M. Παπαδόπουλος: “Ο αγώνας σας τιτάνιος…… Η συνεισφορά σας ανεκτίμητη”

25 Αυγούστου 2023
15:32

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πυροσβέστες που επιχείρησαν έγκαιρα και αποτελεσματικά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα  στην ορεινή, δυσπρόσιτη, περιοχή «Άγιοι Ανάργυροι» Μεσοβούνου.

Θερμές ευχαριστίες και σε όλους τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους, στο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας κ. Ζιώγο Βασίλειο, στον Περιφερειακό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας κ. Τσαλίκη Κωνσταντίνο καθώς και στα πεζοπόρα κλιμάκια Κοζάνης και όμορων Δήμων που με ιδιαίτερο ζήλο συνέβαλαν στο δύσκολο έργο της πυρόσβεσης.

Την ώρα που η χώρα παλεύει με τις φλόγες οι γυναίκες και οι άντρες πυροσβέστες, τα στελέχη της Πυροσβεστικής αλλά και οι εθελοντές, πιστοί στο καθήκον και στην προσφορά, θέτουν πάντα υπό έλεγχο κάθε ανεπιθύμητη κατάσταση, για τη διατήρηση της ασφάλειας των πολιτών και της κοινωνίας μας.

Ευχαριστούμε για τη διαχρονικά ανεκτίμητη προσφορά σας!!!

30 σχόλια

  • Το καλοκαίρι τα ευχαριστώ και το χειμώνα δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και πλύσιμο με την αύρα. Bonus ακρωτηριασμός δακτύλων. Το ήθος της κυβέρνησης σε δύο γραμμές.

  • Οι πυροσβέστες δουλεύουν αφιλοκερδώς; Το μισθολόγιό τους το γνωρίζουμε; Υπάρχει άλλη χώρα που ο μόνιμος πυροσβέστης έχει μισθό περίπου όσο γιατρού του ΕΣΥ και πανεπιστημιακού με τα ίδια χρόνια και πολύ μεγαλύτερο από πάρα πολλούς πτυχιούχους πανεπιστημίου του δημοσίου πέρα από άλλα προνόμια;
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΕΝΣΤΟΛΩΝ. Αυτά είναι που μας κρατάνε μονίμως τριτοκοσμική χώρα.

      • Τα μισθολόγια υπάρχουν και μπορείς να τα βρεις με λίγα κλικ.
        Επιπλέον τα εφάπαξ τους είναι από διπλάσια ως πενταπλάσια άλλων υπαλλήλων. Δεν ξέρω σε ποια 600 αναφέρεσαι αλλά τα πάντα βρίσκονται πανεύκολα. Εκτός αν δεν μιλάς για μόνιμους από σχολές αλλά κάτι άλλο που δεν γνωρίζω.

      • ασε τις κουτοπονηριες με τα 600αρια. Να παιρνουν αυτα που πρεπει οπως παιρνουν σ ολο τον κοσμο. Απ τα 2000 πως πηγες στα 600 μονο εσυ ξερεις.

    • Έχει ξεφύγει όντως το θέμα με τα σώματα ασφαλείας. Εντάξει χαλαρώστε και λίγο. Ένα κοινωνικό στερεότυπο που κούρασε είναι και έχει ξεκινήσει από ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. Γι αυτό και οι συνεχείς αυξήσεις στα μισθολόγια τους.
      Υπάρχουν Δημόσιες Υπηρεσίες που τρελαίνονται οι υπάλληλοι στην δουλειά αλλά είναι εκεί συνεπής 365 μέρες τον χρόνο και μονίμως ασχολούμαστε με την αστυνομία την πυροσβεστική και τον στρατό που ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, παίρνουν τα πιο τζαμπακολε λεφτά για την “” δουλειά “” που ρίχνουν. Το ίδιο που συνέβαινε με ΔΕΗ τόσα χρόνια και κάναν περιουσίες για τα δισέγγονα τους. Έλεος κάπου. Ατελείωτες δαπάνες για αστυνομία στρατό και πυροσβεστική και οι υπόλοιποι δεν παν να καίγονται. Εύχομαι να αλλάξει χθες αυτήν η γελοία κατάσταση

    • Υπάρχει άραγε άλλη χώρα που ο πυροσβέστης δεν πληρώνετε υπερωρία; Δεν έχει λήξη ωραρίου; Που δεν έχει κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας; Που χρησιμοποιεί απαρχαιωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό. Που διαμένει σε σκηνάκια με ανύπαρκτη διοικητική μέριμνα; Που δεν έχουν γίνει προσλήψεις και ο μέσος όρος ηλικίας έχει φτάσει τα 50 και και και άλλα τόσα. Επίσης αναζήτησε το ειδικό μισθολόγιο των ενστόλων και σύγκρινέ το με άλλων χωρών να δεις τις διαφορές

      • Όχι φίλε μου. Δε θα συγκρίνω εσένα που είσαι πυροσβέστης με τον πυροσβέστη στο εξωτερικό. Η σύγκριση δεν έχει απολύτως κανένα νόημα! Θα συγκρίνω τον εκεί πυροσβέστη με τον εκεί γιατρό, μηχανικό, καθηγητή, κ.α. με τις ανάλογες απολαβές που υπάρχουν εδώ. Μάλλον θα αγνοείτε πως εδώ ένας πυροσβέστης έχει ξεκάθαρα περισσότερες απολαβές με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας με έναν μηχανικό του πολυτεχνείου για παράδειγμα αλλά και πολλούς άλλους κλάδους. Ακόμη κι αν αυτοί έχουν μεταπτυχιακές σπουδές ή και διδακτορικά!! Μάλλον δεν γνωρίζετε πως αυτό συμβαίνει μόνο εδώ!!

        • Μη με συγκρίνεις με πυροσβέστες του εξωτερικού, σύγκρινε τα παραπάνω με τους υπόλοιπους υπαλλήλους του ελληνικού δημοσίου. Και ψάξε για τις αποδοχές γιατί κάπου κάνεις λάθος

      • Φυσικά και θα παίρνεις λιγότερα απ’ τον Γερμανό πυροσβέστη γιατί ζεις σε φτωχότερη χώρα. Όλοι όμως στον κλάδο τους παίρνουν λιγότερα απ’ τους αντίστοιχους ξένους. Εσύ όμως για Ελλάδα παίρνεις πάρα πολλά συγκριτικά, αυτό σου λένε.

      • Βρε Πυροσβέστη εσύ έχεις δει τον εξοπλισμό που έχουν άλλες δημόσιες υπηρεσίες; που δεν έχουν ούτε στυλό για το κοινό να δώσουν; που οι υπάλληλοι είναι ο ένας πάνω στον άλλον και επικρατεί ένα χάος; και τα ακούν κιόλας από τον κάθε προβληματικό πολίτη;
        γνωρίζεις τι δαπάνες καταβάλλονται για το σώμα σου; αν όπως λες παρόλα τα τεράστια αυτά πόσα εσείς εξακολουθείτε να έχετε παλιό εξοπλισμό νομίζω πρέπει να σκεφτείς το γιατί. Που πάνε όλα αυτά τα λεφτά. Ή μάλλον σε ποιους πάνε όλα αυτά τα λεφτά, που όπως λες δεν πάνε στον εξοπλισμό σας.
        Ποια υψηλόβαθμα στελέχη του σώματος σου – που αυτά και αν δεν κάνουν απολύτως τίποτα από το να κάθονται μόνο – παίρνουν ακόμα μεγαλύτερο μισθό από τον δικό σου;;!!
        Να ξέρουμε τι λέμε πριν κάνουμε ένα σχόλιο και να ξέρουμε και σε ποιους απευθυνομαστε με αυτό.
        Διότι δεν έχουμε πιάσει καν το τι γίνεται στον ιδιωτικό τομέα… Κανένας πυροσβέστης, αστυνομικός και στρατιωτικός – γιατί όλα τα παλιότερα δημόσια επαγγέλματα που έπαιρναν επίσης ακραίους μισθούς έχουν επέλθει επιτέλους στην πραγματικότητα – δεν μπορεί να μπει στην διαδικασία να σκεφτεί τι γίνεται εκεί.

      • Έλεος ρε φίλε τα ξύνεις (και καλά κάνεις όταν δεν έχει δουλειά ίσαμε 300 μέρες το χρόνο) και όταν βρίσκεστε στο αντικείμενο σας μου λες για υπερωρίες Ένα (άντε γ@μησου ) πλανάται στο χώρο. Μην έχεις αυταπάτες όλοι έτσι σας βλέπουν

    • Έχει ακούσει κανενας πότε κάνα ευχαριστώ προς τους υπαλλήλους των Δήμων; Του ΟΑΕΔ; Των ΚΕΠ; Του ΕΦΚΑ;
      Γιατί μόνο οι ένστολοι ακούν ευχές;
      Τι γελοιότητες είναι αυτές; Καλά λέει ο κόσμος. Κάθε τρεις και λίγο αβέρτα ευχαριστίες για τα φυσιολογικά. Που να το κάναν και εθελοντικά που λέει ο λόγος

  • Επανήλθε από τα μπανάκια του και κάτι ήθελε να πει.
    Για τον Κασαπίδη έχεις να μας πείς κάτι Μιχάλη μου;;
    Ο Μιχάλης στηρίζει Αμανατιδη, ο Στάθης στηρίζει Κοκκαλιάρη και η Νέα Δημοκρατία στο καναβάτσο!!!

  • Άσε τα επικοινωνιακά και ψήφισε προσλήψεις πυροσβεστών και γιατρών για τα νοσοκομεία. Το πόσο τους εκτιμάς το έχουμε δει από το τι ψηφίζεις στη Βουλή…

  • Ο άλλος από το κόμμα σου βγήκε χθες και είπε “δεν μπορεί η κυβέρνηση να είναι υπεύθυνη για όλα χρειάζεται και προσωπική ευθύνη”.
    Φαντάζομαι το όριο της κυβερνητικής υπευθυνότητας φτάνει στις αναρμοστες και κωμικές εν έτη 2023 ευχαριστίες στα σώματα ασφαλείας που απλά ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι