Νικόλαος Η. Φουρκιώτης για την εκ νέου υποψηφιότητά του με τον Παναγιώτη Πλακεντά

24 Αυγούστου 2023
13:52
Αγαπητές μου συμπολίτισσες, αγαπητοί μου συμπολίτες,
Έχω την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσω την εκ νέου υποψηφιότητα μου στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβριου, με την “Ενωμένη Εορδαία” και τον Παναγιώτη Πλακεντά.
Υπηρετώντας την τοπική αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις και έχοντας συμβάλει με αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, θεωρώ καθήκον μου να συνεχίσω να συνεισφέρω ενεργά για το καλό του τόπου μας.
Ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων τα τελευταία τέσσερα χρόνια κι εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας, υλοποιήσαμε έργα πνοής, επιλύσαμε προβλήματα της καθημερινότητας, και δρομολογήσαμε παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του τόπου μας.
Για όλα τα παραπάνω και για όλα όσα έρχονται, στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την εμπιστοσύνη σας και την ανανέωση της στήριξης σας. Για μια ενωμένη Εορδαία, για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!
Με εκτίμηση,
Νικόλαος Η. Φουρκιώτης
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ενωτική Δημοτική Παράταξη “Ενωμένη Εορδαία”​

Ένα σχόλιο

  • Σε εμπιστευτεικαμε κ σε ψηφίσαμε την προηγούμενη φορά κ εσένα κ την πραπα.το αποτέλεσμα?? κανένα έργο στην κοινότητα Βλάστης.Δεν είσαστε ικανοί για τίποτα μόνο για αμακα τραπέζια στα πανηγύρια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι