Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Σπύρου Σοτολίδη με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

26 Αυγούστου 2023
14:36

 

 

Ο Σπύρος Σοτολίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Κοιλάδα Κοζάνης.

Σπούδασε Διαχείριση Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Environmental Assessment and Management του Πανεπιστημίου του Brighton.

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Από το 2019, είναι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας.

Οραματίζεται ένα Δήμο με ίσες ευκαιρίες για όλους και την ισότιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων και της πόλης, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, ο Σπύρος Σοτολίδης θα είναι υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις».

 

10 σχόλια

  • Από Τοπαλίδη σε Κουζιακη, από Δεξιά, Αριστερά, γυαλοκαθαριστηρας, τι έγιναν οι προσωπικοί λόγοι που προφασίστηκε για να αποχωρήσει από τον Τοπαλίδη;

  • Από το κακό στο χειρότερο…πήγε για δύο βδομάδες Τοπαλίδη και τελικά έκατσε στον Κουζιακη.
    Κανένα μέλλον με κανέναν από τους δύο,όσο για το έργο του στο χωριό,ας το κρίνουν οι συγχωριανοί με την ψήφο τους

  • Αυτός δεν είναι ο πρόεδρος της Κοιλάδας, έκανε τρομερή δουλειά στο χωριό του και τώρα θα κάνει το ίδιο για όλο το Δήμο…. Α ρε γέλια

    • Τα σχόλια 15:20, 15:23 και 15:40 προφανώς είναι σχόλια πανικού.

      Θεωρώ ότι “δεν” έγινα σκόπιμα αλλά ο πανικός είναι έκδηλος από κακοπροαίρετους “εν δυνάμει” ή ήδη αιρετούς.
      Το βέβαιο είναι ότι η ΟΜΑΔΑ του Χάρη μεγαλώνει με γνώση όραμα και δυνατότητα υλοποίησης για το καλό του Τόπου.-

  • Ένας ενεργός πολίτης και υπέροχος άνθρωπος που νοιάζεται και προσπαθεί για τον τόπο του και τους συμπολίτες του με ελεύθερο πνεύμα για το κοινό συμφέρον είναι αληθινός δίκαιος και πολύ μαχημος…..

  • Μπράβο Σπύρο για την επιλογή σου, ασε τα τρολακια του Δημαρχειου να γραφουν οτι θελουν, πληρωμενα παπαγαλακια είναι. Ολοι γνωριζουμε ποσα τηλεφωνα επεσαν απο το δηαχειο και απο τον Γιαννάκη να πας μαζί τους, δεν πειραζει, ξυδι. Μαζί σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι