Βιογραφικό Ραφαηλίδη Αναστάσιου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε.Κοζάνης, με τον Γιώργο Αμανατίδη

24 Αυγούστου 2023
11:02

Ποιος είμαι ;

Ονομάζομαι Ραφαηλίδης Αναστάσιος(Τάσος), του Ηλία(Συνταξιούχου ΔΕΗ) και της Ευρενιάδου Τασούλας(υπαλλήλου ΟΑΕΔ Κοζάνης).

Είμαι μόνιμος κάτοικος των Πετρανών Κοζάνης με καταγωγή από την Καλαμιά Κοζάνης και τον Βαθύλακο Σερβίων. Είμαι παντρεμένος με την Αικατερίνη Καλεντηριάδου(Χημικό και τελειόφοιτη Μηχανολόγο Μηχανικό του Π.Δ.Μ) και πρόσφατα έγινα και πατέρας.

Βιογραφικό.

Γεννήθηκα το 1990, μεγάλωσα και συνεχίζω την ζωή μου στη Κοζάνη.

  • Απόφοιτος του 3ου Λυκείου Κοζάνης.
  • Κάτοχος πιστοποιητικών και εκπαιδευτικών δράσεων με κατεύθυνση την επιχειρηματικότητα,την καινοτομία και το ψηφιακό Marketing.
  • Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών
  • Τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία σε Οργανισμούς/Επιχειρήσεις» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Έχω εργαστεί σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα σε σημαντικές θέσεις, Διοικητικός υπάλληλος  ΜΚΟ σε Δομή με ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες, και από το 2019 είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στον Κατασκευαστικό Τομέα.

Λίγα λόγια…!Σχέση με την Αυτοδιοίκηση!

Ως  νέος που μεγάλωσε στην Κοζάνη και αργότερα και ως φοιτητής άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι ζω σε μια  πόλη και μια περιοχή που απλά επιβιώνει και δε κάνει την αναμενόμενη πρόοδο. Το μόνιμο θέμα συζήτησης στις παρέες ήταν ο τρόπος διαφυγής, η εύρεση εργασίας αλλού και όσοι ρομαντικοί από εμάς θέλαμε να μείνουμε πίσω να βρούμε πως θα αλλάξουμε όλο αυτό το τοπίο, κάτι το οποίο άρχισε να γίνεται μόνιμο θέμα συζήτησης όσο μεγάλωνα και δραστηριοποιουμαι και επαγγελματικά στην περιοχή .

 Το 2019 λοιπόν αποφάσισα να δω πως είναι να ασχολείσαι με τα κοινά, να δω εκ των έσω τα πράγματα και να θέλω να βάλω το λιθαράκι μου για να αλλάξουν ώστε η περιοχή να μην επιβιώνει απλά αλλά να δείχνει πρόοδο.

Έτσι….στις δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019 οι συνδημότες μου με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο Κοζάνης με την παράταξη «Μετάβαση για τον Δήμο Κοζάνης» και ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής μας «έστειλε» σε μια συνεργαζόμενη δημοτική αρχή.

Τον Ιανουάριο του 2022 έγινα ο πρώτος Αντιδήμαρχος της νεοσύστατης Αντιδημαρχίας « Ψηφιακής Μετάβασης και Νέων Τεχνολογιών» . Από τότε μέχρι σήμερα με ομαδική και εντατική εργασία δημιουργήσαμε από το μηδέν τις βάσεις για έναν σύγχρονο και “έξυπνο δήμο”. Συνεργαστήκαμε με το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, καταθέσαμε προτάσεις, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε έργα εκμεταλλευόμενοι τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μας δίνονται.

Το παρόν και το μέλλον

Το παρόν με βρίσκει ως εν ενεργεία Αντιδήμαρχο αλλά και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του Γιώργου Αμανατίδη να μεταπηδησω βαθμό αυτοδιοίκησης και να συμπορευτω μαζί του. Το μέλλον εύχομαι να με βρει στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου μεταφέροντας την εμπειρία, την όρεξη και το όραμα που έχω για την περιοχή που ζω και εργάζομαι με Περιφερειάρχη έναν άνθρωπο που εκτιμώ βαθιά για το ήθος του, την εργατικότητα του και τις γνώσεις του πανω στην Αυτοδιοίκηση και την πολιτική .

Ζητώ από εσάς να γίνουμε συνεργάτες σε αυτό μέσα από την ψήφο σας για να συνεχίσω κάτι που έλεγα από τα εφηβικά μου χρόνια .

Μ’αρεσει να μιλούν οι πράξεις και όχι τα λόγια μου !

Με εκτίμηση,

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε.Κοζανης

Αναστάσιος Ραφαηλίδης.

2 σχόλια

  • Πάρα μα πάρα πολύ καλή υποψηφιότητα.
    Οι διαφορές ανάμεσα στους υποψήφιους Κασαπιδη ( όχι όλους βέβαια) και τους υποψηφίους Αμανατίδη είμαι χαοτική.

  • Ναι οκ
    Υπάρχουν κ άλλοι νέοι με περισσότερα ακαδημαϊκά προσόντα κ ενεργειες. Η δίκη μου απορία είναι από τον Μαλουτα στον Αμανατίδη;
    Εκλέχθηκε μια φορά κ κατευθείαν περιφερειακός;
    Χαλλλλλαρωστε λιγο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.