Η σημασία της επανεκλογής (Γράφει ο Κώστας Κοκόλης)

25 Αυγούστου 2023
23:31

Α). Η Νέα Δημοκρατία, έδωσε στήριξη στους εν ενεργεία Περιφερειάρχες για την επανεκλογή τους, προκειμένου να έχει συμμάχους στην εφαρμογή και ολοκλήρωση των πολιτικών της,  όπως και όλα τα άλλα κόμματα έκαναν αντίστοιχα και ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε για τον σκοπό αυτό δύο Περιφέρειες (Βορείου Αιγαίου και Πελοποννήσου), που εκτιμήθηκε πως χρειαζόταν περαιτέρω στήριξη.

Αξιόλογο είναι το γεγονός πως για τη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, ο Πρωθυπουργός ενώ γνώριζε τις φημολογίες για ορισμένες  αντιρρήσεις στα πρόσωπα των Περιφερειαρχών τους επέμεινε στη στήριξη (όπως αποδείχθηκε με τη γνωστή διαγραφή), έχοντας εμπιστοσύνη και εκτίμηση στις δυνατότητές τους.

Η ερμηνεία αυτή έχει βάση καθότι (ας δούμε τη Δυτική Μακεδονία) τρέχει ένα στοίχημα, που λέγεται ΜΕΤΑΒΑΣΗ και αφορά όχι μόνο την Περιφέρειά μας αλλά και την Ελλάδα, ένα πρότυπο εφαρμογής, για την απολιγνιτοποίηση και αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξής της, που στηρίζει η Ευρωπαϊκή  Ένωση.

Γι’ αυτό το στοίχημα θέλει συμπαραστάτες και συμμάχους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού, όπου αυτή έδειξε ότι ενστερνίζεται τις πολιτικές της Κυβέρνησης, χωρίς να αποστερείται, των δικών τους επιλογών, όπως για παράδειγμα τις εφαρμογές του υδρογόνου, που τις αποδέχεται και τις στηρίζει αντίστοιχα. Ήδη η θεσμοθέτηση των πολιτικών της απολιγνιτοποίησης έγινε και απομένει η υλοποίησή της (ενώ οι αντιρρήσεις συμποσούνται στην παράταση του χρόνου εφαρμογής αυτής).

Γι’ αυτό  είναι ζητούμενη και ωφέλιμη για τον τόπο μας η επανεκλογή του Περιφερειάρχη, για δεύτερη θητεία. Η χρονική περίοδος είναι κρίσιμη. Μην τη χάσουμε. Δεν χρειάζονται αμφισβητήσεις και πειραματισμοί.

Στην αντίπερα ποια είναι η πρόταση και ποια η δυνατότητα συνεργασίας Κυβέρνησης και Αυτοδιοίκησης, «για το καλό του τόπου» που είναι το moto αυτής (της αντίπερας) ;

 

Β). Τώρα όσον αφορά το πρόσωπο του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, έχω τη γνώμη πως διακρίνεται από «ανεξιθρησκία» συμπεριφοράς (δυσεύρετη αρετή) έναντι των πολιτών, αλλά και των συνεργατών του, περιφερειακών συμβούλων (όλοι τους θεωρούνται συνεργάτες του) και προπαντός των υπαλλήλων (πάντες οι υπάλληλοι της Περιφέρειας θεωρούνται και είναι συνεργάτες του), ανεξαρτήτως ιδεολογικής τους προέλευσης, δίνοντας το παράδειγμα προς μίμηση σ’ όσους βέβαια μπορούν να δουν και να ακούσουν.

Η φρόνηση του λογικού δίνει μεγάλες δυνατότητες σε εκείνους που την έχουν. Με σύμμαχο αυτή, αλλά και τη νυχθημερόν εργατικότητα, ετοιμάστηκαν, για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου στην Περιφέρειά μας, δράσεις σε  δύσκολες συνθήκες (covid-19, στήριξη της αγοράς, απολιγνιτοποίηση με ώριμες υποδομές για επενδύσεις, προετοιμασία και ωριμότητα έργων και στους τρεις τομείς παραγωγής, με την εξεύρεση αντίστοιχων πόρων και χρηματοδοτήσεων), που δημιουργούν, όπως πιστεύω, ευνοϊκές συνθήκες για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, με επικαιροποιημένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα στην αξιοποίηση των «έτοιμων και εν αναμονή» χωρικών πεδίων (πρώην λιγνιτοφόρων, παραλίμνιων, πεδινών, ορεινών), συνεπικουρούσης και της  Κυβέρνησης, για την ποθούμενη ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας.

Επέμενε στη χωροθέτηση και πολέμησε την άναρχη ανάπτυξη των ΑΠΕ, που την είδαν πολλοί ως μόνη ευκαιρία επένδυσης. Η τάξη όμως είναι προτέρημα της Φύσης, μέριμνας Θείας, που μπορεί να διασαλεύεται, αλλά στο τέλος επικρατεί και ωφελεί  τον τόπο, που έχει την τύχη και την πρόνοια των κατοίκων του να  αναθέτουν τη φύλαξή της σ’ όποιον τη σέβεται και την υπηρετεί.

Σε κάθε περίπτωση την επιβεβαίωση συνεισφοράς στον τόπο μας αποτελεί το παραχθέν έργο της Περιφερειακής Αρχής, όπως για παράδειγμα αυτό στον πρωτογενή τομέα ή στις υποδομές πολιτισμού, που τιμούν την παράδοση και υπόσχονται το μέλλον.

Τι γίνεται όμως μετά τις εκλογές ; Ας δανειστούμε την έμπειρη και διδακτική σκέψη του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πως «δεν αρκεί να κερδίσεις τον πόλεμο, θα πρέπει να κερδίσεις και την ειρήνη». Δηλαδή από πριν πρέπει να επιδιώκεται η ειρήνη, η ηρεμία, η συνοχή, η συνεργασία και όχι να επιχειρείται η διάσπαση.

Συμπερασματικά ο Γιώργος Κασαπίδης είναι ΧΡΗΣΙΜΟΣ, αν και σε λίγους ΟΧΙ αρεστός.

Γ). Ελπίζω στην ευαισθησία και το φιλότιμο των πολτών της Δυτικής Μακεδονίας, μη δίνοντας αξία στο φρόνημα της κενοδοξίας και της υπερηφάνειας εκείνων, όσων ευεργετήθηκαν και υπηρετούν την αχαριστία, προτάσσοντας το ατομικό από το συλλογικό συμφέρον. Και όπως διδάσκουν οι Πατέρες δεν υπάρχει κακία χειρότερη από τη φιλαυτία. Ας εγκρατευτούμε λοιπόν !

Γνωρίζω πως ξεπέρασα το μέτρο και σας έγραψα πολλά, αλλά εσείς με προτρέψατε να το κάνω, όσους βέβαια σας αφορά και το γνωρίζετε. Μάκρυνα το λόγο μου για να στηρίξω εκείνους, που μπορεί να κινδυνεύσουν να πέσουν εξαιτίας της τυχόν αμέλειας (απροσεξίας) ή της απάθειας και βέβαια γιατί τους αξίζει να στηριχθούν.

Εύχομαι σε όλες τις υποψηφιότητες να έχουν καλά αποτελέσματα στην ευγενή προσπάθειά τους, που γίνεται για το καλό όλων μας.

Κοζάνη 25 Αυγούστου 2023

Με τιμή

Κώστας Κοκόλης

76 σχόλια

  • Χρήσιμος ο Κασαπόδης ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Υπερσυγκεντρωτικός, υπερόπτης και λίγος
    Η υποψηφιότητα ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ειναι ότι καλύτερο για την Δ. Μακεδονία

    • Καμμία διαφορά του ενός από τον άλλο. Εκφράζουν τον Μητσοτάκη και τον Άδωνη. Έρχεται φτώχεια και fuel pass. Ας ξυπνήσουμε και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα.

    • Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΦΕΊΣΤΕ
      ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
      ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ .

      ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ;

    • Ο σχεδιασμός του Κυρ. Μητσοτάκη για τις εκλογές της περιφέρειας της Δυτ. Μακεδονίας είναι προφανής, με αντικειμενικό σκοπό να εκλεγεί δικός του περιφερειάρχης- υποτακτικός, προκειμένου να αναθέσει με διαδικασίες fast-track σε κολλητούς του ιδιώτες νεοτσιφλικάδες της ηλεκ. ενέργειας, γερμανικές εταιρίες (RWE) κ.α. που τον στηρίζουν, τα έργα που αυτοί επιθυμούν. Παράλληλα, γνωρίζει ότι ο σημερινός περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης είναι ανεπαρκής γι’ αυτό επιστρατεύει έντεχνα τον Γ. Αμανατίδη, που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, ο οποίος, όμως, ψήφισε μετά χαράς μαζί με τους βουλευτές της τότε συμπολίτευσης Κων/νίδη Ε., Παπαδόπουλο Μ. και Βρυζίδου Π. το νέο νόμο για την πρόωρη και βίαιη απολιγνιτοποίηση (NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4872, ΦΕΚ A’ 247/10.12.2021, Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση, ρύθμιση ειδικότερων ζητημάτων απολιγνιτοποίησης και άλλες επείγουσες διατάξεις) που οδηγεί αποδεδειγμένα και ταχύτατα στην οικονομική υποβάθμιση και κοινωνική διάλυση της περιοχής. Αυτά είναι δεδομένα που κανείς δυτικομακεδόνας δεν πρέπει να ξεχνά αλλά να σκεφτεί διπλά και τριπλά πριν τις εκλογές το διακύβευμα ζωής και μέλλοντος των παιδιών του και να πράξει το αυτονόητο. Να αναδείξει, δηλ. περιφερειάρχη άτομο με επιστημονική κατάρτιση και γνώστη των προβλημάτων της περιοχής, αλλά κυρίως με διάθεση για αγωνιστική στάση απέναντι στις επιλογές των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, ώστε τελικά να αξιοποιηθούν συνετά και προς όφελος κυρίως των κατοίκων της περιοχής οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι της Δυτ. Μακεδονίας.

      • Είναι δυνατόν αποδεδειγμένα νόμος να ψηφίζεται, για την οικονομική υποβάθμιση μιας περιοχής ; Αφού είσαι γνώστης, πες και κανένα όφελος ή μένεις στην εμπάθεια και την ηθελημένη (αφού γνωρίζεις το σωστό) παραπληροφόρηση ;

        • Είναι πανεύκολο, ψάξτο στο διαδίκτυο:”ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” και θα σου λυθούν οι απορίες σου

  • Α) Η Αθήνα σιωπηλά υποστηρίζει Αμανατίδη και θέλει να ξεφορτωθεί Κασαπιδη όσο ποιο αναίμακτα γίνεται. Όποιος και να βγεί κερδισμένη είναι.

    Β) Οσο αφορά την συμπεριφορά του πάνε στην ΖΕΠ και ρώτα στην τύχη έναν υπάλληλο για το πόσο εκτίμηση τον έχουν αυτόν και την μικρή ομάδα αυλικών που το παίζουν βεζυρηδες. Ρώτα πρώτα και μετά γραφεις.

    Λεβάντες, τριαντάφυλλα, άσπροι δράκοι είναι κολλήματα και παραμύθια που πούλησε. Δεν έφερε μια θέση εργασίας μόνο έδιωξε κοσμο.

    Γ) Κρίθηκε ανεπαρκής και θα φύγει. Δεν λέω ότι ο Αμανατίδης θα κάνει θαύματα αλλά χειρότερος απο τον Κασαπιδη δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία της περιοχής

    • Μην αγχώνεσαι ρώτησε κάποιον πολύ πολύ γνωστό του. Κύριε Κοκολη εκτιθεστε σοβαρά διότι δεν διαθετεται ανηπηρεαστη άποψη.

  • Aγαπητε Κωνστανινε ειλικρινα απορω με τετοιου ειδους άρθρα τι προσπαθεις να κανεις. Νομιζεις οτι μπορεις να πεισεις καποιον και να αποτρέψεις κάτι; Γιατί είναι διακριτη η αγωνία σου ότι προσπαθεις να αποτρεψεις κάτι και φαινεται απο τον τιλο του αρθρο. Μονο το αντιθετο πετυχαινεις με την επιχειρηματολογια σου. Οι πολιτες δεν ειναι προβατα να τους πεις εσυ ή εγω ή το kozan γιατι πρεπει να επανεκλεξουμε τον Κασαπίδη ή γιατι πρεπει να εκλεξουμε τον Αμανατιδη. Δε χρειαζονται λοιπον τετοιου ειδους άρθρα που δεν προσφερουν τιτποτα. Αυτα τα συμπερασματα με την απλοικη συλλογιστικη σου οτι ο Κασαπιδης ειναι χρησιμος και οχι αρεστος κτλ ειναι παντελως εκτος πραγματικοτητας. την χρησιμοτητα του την ειδαμε η ανεργια εχει φτασει στα ουρανια ενώ η καθημερινοτητα μας πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο. πες απλα οτι εισαι ενας ανθρωπος ιδιατερα κομματικος και δεν θες να χασει ο υποψξφιος που στηριζει το κομμα σου. ωραια και σταρατα ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους. Καληνυχτα και ελπιζω να λαβεις υποψη σου αυτα που σου γραφω αλλωστε και εσυ αυτο προσδοκας απο ολους εμας που θα διαΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ αρθρο σου.

    • “Δε χρειάζονται λοιπόν τέτοιου είδους άρθρα…”, για σένα και ορθώς.
      Παρακάμπτεις σχολιασμού όμως την Γ) παράγραφο, σε ποιους απευθύνεται και απ’ ότι διακρίνω δεν είσαι ένας από αυτούς.
      Υγίαινε !

  • Εγώ προσπάθησα να βάλω κοτούλες 🐔 και κηπάκους όπως μας προέτρεψε το καλό παιδί…… Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν!!!!!!✋✋ Τώρα, σύμφωνα με τα γραφόμενα σας κύριε υποστηρικτά, και, αφού λέτε ότι είναι ζητούμενη και ωφέλιμη η επανεκλογή του και ελπίζετε στο φιλότιμο και την ευαισθησία των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας κ.λ.π. κ.λ.π. αναμένεται το αποτέλεσμα της κάλπης για να δείτε τα χαΐρια σας…… Τέρμα μόνο τα “καλά παιδιά” χρειάζονται και πολλά άλλα πράγματα……..

    • Καλά παιδιά είναι αυτά που δεν κατηγορούν τους αντιπάλους επικαλούμενοι τη “θεία βοήθεια” της κάθε κυβέρνησης.
      Πάει και αυτός ο μύθος για τον Κασαπιδη. Ρωτήστε τους δεκάδες συνεργατες του που έφυγαν και όχι αυτούς που έχουν απλά συμφέρον.

  • Άμα αυτά πού γράφεις τα πιστεύεις κατέβα υποψήφιος να δούμε το αποτέλεσμα.
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!!!!

  • Κοκολη εσένα περιμέναμε. Πίτα μπρος κ πίτα πίσω βγήκες κι εσύ να πεις το ίσο. Εντάξει το είπες, καληνύχτα. Αρκετά και μ εσένα. Χορτάσαμε φωστήρες κ παντογνώστες . 100 χρόνια ινία !Ε φτάνει ντε. Νυσάφι.

  • Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή. Αλλά το μέλλον ανήκει στην νέα γενιά και σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν. Όχι σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι είναι ανίκανοι να διαχειριστούν προσωπικό και πόρους.
    Το κόμμα έπεται.
    Στο τέλος θα ήθελα να αριθμησεις και τα έργα της προηγούμενης 4ετιας.
    Κώστα είσαι πολύ λάθος.
    Επειδή είχαν κάποτε κάποιοι μια θέση δεν σημαίνει ότι νοιάζονται για το καλό του τόπου

  • Μνήσθητί μου Κύριε, να σε ρωτήσω, πήρες την άδεια από τον Κασαπίδη για να γράψεις αυτές τις κενοπολιτικοθρησκευτικοαμπελοσοφίες;
    Άν ναι, καλά να πάθει.

  • Οι υπερασπιστές με τέτοια άρθρα μόνο κακό κάνουν . Τώρα όταν παίρνει απόφαση κάποιος να εξυμνεί έναν υποψήφιο σημαίνει ότι είναι χαμένη η Περιφέρεια.

  • Γιατι μονο οι συστημικοί άνω των 70 είναι με Κασαπιδη;

    Σε ευχαριστω κ. Κοκολη που με βοήθησες να αποφασίσω υπέρ Αμανατίδη οριστικά.

  • Το να αναφέρεις σαν παράδειγμα την απολιγνιτοποίηση για να επανεκλεγεί ο Κασαπίδης είναι τουλάχιστον άστοχο.
    Δεν έγινε τίποτα, χάσαμε κόσμο επειδή πλέον δεν υπάρχουν καλές δουλειές.

  • Μην ανησυχείτε θα έρθω εγώ και σας ρίξω ως νέος πελαργός υποψήφιους.
    Μετά θα βγάλω φωτιά και θα κάψω τους υποψηφίους του Αμανατίδη.

  • ΚΩΣΤΑ,ΚΡΙΜΑ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.ΑΥΤΟΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ,ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ.ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ?Ο ΚΑΤΑΝΑΣ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ,ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΚΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ¨ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ,ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ.

  • Αφού είναι τόσο ικανός και άξιος ο νυν Περιφερειάρχης κατέβα μαζί του υποψήφιος,πέρασες απο την Περιφέρεια και εσύ με αρκετά αξιώματα ως υπάλληλος και ως μηχανικός. Στήριξε την επιλογή του κοματος της Ν.Δ έμπρακτα με την υποψηφιόγητά σου στο συνδυασμό Κασαπίδη και ασε τα άρθρα και τις γραφές για άλλους.

    • Μα αν δεν γνωρίζεις, φίλε μου, μάθε πως η “πένα” της στήριξης είναι πιο ισχυρή από την ίδια την υποψηφιότητα !

  • Μας έπεισες να πάμε στην πλευρά Αμανατίδη. Τέτοια να κάνετε μερικοί σαν του λόγου σου, να αρθρογραφείτε υπέρ του κανένα και στο τέλος θα τρίβετε τα μάτια σας με το αποτέλεσμα. Συνεχίστε το τροπάρι του ανεβάσματος του πρώην. Καλό μας κάνετε.

  • Κοίτα να δεις που έχουν άποψη οι πολιτικοι δεινόσαυροι και κάποιοι τους δίνουν και βήμα για να την πουν.Ποσο ζημιά κάνει στον κασαπιδη ξέρει;

    • Για πες μας για τη ζημιά εσύ που ξέρεις, άσχετη. Μάλλον στηρίζεις τον αντίπαλο του Κασαπίδη και κρύβεσαι.

  • Τι γίνεται με τον Δήμο Κοζάνης; Ο Κασαπίδης δεν θα πληρώσει μόνο την δική του ανικανότητα. Θα πληρώσει στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου και όσα γίνονται και κυρίως όσα ΔΕΝ γίνονται για τον Δήμο Κοζάνης.

