Η εκδήλωση της ζωγράφου Wafa Chrigui σε συνεργασία με τον Δήμο Βοΐου

26 Αυγούστου 2023
10:26
Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 19 Αυγούστου, στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σιάτιστας η εκδήλωση της ζωγράφου Wafa Chrigui σε συνεργασία με τον Δήμο Βοΐου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπισμού . Με τίτλο “Ο Ανθρωπισμός Ενώνει”, η ημερίδα αυτή αναδείχθηκε ως μια μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε για πράξεις ανθρωπιάς που κρύβονται στην καθημερινότητα μας.

Η εκδήλωση φιλοξένησε μια συλλογή από έργα ζωγραφικής της ίδιας της  κα. Wafa Chrigui.  Τα έργα αυτά αποτύπωσαν με μοναδικό τρόπο τις ανθρωπιστικές κρίσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας. Η τέχνη της κα. Chrigui μας έδειξε πώς η ανθρωπιά, η καλοσύνη και η αλληλεγγύη μπορούν να δώσουν ανακούφιση σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις.
Εκπρόσωποι και εργαζόμενοι/ες φορέων από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το ανθρωπιστικό τους έργο και την συνεισφορά τους, καθώς και να μοιραστούν τα βιώματα και τις εμπειρίες τους δημιουργώντας έναν ζωντανό διάλογο γύρω από τα θέματα αυτά που αφορούν την κοινωνία μας.

Η παρούσα πρωτοβουλία αποτελεσε μια μοναδική ευκαιρία, προκειμένου να τιμήσουμε όλους εκείνους οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά και παράγουν ανθρωπιστικό έργο, καθώς και μια μοναδική αφορμή, για να μας θυμίσει πόσο σημαντικό είναι να δείχνουμε ανθρωπιά στον κόσμο μας. Επιπλέον, μέσα από την παρούσα δράση αναδείχθηκε ο ρόλος της κοινωνίας και των φορέων στην προαγωγή του ανθρωπιστικού έργου και η ανάγκη για συνεργασία μεταξύ τους.
Η ημέρα αυτή αποτελεί μια ισχυρή υπενθύμιση ότι, ενώ προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτισμούς, γλώσσες και υπόβαθρα, το κοινό μας νήμα είναι το κοινό αίσθημα ανθρωπιάς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Πενταλόφου, τους Γιατρούς του Κόσμου, την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, την ΑΜΚΕ GO Alive, την Ε.Ψ.Υ.Κ.Α, την ομάδα νέων Humans First και όλες/ους τους εκπροσώπους τους, καθώς και την κυρία Λένα Σιασιου για την συμμετοχή τους και τη συνεισφορά τους στην εκδήλωση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.