Τα εν-τάξη Φροντιστήρια Κοζάνης είναι μέλος του Eκπαιδευτικού ομίλου εν-τάξη με συνολικά 21 εκπαιδευτήρια σε Αττική και Περιφέρεια. Τα φροντιστήρια μας αποτελούν πόλο έλξης για εκατοντάδες μαθητές που στοχεύουν στην επιτυχία αλλά και για αξιόλογους καθηγητές που επιθυμούν να εργαστούν σε ένα άψογο εργασιακό περιβάλλον με τεράστιες  ευκαιρίες επαγγελματικής και εκπαιδευτικής εξέλιξης.

Στα φροντιστήρια εν τάξη οι καθηγητές εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό και τη χρήση εκπαιδευτικού υλικού καθώς προβάλλεται και ενισχύεται η ενεργή συμμετοχή τους στις συγγραφικές ομάδες και στις εκπαιδευτικές διαδικασίες σε ένα περιβάλλον ομαδικότητας και συνεργασίας.

Με την υποστήριξη των Ακαδημαϊκών Υπευθύνων οργανώνουν με αποτελεσματικότητα το εκπαιδευτικό τους έργο μέσα από μια ουσιαστική και ειλικρινή επικοινωνία σε τακτικές συνελεύσεις ανά ειδικότητα, στις οποίες έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις διδακτικές τους προτάσεις.

Παράλληλα, ενημερώνονται για όλες τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα ώστε η προσπάθειά τους να είναι εναρμονισμένη με τις εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης, ενώ παρακολουθούν ενημερωτικά σεμινάρια για την ορθή διαχείριση της τάξης με στόχο το βέλτιστο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα υπό την εποπτεία του Ακαδημαϊκού τμήματος.

Aν είσαι καθηγητής είτε μέσης εκπαίδευσης είτε ξένης γλώσσας και επιθυμείς να συνεργαστείς μαζί μας,  με εξαιρετικές προοπτικές εξέλιξης, τότε στείλε το βιογραφικό σου στο email: [email protected]

Τηλ. Επικοινωνίας: 2461026333

https://www.en-taksi.gr/frontistiria/kozani/