Aνακοίνωση υποψηφιότητας της Λεμονιάς Μπούτσκου, με το συνδυασμό «Πορεία Δημιουργίας» του Γ. Κασαπίδη, για την Π.Ε Φλώρινας

26 Αυγούστου 2023
12:11

 

Αγαπητές κι αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες ,φίλες και φίλοι του Αμυνταίου , του νομού Φλώρινας και της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας,

αισθάνομαι την υποχρέωση κι έχω την τιμή να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις που με οδήγησαν να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Αποφάσισα να συμπορευτώ και να συστρατευθώ με το συνδυασμό «Πορεία Δημιουργίας» του Γ. Κασαπίδη για τη διοίκηση της περιφέρειας της Δυτ. Μακεδονίας.

Ο νομός Φλώρινας είναι ο τόπος που ζω και που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της εκπαίδευσης για 25 χρόνια. Η εμπειρία, οι γνώσεις αλλά κυρίως η διάθεση για δουλειά με οδήγησαν στην απόφαση να γίνω συμμέτοχος στο έργο μιας δεύτερης τετραετίας με σκοπό να γίνει η περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας χώρος αειφόρου ανάπτυξης κι επενδύσεων στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα οικονομίας.

 Μπορώ να υποσχεθώ στους πολίτες του νομού μας αλλά και της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια και θα εξαντλήσω τις δυνάμεις μου ώστε να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία που έχει ήδη ξεκινήσει.

 Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τη νέα γενιά που είναι το μέλλον του τόπου κι αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα,  για τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο που παλεύει καθημερινά για την επιβίωσή του κι αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομίας μας, για τον υγιή επιχειρηματία που δραστηριοποιείται σε απομακρυσμένα μέρη της χώρας, για το δημόσιο λειτουργό που επιτελεί τα καθήκοντά του με ευσυνειδησία, για τον συνταξιούχο που βρίσκεται αντιμέτωπος με τις προκλήσεις της εποχής.

 Η απολιγνιτοποίηση και η κλιματική αλλαγή επιβάλλουν την ανάληψη δράσεων και τη συνέχιση χρηματοδοτικών σχημάτων για την αντιμετώπιση των πιέσεων στο αναπτυξιακό περιβάλλον της περιοχής. Ο νομός Φλώρινας έχει σημαντικές ενδογενείς δυνατότητες που με κατάλληλες ενέργειες  και δράσεις μπορούν ν΄αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων της.

 Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ως ενεργού εκπαιδευτικού,  Προισταμένης τμήματος του Υπουργείου Παιδείας και Σχολικού Συμβούλου σε συνδυασμό με την αέναη ενασχόλησή μου με τα κοινά σε τοπικό αλλά κι εθνικό επίπεδο μου παρείχαν τη γνώση, την εμπειρία και την αντίληψη να κατανοώ ζητήματα και να προχωρώ σε εξεύρεση άμεσων κι αποτελεσματικών λύσεων.

 Ζητώ να με εμπιστευθείτε και μέσα από τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου να προχωρήσουμε μαζί προς το μέλλον αξιοποιώντας τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής για κοινωνική και οικονομική ευημερία της Π.Ε Φλώρινας αλλά κι όλης της Δυτ. Μακεδονίας.

 Μόνο έτσι η περιοχή θα ξεφύγει από την εσωστρέφεια, θα μπορέσει ν΄αναπτυχθεί αποτελεσματικά, ν΄ατενίσει το μέλλον της με ελπίδα, πίστη κι αισιοδοξία ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις των καιρών.

Με ειλικρινή αισθήματα

Λεμονιά    Μπούτσκου-Πετρίδη

Σύμβουλος Εκπαίδευσης Μαθηματικών Δυτ. Μακεδονίας

Mail        [email protected]

6932459777

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 Γεννήθηκα στη Φλώρινα το 1966 από γονείς εκπαιδευτικούς. Έλαβα την εγκύκλιο και λυκειακή εκπαίδευση στο Αμύνταιο. Αποφοίτησα από το Μαθηματικό τμήμα του Α.Π.Θ το 1988 ενώ κατέχω και δεύτερο τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας  ως Μηχανικός  Περιβάλλοντος.  Είμαι κάτοχος τριών μεταπτυχιακών διπλωμάτων από το Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών, το Ευρωπαικό Παν/μιο Κύπρου και το Α.Π.Θ. Είμαι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Παν/μιο Δυτ. Μακεδονίας , όπου διεξάγω ως και σήμερα έρευνα με θέμα τη μεταλιγνιτική εποχή και την πιστοποίηση γνώσεων.

 Διετέλεσα πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής εταιρείας, του παραρτήματος Φλώρινας, κι είμαι μέλος του Ελληνικού Στατιστικού Ινστιτούτου της Ελληνικής Ένωσης Φυσικών, της Επιστημονικής Ένωσης για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας και του Συλλόγου Συμβούλων με ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον προσανατολισμό. Είμαι πρέσβειρα της Ακαδημίας Ασφαλούς Διαδικτύου, επιμορφώτρια Επιπέδου Β΄ στις ΤΠΕ και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης στα μητρώα του ΕΟΠΠΕΠ.

 Συμμετείχα ως εισηγήτρια σε πολλά συνέδρια και ημερίδες κι έχουν δημοσιευθεί άρθρα μου σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.

 Εργάστηκα ως μαθηματικός στο Γυμνάσιο Αμυνταίου από το 2005-2019. Στο διάστημα 2020-2022 διετέλεσα προισταμένη στο Αυτοτελές Τμήμα Συντονισμού και Παρακολούθησης Εκπαίδευσης Προσφύγων του Υπουργείου Παιδείας κι από το Φεβρουάριο 2023 είμαι Σύμβουλος Εκπαίδευσης Μαθηματικών Δυτ. Μακεδονίας.

 Εκλέχθηκα  δημοτική σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Αμυνταίου, Π.Ε Φλώρινας το 2014 και κατείχα τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ως το Σεπτέμβριο του 2019.

 Είμαι παντρεμένη με το Σταύρο Πετρίδη κι έχουμε  αποκτήσει τρεις  γιους κι έναν εγγονό.

8 σχόλια

  • Καλή προσωπική επιτυχία να έχεις στην πολύ δύσκολη επιλογή σου να κατέβεις με τον Κασαπιδη.
    Απλά όσα αναφέρονται μπορούν να γίνουν είτε με τον Αμανατίδη είτε με τη Ζεμπιλιαδου. Ανακολουθία λογων και πράξεων

  • Εντάξει καλά κάνατε επιλέξατε να είστε υποψήφια με τον τρίτο τον υπερσυνδιασμό πού λέει και ο χαρίσιος!!!!

  • Το Αμύνταιο ψηφίζει ανατιδη. Σας είχα ψηφίζει για βουλευτή αλλά τώρα λυπάμαι. Αν εισασταν με Αμανατίδη οκ. Ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Όχι άλλα πειράματα ειδικά που έχουν αποδείξει την αποτυχία τους

  • Κόσμημα για την κοινωνία του Αμυνταίου η κ. Μπούτσκου, λάθος η πολιτική επιλογή της, κατά τη ταπεινή μου άποψη.

  • Οι κατά επάγγελμα σχολιαστές έπιασαν δουλειά για να απαξιώσουν μία εξαιρετική υποψηφιότητα. Τους έχουμε πάρει χαμπάρι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.