  • Αγαπητέ Κώστα είναι κρίμα να εκτίθεσε με αυτό το άρθρο μετά απο τόσα χρονια εμπειρίας και υπηρεσίας στο Δημόσιο βίο.

  • Όλα τα σχόλια κατά του Κοκόλη είναι χωρίς καμιά τεκμιρίωση και λογική.

    Ο άνθρωπος βγήκε επώνυμα και είπε την γνώμη του .

    Εσείς οι ανώνυμοι οι δειλοί δεν τολμάτε να βάλλετε το ονοματάκι σας στο σχόλιο σας .

    Δεν φοράτε παντελόνια .

    Κακό πράγμα η δειλία !!

  • Και ποιος είσαι εσύ που θέλεις να πείσεις τον κόσμο τι θα ψηφίσει; Κρίση δεν έχουμε;Για πρόβατα μας περνας;Αλλά μάλλον δικά σου συμφέροντα εξυπηρετεις για να κοπτεσαι τόσο πολύ με τον πιο αποτυχημένο περιφερειακή της ΔΜ.

  • Ο Κοκόλης έχει δίκαιο .

    Μην κουράζεστε.

    Όπως έχασε ως Βουλευτής ο Αμανατίδης από εκεί που ήταν σίγουρος , έτσι θα χάσει και τώρα .

  • Δημόσια τοποθέτηση ξανά δική σου δεν έχουμε δει. Και μάλιστα για Περιφέρεια.
    Άρχισαν να τρέμουν τα πόδια σου …
    Το αποτέλεσμα είναι ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ.
    Εάν βγει θα πάρεις θέση;;
    Μίλα για τα έργα αυτού που υποστηρίζεις και άσε την παραφιλολογία.
    Δεν βοήθησε κανέναν. Ούτε καν ένα μεγάλο έργο..
    Απλά γράφεις για να πείσεις ποιον και γιατί;
    Εκτός τόπου και χρόνου, καταστάσεων, χωρίς να σε νοιάζει η επόμενη μέρα.
    Εμείς που βλέπουμε την απαξίωση του τόπου και της περιουσίας μας ξέρουμε τι πρέπει να γίνει.
    Απόλαυσε τη συνταξή σου και άσε τον κόσμο να επιλέξει.

    • “Ούτε καν ένα μεγάλο έργο..”
      Η σήραγγα της Κλεισούρας. Είδες πως παραπλανάς και ψεύδεσαι. Άρα και για τα υπόλοιπα που λες αμφιβάλλουμε. Ξαναψάξου και θα δεις την αλήθεια.

  • Η Νέα Δημοκρατία με την συμπεριφορά της , που στέλνει υποψηφίους σε Μαλούτα και Κοκαλιάρη θα το πληρώσει πολύ ακριβά.. Τίποτα δε μένει κρυφό. Και πρώτο <> αυτής της πολιτικής θα είναι το καλό παιδί σας.. Τέρμα τα παιχνίδια κύριοι..

  • Η σημασία αυτών των εκλογών είναι η μη επανεκλογή των αποτυχημένων περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και δημάρχων της.

  • Υπερβείτε τις κομματικές γραμμές, ψηφίστε Ζεμπιλιάδου για την σοβαρότητα που επέδειξε στα έδρανα της αντιπολίτευσης, τις προτάσεις και τις θέσεις της. Η περιφέρεια χρειαζεται φωνή με προτάσεις, διεκδίκησης και όχι ότι μας επιβάλει η Αθήνα, σε μια περιοχή που ρημαζει και αδειάζει.

  • Και μετά ξύπνησες Ο Αμανατιδης είναι από την πρώτη Κυριακή και δεν νομίζω το 60%τουλάχιστον της Νέας Δημοκρατίας που στηρίζουν Αμανατιδη να είναι τυχαίο;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.