Δήμος Κοζάνης: Διευκρινίσεις για το ζήτημα πληρωμής  των λογαριασμών ύδρευσης σε Άγιο Δημήτριο και Ρυάκιο

25 Αυγούστου 2023
15:19

 

Ο Δήμος Κοζάνης, σε συνέχεια της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (22.08.2023), αναφορικά με το ζήτημα της πληρωμής των τιμολογίων ύδρευσης πόσιμου νερού (έτος 2012 και Α΄ εξάμηνο 2013)  από τους κατοίκους Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου, λόγω εύρεσης εξασθενούς χρωμίου, διευκρινίζει ορισμένες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα σημειώνεται, ότι η πλειονότητα των κατοίκων έχει ήδη ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στη ΔΕΥΑΚ για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, η απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών (Αριθ.Πρωτ.:23091) σε έγγραφο των προέδρων των  Κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου, σχετικά με τη διαγραφή των χρεών για το συγκεκριμένο διάστημα , αναφέρει ότι «δεν είναι δυνατή η διαγραφή των λογαριασμών ύδρευσης με τις προσαυξήσεις αυτών στο χρονικό διάστημα έτος 2012 και Α΄ εξάμηνο του 2013, αλλά είναι δυνατή η έκδοση αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α., για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των πελατών της, χωρίς διαγραφή οποιουδήποτε μέρους της κύριας οφειλής».

Επισημαίνεται, ότι η απόφαση σχετικά με τη ρύθμιση των χρεών που αναφέρεται στην απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών, έχει ληφθεί το 2020 από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Κοζάνης.

Επισυνάπτεται, η απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

 

8 σχόλια

  • Ο κυτιδης ο μαλούτας και τα άλλα παλικάρια της ενότητας θέλουν ξανά την ψήφο σας… Είναι ντροπή για την Κοζάνη να την εκπροσωπούν άνθρωποι με μηδενικό έργο αλλά κυρίως να μιλούν στους πολίτες με προσβλητικό ύφος.

  • Άχρηστοι ανίκανοι αν τους ψηφίσουμε πάλι μετά το φταίξιμο πάει σέ εμάς ΤΕΛΟΣ ο καθένας ας αναλάβει τίς ευθύνες του ο κάθε ένας ξεχωριστά πρέπει να σκεφτεί τι ακριβώς γίνεται τα τελευταία χρόνια και ας πράξη.Τα Προσωπικά συμφέροντα το χρήμα έχουν ισοπέδωση της αξίες. Μια ευκαιρία έχουμε τώρα μετά λέγεται Μ.λ..α.

  • Φοβεροί !!!! Τους έφεραν καθαρό νερό μόλις μπήκαν στο δήμο και καταγγελουν κιόλας !!! Τόση απρέπεια ! Μέχρι τότε έπιναν καρκίνο που ουδεμία ανάμιξη είχε ο Δήμος Κοζάνης .όλα στο βωμό των εκλογών .λαϊκισμός στο απόγειο !!!

  • Ασφαλιστικά μέτρα για τους λογαριασμούς κ Διεκδικήστε νομικά αποζημίωση από το δήμο για κίνδυνο της ζωής σας αφού εγκληματικά σας έστελνε δηλητηριασμένο νερό με ρήτρα καθυστέρησης. Όταν βγει η απόφαση κ σας τα δώσει ,πληρώστε τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι