Ευχαριστήριο στο ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό του Μποδοσάκειου (του Κ Περτσινίδη)

27 Αυγούστου 2023
11:03

Αφορμή για την δημοσίευση – Ευχαριστήριο, στάθηκε ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα τις προηγούμενες ημέρες.

 

Μέσα από αυτές τις λίγες σειρές θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου ιδιαίτερα του Τ.Ε.Π καθώς και τούς συναδέλφους μου στο ΛΚΔΜ – ΔΕΗ .

 

Ιδιαίτερα θέλω να σταθώ στο Ιατρικό & Νοσηλευτικό προσωπικό που καθημερινά δίνουν τις δικές τους μάχες με όλες τις ελλείψεις και προβλήματα για να μας προσφέρουν απλόχερα Υγεία.

 

Είναι οι δικοί μας άνθρωποι, φίλοι, συγγενείς και έχουν ανάγκη την κατανόηση, την υπομονή μας, προπάντων όμως την απαίτηση την δική μας από τους κυβερνώντες για την επίλυση

ζωτικών προβλημάτων που αφορούν την στελέχωση και την βελτίωση των συνθηκών των δομών υγείας.

 

Με εκτίμηση & σεβασμό

Περτσινίδης Κωνσταντίνος

Μαυροδένδρι 26-8-2023

Ένα σχόλιο

  • Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους αυτοί οι άνθρωποι κ επειδή όντως κ εμείς χρειάστηκε να νοσηλευτουμε η συμπεριφορά τους ήταν άψογη κ το ενδιαφέρον τους, μπράβο τους κ συγχαρητήρια που πάνω από όλα είναι άνθρωποι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.