kozan.gr: Η Έφη Αχτσιόγλου, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Δυτική Μακεδονία, ως υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26/8 την Κοζάνη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Αυγούστου 2023
20:59

Η Έφη Αχτσιόγλου, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Δυτική Μακεδονία, ως υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26/8 την Κοζάνη και μίλησε σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος.

14 σχόλια

  • 1. «ήταν νίκη εναντίον του ελληνικού εθνικισμού» (Έφη Αχτσιόγλου για τη Συμφωνία των Πρεσπών)

    2.Όταν ο Δημήτρης Βίτσας φώναζε «ζήτω το Πακιστάν» ήταν αριστερός δημοκράτης. Όταν εμείς φωνάζαμε «ζήτω η Μακεδονία» ήμασταν ακροδεξιοί φασίστες.

    • Και οταν ο Μητσοτακης σας την εφερε και απο κει που σας εταζε βετο και ακυρωση της συμφωνιας και τον ψηφισατε με αυτο το τεχνασμα….τον ειπατε ηγετη και σωτηρα που θα σας σωσει απ τον κακο τον Τσιπρα. Αντε ψευτουληδες κωλοτουμπες που θελετε να λεγεστε και πατριωτες…. σας μαθαμε τον βρωμικο ρολο σας! Που ειστε ρε τωρα να βγειτε να διαμαρτυρηθειτε για οσα γινονται σημερα? Μουγκα στη στρουγκα και τα μαρκετ πας να ειναι καλα ε? Ενταξει διοριστηκατε ολοι?

  • «Όποιος αμφισβητήσει την Συμφωνία των Πρεσπών δωρίζει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια». Άδωνις Γεωργιάδης

  • “Ο Τσίπρας δεν είναι προδότης για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν είναι προδότης, ποτέ δεν το είπα. Το ξεκαθαρίζω ότι δεν θεωρώ προδότη κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ”. Άδωνις Γεωργιάδης

  • Εκ Γιαννιτσών η καταγωγή και με σπουδές στο ΑΠΘ, εξελίχθηκε ταχύτατα ακολουθώντας τα νάματα του μέντορα της, γνωστού Επαναστάτη Νοτίου Βαλκανικής και Περιχώρων, σεβαστού και αξιομνημόνευτου κ. Κατρούγκαλου, γνωστού και ως Επαναστάτη των Συνταξιούχων, ίσως λόγω περικοπών της Κατρουγκάλειας Νομοθεσίας (Προσωπική Διαφορά Νόμου Κατρούγκαλου, νεοελληνιστί…).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.