ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ σε λιγότερο από 1 μήνα.
      Πόσους ανακοίνωση ο Κασαπίδης;
      Αν δεν παρακαλούσε τον Κάτανα για να του δώσει τους υποψηφίους στην Πτολεμαϊδα;
      Τα καλύτερα έρχονται κάντε λίγη υπομονή

  • Μπραβο στον Νιομπλια που δεν εκανε το ιδιο λαθος με τον κωλοτουμπα Χαρη Κατανα. Χαρη δεν θα εκλεγεις ουτε περιφερειακος συμβουλος με αυτη την κωλοτουμπα που εκανες θυμησου το

  • Mπραβο Χρηστο Νιομπλια η καλυτερη απαντηση στον κωλοτουμπα Χαρη Κατανα. Χαρη μεχρι χθες εσταζες μελι για τον Χρηστο ελπιζω να καταλαβες οτι με αυτη την κωλοτουμπΑ ΣΟΥ εβαλες πολυ κοσμο απεναντι που οχι απλα σε στηριζε αλλα ηταν ετοιμος να κατενει και μαζι σου. κριμα ρε Χαρη ολα για την καρεκλα. Πως το ειχες πει η περιφερειακη αρχη απετυχε και κουνουσες και τα χερια.

  • Νιόπλια μόνο για την απόφασή σου (που δείχνει τον τρόπο που σκέφτεσαι) έχεις την ψήφο μου από τώρα κι ας μη σε ξέρω προσωπικά.

  • προεκλογικος αγωνας απ το κοζαν οποιος βλεπει το ονομα του σχολιαζει ο ιδιος ανωνυμα για τον εαυτο του με τα καλυτερα λογια .αν ειστε μαγκες βαλτε ονοματα

  • Μητσοτάκη μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου μια συγνώμη στο λαό της ΝΔ που σου γύρισε την πλάτη. Διαφορετικά θα φας μαύρο και στις βουλευτικες εκλογες. Η ήττα του κασαπιδη θα φανεί σαν εσωτερική υπόθεση…Σε έσωσε ο Αμανατιδης…

  • Γεια σου ρε Χρηστάρα!!!Έτσι μπράβο. Σταθερός στις απόψεις σου. Απέναντι από τον Κασαπίδη. Αυτός που λοξοδρόμησε είναι ο Χαρουλης. Άλλα το πρωί, άλλα το μεσημέρι, άλλα το βράδυ.

  • Ο Κεντροος Αμανατιδης που πηγε στη ΝΔ εκανε κολοτουμπα δεν βγηκε βουλευτης δεν στηριχτηκε απο κανενα μαζεψε και αν εβγαινε που δςν θα βγει θα φαγωνοταν μεταξυ τους με τοσους που μασε ! Κατα τ αλλα θα σωσει το νομο Κοζανης οπως εσωσε απο την ΑΝΚΟ ! Ο κοσμος ξυπνησε !συνταξη κανα δυο !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.