Χάλκινο μετάλλιο στον πανελλήνιο αγώνα σκι για τον Δημουδιά Κωνσταντίνο – Ν.Ο. Κοζάνης (Φωτογραφίες)

27 Αυγούστου 2023
18:39

 

Η κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι Ανδρών – Γυναικών, Νέων &Seniors, διεξήχθη στο Ομοσπονδιακό Προπονητικό Κέντρο,στη λίμνη Στράτου, στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2023 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, συμμετείχαν 60 αθλητές από τους ομίλους όλης της χώρας. Ο Ν.Ο. Κοζανης εκπροσωπήθηκε από τον Δημουδια Κωνσταντίνο, ο οποίος στον πρώτο του Πανελλήνιο αγώνα κατέκτησε την τρίτη θέση στη κατηγορία under 14 στο σλάλομ.

 

2 σχόλια

  • Πολλά συγχαρητήρια στο παιδί για την προσπάθεια και την επιτυχία αλλά και στους γονείς του που το στηρίζουν!!!

  • Συγχαρητήρια στον Αθλητή μας για την Συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο slalom!
    Μπράβο Κωνσταντίνε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.