Eπιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: “H εκκαθάριση της τηλεθέρμανσης έγινε αφού έκλεισε η πλατφόρμα χωρίς να κατατεθούν όλα τα παραστατικά του έτους”

23 Αυγούστου 2023
11:22

Επικοινωνώ από την Κοζάνη.

Χθες παραλάβαμε την τελευταίο λογαριασμό της τηλεθέρμανσης με ημερομηνία έκδοσης 11/8/2023.

Η πλατφόρμα my thermansi είναι γνωστό ότι έχει κλείσει για την κατάθεση των παραστατικών.

Nα υπάρξει μέριμνα για τους κατοίκους Κοζάνης-Πτολεμαΐδας για την εκ νέου κατάθεση των παραστατικών και για την πληρωμή του επιδόματος. Είναι κρίσιμο να ανοίξει ξανά η πλατφόρμα για τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών καθώς η εκκαθάριση της τηλεθέρμανσης έγινε αφού έκλεισε η πλατφόρμα χωρίς να κατατεθούν όλα τα παραστατικά του έτους.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Οικονόμου

13 σχόλια

  • Πέρυσι με παρέμβαση Αμανατιδη είχε δοθεί παράταση έως τέλη Ιουλίου. Εμάς εκδόθηκε 30 Ιουνίου που έκλεινε η πλατφόρμα. Η περιφέρεια κοιμάται φυσικά. Μόνο το χρίσμα την ενδιαφέρει.

  • Και τι πειράζει να ξανανοίξει για αυτούς που ξέχασαν η αμέλησαν η εκανε λάθος ο λογιστής η οτιδήποτε άλλο.

  • Μια χαρά τα λέει πριν λίγες μέρες παρέλαβα κ εγώ τον τελευταίο λογαριασμό.Αμεσα να πάρουν θέση οι βουλευτές τις Κοζάνης όχι μόνο υπουργηλικια.

  • Ποτε θα μπει το επιδομα θερμανσης για εμας που εχουμε τηλ/νση? Ειχαμε παρει τον δεκεμβριο του 22 μια προκαταβολη και ειχαν πει οτι τα υπολοιπα θα μπουν τον αυγουστο,υπαρχει κατι νεοτερο?

    • Τα υπόλοιπα από πιο ποσό γιατί πράγμα μιλάτε. Πήρατε προκαταβολή το περσινό ποσό και εφόσον το καλυπτατε θα παίρνατε το υπόλοιπο γιατί φέτος αυξήθηκε το ποσό της επιδότησης. Εσείς καταχωρησατε άλλα παραστατικά ή περιμένατε να μαντέψουν οι του υπουργείου το ποσό της κατανάλωσης σας; Εκτός από τόν τελευταίο λογαριασμό η Δευακ σας έστειλε άλλο λογαριασμό;

  • Κάντε βρε παλικάρια, ηλεκτρονική έκδοση λογαριασμού κ μην περιμένετε να σας έρθει το χαρτί, που μπορεί να αργήσει λόγω ταχυδρομείου. Ακόμα στην έντυπη έκδοση λογαριασμών μέσω ταχυδρομείου είστε??
    Ο κόσμος εξελίσσεται….

    • Τον να λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό δεν βοηθάει όταν αυτός εκδοθεί αφού έχει κλείσει η πλατφόρμα. Τον θέμα είναι να εκδίδονται έγκαιρα οι λογαριασμοί απο την ΔΕΥΑΚ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.