kozan.gr: Άνοιξε, απέναντι από το 1ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης, το προεκλογικό γραφείο του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Σ. Καμπουρίδη

24 Αυγούστου 2023
17:09

Άνοιξε, απέναντι από το 1ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης, το προεκλογικό γραφείο του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Σ. Καμπουρίδη.

 

16 σχόλια

  • Ως ενδυνάμη ψηφοφόρος παραθέτω τον προβληματισμό μου!κ.Καμπουρίδη στην παρουσίαση του συνδυασμού σας.Δεν είναι ξεκάθαρο το βιογραφικό των υποψηφίων.Αν βγείτε δήμαρχος Κοζάνης με τι επιστημονικό προσωπικό θα διαχειριστείτε τα σοβαρά τμήματα του Δήμου;Πως θα στηρίξετε τον πολύπαθο Δήμο Κοζάνης που οι άτυχοι νέοι της σημερινής εποχής αναζητούν εργασία;Όταν εσείς πρωτίστως δραστηροποιήστε σε επιχειρηματίες δραστηριότητες και δεν έχετε προσωπικό σε απασχόληση και δουλεύετε οικογενειακώς;Ο απολογισμός σας στο επιχειρηματικό τομέα είναι ότι είχατε ανοίξει κάποιες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν κλείσει και έχετε το catering και το Εν τόπω.

    • Το προσωπικό που απασχόλησε ο Καμπουρίδης ήτανε καλοπληρωμένο επί 38 χρόνια αν μπορείς να αναλογιστείς το νούμερο θα σε παραδεχτώ πανεπιστημιακές το γνώσεις της έχει εκφράσει πολλές φορές Και μάλιστα δημόσια άλλη κρύβουν δημόσια και δεν απαντάνε σε κατηγορίες πολιτών τώρα καλό βράδυ

    • Σε ποια εδρανα μαθαίνεται η καθημερινότητα, η βιοπάλη, το όραμα για να ξέρουμε δηλαδή η διαφορά του συνδυασμού είναι ότι έχει υποψήφιους από όλους τους κλάδους και τα μορφωτικά επίπεδα (έκαστος στο είδος του)….
      Επιπλέον δεν καταλαβαίνω το λόγο που είναι κατακριτέες οι οικογενειακές επιχειρήσεις, εκτός αν στα δικά σας έδρανα δεν ακούστηκε ποτέ αυτός ο όρος (;)

    • Μην είσαι τενεκές αυτό είναι η επιχειρηματικότητα πρέπει να ξέρεις πότε ανοίγεις, πότε κλείνεις και πότε αλλάζεις πλεύση…Να προλαβαίνεις την καμπή εκεί δείχνεις πόσο μάγκας είσαι!

  • Αρχισαν τα μαλουτοτρολάκια κλπ να νομίζουν ότι στάζουν φαρμάκι αλλά αυτό το φαρμάκι θα γυρίσει πίσω σας.. Από το Μαλούτα με τα πτυχία από την Οξφόρδη, Κέμπριτζ Χάρβαρντ και δεν συμμαζεύεται θα είναι πολύ καλύερος..Δεν θα είναι μέτοχος σε φωτοβολταικά για να προικίσει τα παιδιά του, δεν θα γεμίζει με ψευτιές και παραμύθια τον κόσμο, δεν θα φορτώνει με ψέματα τους κατοίκους του Βατερού , δεν θα αφήνει τα χόρτα να ξεχειλίζουν παντού και να δίνουν την εικόνα παρατημένης πόλης και τοπικών διαμερισμάτων, η πόλη θα ξαναγίνει τόπος προορισμού Χριστουγεννα , Απόκριες και καλοκαίρι με πολιτιστικές δράσεις , η καθημερινότητα θα είναι πιο εύκολη για τον δημότη.. Αλήθεια εσεις οι Μαλουτιανοί τι κάνατε για να είναι πιο εύκολη η κυκλοφορία σε άτομα με ειδικές ανάγκες ? Τα σκυλιά τα μαζέψατε ? Για το παιδί που δεν έχει διέξοδο σε αυτή την πόλη έτσι όπως την καταντήσατε , τι απαντάτε..Οι αμαρτίες σας είναι πολλές και ήρθε η ώρα να τις πληρώσετε..Όλα έχουν ένα τίμημα..Και το μόνο τίμημα για εσάς τους πανεπιστήμονες είναι η καταδίκη στις εκλογές.. Το χρονοντούλαπο είναι έτοιμο! Βαμένο και καθαρό για να κατοικοεδρεύσετε ! Μεγάλοι πτυχιούχοι..Σε λίγο αυτό το υφάκι θα το πληρώσετε.. Μάλλον τζάμπα τα πήρατε τα πτυχία ή με μέσο !

  • Γεια πους αναφέρεσαι για μορφωτικό επίπεδο; Είδαμε και και αυτούς που είναι τώρα που είναι άφαντοι..Δεν εχετε κάνει τίποτα ανύπαρκτη…και κάτι Ακόμα ο ανεξάρτητος συνδυασμός ΕΔΩ ΚΟΖΑΝΗ είναι μπροστά στην ψήφο του πολίτη της Κοζάνης, γι’αυτό τόσος πόνος.

    • Όσο σχολιάζετε για την υπεράσπιση του συνδυασμού σας απλά εκτείθεστε.Αν δεν καταλαβέναιτε για το βιογραφικό του υποψήφιου που παρουσιάζεται δεν νομίζω να καταλάβετε να διοικήσεισετε και το Δήμο.Παράδειγμα παρουσιάζεται έναν υποψήφιο και είναι πτυχιούχος αισθητικός.Ξέρετε πια είναι η διαφορά;Ο πτυχιούχος αισθητικής έχει τελειώσει Ανώτατη εκπαίδευση και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μπορεί να έχει Ινστιτούτο αισθητικής και άδεια λειτουργίας.Ο πτυχιούχος αισθητικός είτε από ΕΠΑΛ είτε ΙΕΚ μπορεί να εργαστεί ως υπάλληλος η παράνομα σε σπίτια.Η Ανώτατη εκπαίδευση είναι 4 χρόνια φοίτησης ενώ τα ΕΠΑΛ και ΙΕΚ 2 χρόνια φοίτησης

      • Είδαμε και τους μορφωμένους εσυ τους πληρώνεις και δεν το καταλαβαίνεις έχουν βολευτεί και εσυ σχολίασε για τους άλλους όλοι έχουν χώρο στη ζωή και να ξέρεις αυτοί ειναι πιο άνθρωποι!!!!!!!!!’ Εξυπνε

  • Προσβάλλεται τους υποψηφίους του συνδυασμού ΕΔΩ ΚΟΖΑΝΗ,και φυσικά πίσω από μία ανωνυμία πολύ ανδρικό από πλευράς σας. Ας συγκρίνουμε τα βιογραφικά και τον άλλων συνδυασμών.Σας πονάει πολύ ότι ο ανεξάρτητος συνδυασμός ΕΔΩ ΚΟΖΑΝΗ είναι μπροστά στην προτίμηση του πολίτη της Κοζάνης. Θα φάνει λοιπόν στην κάλπη.Οπως το είπατε πολύπαθο δήμο Κοζάνης.Ενας ψηφοφόρος και υπεύθυνος πολίτης της Κοζάνης που δεν τον αρέσει να τον κοροϊδεύουν με προεκλογικά έργα αυτά από μένα

    • Γιατί προπαγανδίζετε;Έχετε διεξάγει έρευνα;Τι αλαζονεία!Γιατί προδιαγραφέτε το αποτέλεσμα των εκλογών!Γιατί να πάμε σε εκλογές αφού είστε πρώτοι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι