O Γιάννης Παναγιωτίδης, από τα Γρεβενά, π. στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, για την υποψηφιότητά του με τον Γιώργο Αμανατίδη

28 Αυγούστου 2023
09:28

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συντοπίτες

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Αμανατίδη, με την παράταξη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη».

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από εκτεταμένη περίσκεψη αναφορικά με το μέλλον των Γρεβενών και με το πως μπορώ να συνεισφέρω προσωπικά και στον ύψιστο βαθμό στην ανάπτυξή και ευημερία τους.

Είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος στα Γρεβενά, τρέφοντας απέραντη αγάπη και εκτίμηση για αυτό τον τόπο, με τα μαγευτικά τοπία και τους πρόσχαρους ανθρώπους. Τόσο η πρωτεύουσα όσο και ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, μέσω ιδιαίτερης, προσεκτικής, καινοτόμας και αποτελεσματικής διαχείρισης, μπορούν να αναδειχθούν στο σύνολο των τομέων που αφορούν την αυτοδιοίκηση, ώστε να πετύχουμε έτσι την πρόοδο του τόπου μας.

Δεσμεύομαι λοιπόν, με την εκλογή μου, να προσπαθώ ανελλιπώς να πράττω το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας. Με τη στήριξή σας, μπορούμε να πάμε τα Γρεβενά μπροστά.

Ας συμμαχήσουμε λοιπόν όλοι μαζί για την ανάπτυξη!

Παναγιωτίδης Γιάννης
π. στέλεχος Εθνικής Τράπεζας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Γρεβενών

5 σχόλια

  • Συγχαρητηρια για την επιλογή σου. Τα Γρεβενα στηριζουμε εσενα. Πολυσυλλεκτικός ο επομενος Περιφερειάρχης.

  • Καρφάκι δεν του καίγεται του Μητσοτάκη αν καίγεται ο Έβρος, η Εύβοια, η Πάρνηθα, ολόκληρη η Ελλάδα!

    Σκασίλα του …

    Εκείνο που τον νοιάζει είναι να είναι το «καλό παιδί» του ΝΑΤΟ και της νέας νεοναζιστικής τάξης τύπου Ζελενσκη και φυσικά επαναφέρει το Μεσαίωνα στα εργασιακά με τίτλο Η Προστασία των Εργαζομένων απο την αδηλωτη και ανασφάλιστη 16ωρη εργασία
    προς όφελος των επενδυτών.

    Κατα τα αλλα ζητάτε όλοι μαζί να ψηφίσουμε γαλάζιους συνδυασμούς

    ΥΓ: Τώρα που θα αποκτήσουμε και εμπειρία στο Ηράκλειο μαζεύοντας ελιές θα χάσουμε ίσως το προνόμιο να είμαστε μαζί στους αγώνες σας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι