Σχόλιο αναγνώστριας στο kozan.gr: ΖΕΠ (Κοζάνη): Αυτή είναι η κατάσταση! Ντροπή (Φωτογραφίες)

25 Αυγούστου 2023
15:46
Οι αριθμοί της θυρίδας σβησμένοι, συνθήματα, έλλειψη παιδείας σεβασμού γενικά στην ΖΕΠ. θα εκτιμούσα μια έστω αναφορά από το kozan.gr αφού κανένας δεν δίνει σημασία ούτε δήμος ούτε ΕΛΤΑ.

10 σχόλια

  • Κυρια μου τι “ψαχνετε”;;;; Υπαρχει νομιμη εκπροσωπηση των κατοικων της ΖΕΠ;;;; να ξερουν και οι αιρετοι με ποιον να μιλανε;;;;;Τι ειναι η ΖΕΠ;;;; τι θεωρειται;;; ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ;;;;; ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;;;; εαν θα ηταν κοινοτητα θα ψηφιζαμε εκπροσωπους και στις δημοτικες εκλογες…Η ΖΕΠ αποδεικνυεται ενα πειραμα το οποιο με ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ – ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ…… Που ειναι να ενωθουμε να εκλεξουμε νομιμο εκπροσωπο να ψηφιζουμε εδω (ΖΕΠ)… να απαιτουμε βασιμα …… Ο καθενας σε ατομικο επιπεδο διαμαρτυρεται και οτι βγει….. Ο συλλογος που υπαρχει ειναι πολιτιστικος δεν εχει καμια αρμοδιοτητα σε θεματα οικισμου…… ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ (και δικη μου εννοειται) ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΜΑΦΡΟΔΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…..

  • Σαν δεν ντρέπεται η καταγγελουσα ? Τα ΕΛΤΑ η δήμος τα έκαναν σαν τα μούτρα τους ?οι ίδιοι οι κάτοικοι της Ζεπ τα έκαναν .αμάν με το λαϊκισμό σας .αρκεί να καταγγείλει το δήμο .σα δεν ντρέπεστε ?

  • Ο Δημος εαν θελει να βοηθησει θα πρεπει πρωτιστως να προκαλεσει χωρις να εχει καμια υποχρεωση συναντηση των κατοικων της ΖΕΠ ….να μας πιασει με λιγα λογια απο το χερακι και να μας προκαλεσει να συντονιστουμε νομιμα ετσι ωστε να υπαρχει εκπροσωπιση…… Και προς Θεου μην αναφερει πουθενα το ενδεχομενο της παραμικρης οικονομικης επιβαρυνσης των κατοικων σε καμια “φαση” γιατι αποτελει τον κυριο αποτρεπτικο παραγοντα – δικαιολογια μη συμμετοχης ΠΟΥΘΕΝΑ…..

  • Δεν νομίζω να ήρθε, ούτε ο δήμος, ούτε τα ΕΛΤΑ να έβαλαν το γραμματοκιβώτιο του διαμερίσματος σε καμία οικοδομή, ούτε σε καμία μονοκατοικία στην Κοζάνη ή σε χωριό. Σας τα τοποθέτησαν εξ αρχής, δεν τα σεβάστηκαν ΤΈΛΟΣ. Τώρα πολιτιστικό Σύλλογο στη Ζεπ έχετε. Ας βάλετε εθελοντική δουλειά και υλικά και επιδιορθώστε τα!!! Όχι μόνο πανηγύρια και χορούς. Δεν αποτελείτε καμία ελίτ εξαίρεση, ούτε με το ζόρι σας έστειλαν να μείνετε εκεί.

    • Ο Δήμος είμαστε εμείς και έχουμε αυτούς που μας αξίζουν. Κουνησου που κρύβεσαι πίσω από την οθόνη και κρίνεις από το πληκτρολόγιο , πάρε μέρος στα κοινά, δραστηριοποίησου για να μην ζούμε στην Μπανανία. Αλλιώς ουγκ

  • Τα ιδιωτικά κούριερ πώς δίνουν όλη την αλληλογραφία στο χέρι….
    Ιδιωτικά ΕΛΤΑ εδώ καί τώρα.
    Σεβασμός στην αλληλογραφία τού Έλληνα πολίτη.
    Να γράφονται τα τηλέφωνα του καθενός και νά παραδίδει την αλληλογραφία ο ταχυδρόμος στο χέρι του κάθε πολίτη !!!
    Τέλος !!!

  • Δύστυχος εδώ στην Ελλάδα μαζί πάνε αυτά ο πολίτης έχει ακριβός τον Δήμο πού τού αξίζει κ ο Δήμος έχει τούς πολίτες πού τού αξίζουν κανείς δεν θέλει δεν μπορεί να βάλει μια σειρά μια τάξη κανόνες κτλ ..ο καθένας κάτι ότι θέλει χωρίς συνέπειες.. αυγά να σπάσει κάποιος υπεύθυνος με τίποτα σκέφτεται το κόστος!!!όμως η ομελέτα πώς θα γίνει???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι