Η Καλλιόπη Παπαγεωργίου θα είναι υποψήφια με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη

26 Αυγούστου 2023
11:12

Ονομάζομαι Παπαγεωργίου Καλλιόπη είμαι παντρεμένη και έχω δυο παιδιά.

Είμαι απόφοιτη της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Τουριστικών επιχειρήσεων της Λάρισας.

Μιλάω αγγλικά , γαλλικά και γερμανικά.

Έχω διδάξει στο δημόσιο ΙΕΚ Κοζάνης και έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια τόσο για τον τουρισμό,  για το μάρκετινγκ, τους υπολογιστές, το ηλεκτρονικό εμπόριο όσο και για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων ,την πυρασφάλεια σε επαγγελματικούς χώρους και το εργατικό δίκαιο μιας και τα τελευταία 18 χρόνια εργάζομαι στην θέση της ταμίας στην επιχείρηση “Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης “.

Είμαι εδώ και μια δεκαετία μέλος στο τριμελές διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος του σωματείου των εργαζομένων στην επιχείρηση Σκλαβενίτης για τον Νομό Κοζάνης καθώς και μέλος στο κεντρικό διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων για όλη την Ελλάδα.

Αγωνιζόμενη με τους συναδέλφους μου για τα δικαιώματα μας .

4 σχόλια

  • Και ο Γιάννης είναι σχολής οικονομίας και διοίκησης αλλά χωρίς σχολή και χωρίς πτυχίο!
    Αφού δέχεστε να λέει κάτι τέτοιο ο επικεφαλής όλοι εσείς που αποφοιτήσατε από μια τέτοια σχολή είναι δικό σας πρόβλημα!

  • Καλλιόπη μάλλον είσαι η επόμενη αντιδήμαρχος οικονομικών επειδή όπως γράφεις ” τα τελευταία 18 χρόνια εργάζομαι στην θέση της ταμίας” ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι