kozan.gr: Πλήθος κόσμου, το βράδυ της Τρίτης 22/8, στη δημοτική βραδιά με το Κοζανίτικο Τακίμι στα Πλατάνια Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22 Αυγούστου 2023
22:58

 

Πλήθος κόσμου, το βράδυ της Τρίτης 22/8, στη δημοτική βραδιά με το Κοζανίτικο Τακίμι στα Πλατάνια Κοζάνης.

 

 

 

9 σχόλια

  • ΙΩΑΝΝΊΔΗ ΣΥΜΜΑΖΈΨΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΉ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ. ΈΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΊΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ. ΕΜΕΊΣ
    ΣΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΣ ΛΕΓΕΤΕ; ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΎ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ.

  • Κρίμα!! Η πατρίδα μας καίγεται!! Αντί να κάνουμε προσευχή και να συμπαρασταθουμε στους συνανθρώπους μας έχουμε κέφια για χορούς και σουβλάκια!! Ποιο κάτω δεν πάει!!Ντροπή!! Η εκκλησία τι κάνει;;

  • Και κλασικα τα κλαρινα τερμα ακομα και μετα τις 2:30 το βραδυ (!!!), μια απλη καθημερινη μερα που ο περισσοτερος κοσμος δουλευουμε το πρωι. Μεχρι το γηπεδο ακουγονταν απο την ενταση!

    Απλη ερωτηση:

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΑΣ;;;;

    ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΣΕΙΣ; Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.