Aναγνώστης του kozan.gr κάνει διάφορες επισημάνσεις που σχετίζονται με το δρόμο που οδηγεί στην Παναγία Κοζάνης (Φωτογραφίες)

27 Αυγούστου 2023
14:00

Η δεξιά στροφή του δρόμου Λευκόβρυσης – Κοζανης προς εξωκλήσι Παναγίας έχει μονοδρομηθει.

Η πινακίδα που δείχνει προς τα πού είναι το εξωκλήσι της Παναγίας είναι πάνω σε μονόδρομο

Η δεξιά στροφή προς Κοζάνη από το εξωκλήσι της Παναγίας είναι ενα χάλι μαύρο

Ο μοναδικός δρόμος στο δρόμο Κοζάνης Λευκόβρυσης που οδηγεί προς το εξωκλήσι της Παναγίας είναι μία απότομη κατηφόρα χωρίς καθόλου σήμανση ότι προς τα εκεί είναι το εξωκλήσι της Παναγίας

 

3 σχόλια

  • Όταν δεν μπορείς να ανοίξεις ένα δρόμο μισό μέτρο τα τελευταία 20 χρόνια για να χωρούν δύο αυτοκίνητα, αυτό κανείς, μονοδρομεις.

  • Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι εδώ και 35 χρόνια η Κοζάνη είναι μια πόλη μπάχαλο δε θέλετε να το καταλάβετε

  • Στο ξωκλήσι πάνε και πεζοί, γιατί δεν είναι χρήσιμη η πινακίδα λοιπόν;
    όσο για την τσιμεντένια κατηφόρα αν ρώταγες τους αρμόδιους θα γλίτωνες από τον κόπο της φωτογράφησης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.