kozan.gr: Έφτασε στην Κοζάνη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Η συζήτηση με τοπικά στελέχη του κόμματος στο ξενοδοχείο Έλενα στην Κοζάνη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

23 Αυγούστου 2023
13:35

 

Έφτασε στην Κοζάνη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Η συζήτηση με τοπικά στελέχη του κόμματος στο ξενοδοχείο Έλενα. Ο κ. Τσακαλώτος αναφέρθηκε στο μέτωπο των φωτιών με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπη τις τελευταίες μέρες η χώρα, ενώ μίλησε και για την υποψηφιότητά του.

16 σχόλια

  • Η κυρία Ζεμπελιαδου που έχει την επίσημη στήριξη του κόμματος δεν ήταν παρούσα; Φοβάται μην ταυτιστεί με τον υπουργό οικονομικών που έκανε το ΟΧΙ ΝΑΙ; Αν είναι έτσι γιατί δέχεται την στήριξη του κόμματος αυτού;

    • Η Ζεμπιλιάδου ζήτησε στήριξη απο όλα τα κόμματα για να εφαρμόσει το δικό της Πρόγραμμα για να σωθεί η Περιφέρεια. Οι εκλογές τέλειωσαν υπάρχει κυβέρνηση και αν σε ποναει που φεύγουν τα παιδιά μας και μένουμε εδώ τα γερόντια κοιτα να την ψηφίσεις μπας και σωθεί κάτι σε αυτόν τον τόπο. Αλλιώς τραβά στον Κασαπίδη να μείνουν όλα ίδια ή στον Αμανατίδη που όπως πούλησε το κόμμα που τον έκανε βουλευτή θα πουλήσει και τον τόπο του για την καρέκλα

  • Ένας επικοινωνιολόγος ρε παιδιά!!!!
    Γλώσσα σώματος: “Τι μπούρδες να πω τώρα για να περάσει η ώρα; Αλήθεια, γιατί είμαι εδώ τώρα;”

  • Πως το λεγες ρε ευκλειδη να δεις,α το θυμηθυκα: ο ενφια ειναι ενας εγκληματικος νομος που θα καταργηθει,κυβερνησατε 4μιση χρονια με τον φιλο σου τον τσιπρα και οχι μονο δεν τον καταργησατε αλλα τον αυξησατε κιολας,τωρα θα μου πεις ηταν η μονη κολοτουμπα που κανατε τα 4μιση χρονια που κυβερνησατε?

    • 4,5 χρόνια τα καλύτερα μετά τον 1940…με αγώνες κατά του συστήματος της διαφθοράς των ρουσφετιών της ολιγαρχίας η οποία το ομολόγησε λέγοντας ότι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος γιαυτην..αλλά θέλατε κουλη εεε …πάρτε την βενζίνη 2.5 ευρώ το λάδι 12 το λίτρο και φωτιές μέχρι και τη θάλασσα θα κάψει ο άριστος..τψρμ…

      • Απλη λογική…αν ήταν τα καλύτερα χρόνια θα τον έβγαζε ξανά ο λαός. Αντιθέτως τον έστειλε στα τάρταρα.Μονο εσύ τα βλέπεις ωραία.
        Άρα;

      • Λογικά τα γραφόμενα σου οφείλονται στις υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή ? Διαφορετικά πρέπει να το δεις .

    • και εσύ Έλληνα ξέχασες ποιος σου επέβαλε τον ΕΝΦΙΑ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), ποιός τον διατηρεί ακόμα εδώ και 5 χρόνια.
      Και φυσικά ποιός σου ακρίβυνε την ζωή κατά 60% στα βασικά αγαθά με πρόσχημα έναν πόλεμο κάτι χιλιάδες χλμ μακρυά, ποιός σε έχει κατακάψει, ποιός φτωχοποίησε ολόκληρη περιοχή…να σου θυμισω εγω ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
      Περαστικά λοιπόν και εμείς απολαμβάνουμε μαζί με εσένα την κατάντια της χώρας μας.
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

  • Τι χλευαζετε κοζανιτες ?;?;Απο τους 5 υποψηφιους δημαρχους της πολης σας ενας ειναι πασοκ ,ενας αλλος ειναι αυτος που ειναι ,ενας κκε και δυο ζαιοι που εκ των πραγματων ενας τους θα ειναι πιθανοτατα δημαρχος!!!!!!Τρεξτε ντεμεκ νδ κοσμε απο πισω τους!!!!τους κοροιδευετε και απο πανω?;?;:Αυτοι σας αξιζουν!!!!!!

  • Θυμήθηκα τον άλλον δίπλα στο Τσακαλοτο που ξέχασε τον λόγο του και δεν μπόρεσε να ανεβεί στην βουλή χωρίς το σκονάκι του
    Μια φορά ήταν να μιλήσει στην βουλή και αυτός ξέχασε τον λόγο του !!!!!!!!!!!!!
    Δεν υπάρχει αυτό που είχαμε για βουλευτές Κοζάνης . Μόνο ο σκηνοθέτης οι άλλοι ήταν ……..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.