Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Αντωνίας Κυρατσού – Δαγιόγλου για την Τοπική Κοινότητα Καλαμιάς με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

23 Αυγούστου 2023
19:36

 

Η Αντωνία Κυρατσού – Δαγιόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη.

Έχει δύο παιδιά.

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο ΑΠΘ και στη συνέχεια υπηρέτησε για 35 χρόνια τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Νομό Κοζάνης.

Διετέλεσε υποδιευθύντρια και διευθύντρια του πρώτου Γενικού Λυκείου Κοζάνης στο οποίο ήταν υπεύθυνη και για την υλοποίηση ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Υπήρξε πρόεδρος και γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιστημονικής Ένωσης Καθηγητών Δημοσίου Αγγλικής Φιλολογίας Δυτικής Μακεδονίας για δέκα χρόνια.

Ο γάμος της με το δικηγόρο Δημήτρη Δαγιόγλου την έφερε σε επαφή με τη ζωή στην ύπαιθρο στην Καλαμιά Κοζάνης όπου  γνώρισε έναν άλλο τρόπο ζωής πέρα από τη ζωή στην πόλη.

Τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην Κοζάνη και την Καλαμιά. Από το Μάρτιο του 2023 έχει εκλεγεί πρόεδρος του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Καλαμιάς.

Η αγάπη της για τη διατήρηση της παράδοσης την έφερε κοντά στις δράσεις πολιτιστικών συλλόγων της Κοζάνης.

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Καλαμιάς με την Αντωνία Κυρατσού – Δαγιόγλου Πρόεδρο.

Κοζάνη 23/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

40 σχόλια

  • αρχηγός διάδοχος ιωαννιδη, οικολόγοι κατά του λιγνίτη υπέρ απε αλλά όχι φ/β ουτε άνεμο γεννήτριες ρεύμα από τον φουφουτο!

  • Η κυρία αυτή έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί να αγωνιστεί και να διεκδικήσει για το κοινό καλό. Συγχαρητήρια για την εντάξη της στο ψηφοδέλτιο της κίνησης.

  • Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα είναι η κυρία.. όλα τα αλλά είναι απλά ιστορία … εξαργυρώνει τους δήθεν αγώνες. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως …

  • Ε ρε δεν πήγες από το Κολωνάκι στο δάσος, από την Κοζάνη η Καλαμιά είναι 5 χμ. Ποιος είναι ο άλλος τρόπος ζωής; Τι φκιάντε κυνηγάτε για να επιβιώσετε;

  • Μέχρι προχθές δήλωνε δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει για πρόεδρος τώρα στις πλάτες άλλων βάζει υποψηφιότητα και περνει την προεδρία της Καλαμιας ενώ γνωρίζει μαζί με τους άλλους τί κακό προκαλούν.Με χειρουργική ακρίβεια τόν φάγατε τόν Γιώτη σάς υπενθυμίζω ότι όλα εδώ πληρώνονται…..

    • Όλοι έχουν δικαίωμα να βάλουν υποψηφιότητα….καλά κάνει και βαζει γιατί είναι η πιο άξια για το χωριό της…τι κακό προκαλεί;αν είναι δυνατόν και ποιος είναι αυτός ο κύριος που θέλει να βάλει μόνο αυτός και για πιο λόγο βάζει;;;

  • ο πρόεδρος στο χωριό πρέπει να είναι τουλάχιστον της παράταξης που έχει ελπίδες να είναι δήμαρχος, εδώ ο κουζιακς είναι για διαμαρτυρίας μόνο!

  • Εσείς όλοι που κάθεστε και κρίνετε ..είστε πιο έξυπνοι η πιο ικανοί;ανώνυμοι όλοι να γράψετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι…κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο στον καναπές σας…η κυρία αυτή φοράει περισσότερα παντελόνια από όλους σας…και ότι έχει να πει το λέει κοιτώντας τον οποιοδήποτε μέσα στα μάτια και όχι ανώνυμα…

    • Κύρια Αναστασία μήν εξαπτεσαι είναι η επόμενη πρόεδρος Καλαμιας απέναντι στην Πόπη και τόν Παναγιώτη σίγουρα όχι για το ότι φοράει παντελόνια όλοι γνωρίζουν πλέον…

  • Η κυρία αυτή τουλάχιστον ότι έχει να πει το λέει κοιτώντας στα μάτια τον άλλον και όχι ανώνυμα πίσω από ένα πληκτρολόγιο…

    • Πεσμας ποτέ να γελάσουμε ντράπηκε και η ντροπή. Κοίταζε στα μάτια όταν έλεγε μέχρι προχθές ότι δεν θα βάλει υποψηφιότητα για το χωριό αλλά αυτή είναι η μπέσα σάς.

  • Καταρχήν δεν είναι χωριό της και δεν είναι μόνο ένας κύριος που βάζει εκεί είναι ακόμη μια κυρία οπότε πεθερά άσε τά σάπια κατά μέρους…

  • Είμαι Κοζανίτης γνωρίζω τόν τσαλιδη απο το 2004 όσο έπαιζε στην ομάδα της Κοζάνης. Παρακολούθησα όσα τράβηξε στην ζωή του και όσα πρόσφερε και βλέπω σήμερα αντί να τόν βοηθάτε τού σκάβετε το λακο. Το λιγότερο που μπορώ να σας πω αγαπητοί καλαμιωτες ντροπή σας και μόνο ντροπή σας.

  • Φίλε μου άποψη σου όταν δεν τα γνωρίζεις καλά…κ εγώ Κοζανίτης είμαι αλλά άλλα μαθαινω..πολλές φορές τα φαινόμενα απατουν…πολλοί τράβηξαν στην ζωή τους πολλά άλλα τα κρατάνε για τον εαυτό τους…και πολύ χειρότερα… αυτό μόνο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.