Ο Κωνσταντίνος Ταρνανίδης θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ρυακίου με την Ενότητα

22 Αυγούστου 2023
14:39
Ο Κωνσταντίνος Ταρνανίδης θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ρυακίου με την Ενότητα.
Ο Κώστας κατάγεται από το Ρυάκιο και ζει εκεί.
Είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ με ειδικότητα Μηχανολόγου Εγκαταστάσεων.
Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό.
Και με τον Κώστα, στις εκλογές του Οκτώβρη θα είμαστε μαζί!

9 σχόλια

  • Δεν υπάρχει περίπτωση να τους θυμάται όλους αυτούς ο Μούτος. Στη φωτογραφία είναι η πρώτη και τελευταία φορά που τους βλέπει. Θα τον χαιρετάνε στο δρόμο και θα νομίζει ότι κάνουν λάθος. Είναι όμως γνωστό σε όλους ότι κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται μετά από την απομάκρυνση από την κάλπη.

  • Είναι τόσο αδιάφορος και ερασιτεχνικός ο τρόπος που χειρίζεται η ΝΔ της επιλογές της στον δήμο που ο χειρότερος δήμαρχος όλων των εποχών είναι φαβορί για να ξαναβγεί και επίσης όλοι οι δεξιοί πάνε με Μαλουτα κοκκαλιαρη αντί με κάποιον δεξιό υποψήφιο,η Κοζάνη είναι 100 χρόνια πίσω λόγω Μαλουτα και με την επανεκλογή του θα οδηγηθεί σε απόλυτο μαρασμό. τουλάχιστον όλα τα ανίψια του ΔΣ απέκτησαν ποδήλατα και το ποδήλατο είναι καλή γυμναστική

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι