Χρήστος Κεσκερίδης υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Ενωμένη Εορδαία” του Παναγιώτη Πλακεντά

25 Αυγούστου 2023
11:07

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,

Στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Ενωτική Παράταξη “Ενωμένη Εορδαία” του Δημάρχου μας Παναγιώτη Πλακεντά.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά να έχω σε αυτήν την προσπάθεια και την δική σας στήριξη αφού με γνωρίζετε ίσως καλύτερα από τον καθένα.

Ξέρετε την πορεία μου, τις ικανότητές μου.

Όπως πάντα είμαι έτοιμος να σας ακούσω και να συζητήσουμε για όλα τα θέματα που μας απασχολούν, για όλα τα προβλήματα που ζητούν λύση στην τοπική μας κοινωνία.

Σας καλώ να σταθείτε στο πλάι μου και να πορευτούμε μαζί για το καλό του τόπου, για την πρόοδο και την ευημερία της Εορδαίας, για ένα καλύτερο μέλλον για μας και για τα παιδιά μας.

Αλλάξαμε την καθημερινότητα…

Συνεχίζουμε προς το μέλλον…

Κεσκερίδης Α. Χρήστος

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας

Καθαριότητας και Πρασίνου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

#Ενωμένη_Εορδαία

#EnomeniEordaia

#ΑλλάξαμετηνκαθημερινότηταΣυνεχίζουμεπροςτομέλλον.

 

 

3 σχόλια

  • Καλή επιτυχία Αντιδήμαρχε μας ο Ικανότερος όλων όσων πέρασαν από την καθαριότητα και το πράσινο
    Αλήθεια κύριε Αντιδήμαρχε τι ποσοστό εργαζομένων έχουμε στην ΔΙΑΔΥΜΑ από που έρχονται απορρίματα στην περιοχή μας
    Κατόπιν ενεργειών του Προέδρου της ΔΙΑΔΥΜΑ πόσοι εργάζονται και με τι κρητήρια
    Πόσες αναθέσεις έχουμε στο πράσινο και με τι κρητήρια ποσά απορριμματοφόρα πήρατε στην διάρκεια της θητείας σας
    Ενωμένη Εορδαία

  • ΦΥΤΕΨΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.